Greetz logo

Greetz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Greetz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1322
Greetz logo
Website
Greetz
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Greetz

Iemand een kaartje sturen was nog nooit zo eenvoudig. Via Greetz kun je iedereen voorzien van een leuke verjaardagskaart of klein cadeautje via de brievenbus. Je leest hier meer over Greetz, de mogelijkheden en ook alles over de ervaringen van klanten van Greetz. Onderaan kun je persoonlijke reviews van klanten lezen.

Over Greetz

Greets is de grootste webshop van Nederland waar je kaartjes en kleine cadeaus voor door de brievenbus kunt kopen. Greetz zorgt ervoor dat je iedereen op afstand kunt verrassen. Stuur jouw nichtje een kaart wanneer ze gaat verhuizen of verras een collega met een verjaardagskaart en bos bloemen in huis. Bij Greetz kun je kaarten kopen voor alle gelegenheden, denk bijvoorbeeld aan kaarten voor een verjaardag, communie, verhuizing, condoleance of gewoon zomaar een kaartje.

Greetz maakt het mogelijk om alle kaarten te personaliseren. Zo kun je een eigen tekst toevoegen en is het bij veel kaarten mogelijk om een eigen foto toe te voegen. Je maakt jouw kaart pas echt af, met een leuk cadeautje erbij. Denk bijvoorbeeld aan een reep chocola, een bloemetje per post of een ballon.

Waarom kiezen voor Greetz

Greetz is de grootste van Nederland op het gebied van online kaarten versturen. Daarom heb je bij Greetz ook altijd het grootste aanbod aan kaarten. Er zit altijd wel een leuk kaartje tussen en je kunt kiezen uit veel verschillende thema's, kleuren en designs.

Daarnaast is Greetz ook zeer voordelig. Niet alleen de kaarten zijn voordelig geprijsd, maar ook de cadeautjes per post. Greetz heeft ook met regelmaat leuke acties, waardoor je nog voordeliger een kaartje kunt sturen. Denk bijvoorbeeld aan 1 + 1 gratis acties of een gratis postzegel. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Greetz, kun je altijd op de hoogte blijven van de kortingen en acties.

De website is een eenvoudig te doorzoeken en te bekijken. Je hebt binnen een mum van tijd een leuke kaart gevonden en kunt deze gelijk aanpassen en schrijven. Je kunt binnen enkele minuten jaar kaart al “op de bus” hebben. Je kunt een account aanmaken om een kaart te bestellen bij Greetz, maar dit is niet verplicht. Ook zonder account kun je hier een kaart bestellen.

Is Greetz betrouwbaar?

Greetz bouwt al jaren aan de webshop en breidt steeds verder uit. Waar je voorheen alleen kaartjes kon bestellen, kun je vandaag de dag ook kleine brievenbuscadeautjes kopen. Greetz is niet alleen populair vanwege het aanbod, maar ook vanwege de betrouwbaarheid en veiligheid. Je kunt hier veilig shoppen en kunt zelfs gratis een account aanmaken.

Bij Greetz is de betaling altijd veilig en vertrouwd. Zij bieden namelijk alleen veilige betaalopties aan. De meest gekozen betaalmethode bij Greetz is Ideal. Hiermee kun je gewoon via jouw bank veilig betalen. Dit kan via de desktop, maar ook gewoon veilig via de app van jouw bank. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd veilig met Paypal of creditcard betalen bij Greetz.

Klantenservice en klachten

Greetz heeft een actieve klantenservice waar je al jouw vragen kunt stellen. Lukt het bijvoorbeeld niet om een kaart aan te passen of een foto up te loaden? Neem dan contact op met de klantenservice voor hulp. Ook met vragen over de betaling en verzending kun je Greetz persoonlijk benaderen. Je kunt ze gewoon bellen of een mailtje sturen. Heb je een account op Facebook? Je kunt Greetz namelijk ook direct via social media bereiken en daar jouw vragen stellen.

Klachten over de service en kaarten kun je ook gewoon melden bij Greetz. Is de kaart niet naar wens of ben je niet tevreden over de service van Greetz? Meld het dan bij de klantenservice en er zal gericht worden gezocht naar een goede oplossing voor jouw klacht of probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer je zelf weleens een kaartje hebt gekocht via Greetz of iemand een cadeautje per post hebt gezonden, kun je waarschijnlijk wel wat vertellen over deze webshop. Je kunt namelijk hieronder jouw persoonlijke ervaringen over Greetz delen. Schrijf een eigen review en laat andere klanten weten wat zij van Greetz kunnen verwachten.

Reviews over Greetz

Gerelateerde bedrijven

Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10
Ontwerp je mondmasker logo
Ontwerp je mondmasker
1 beoordeling
10
Sticker.be logo
Sticker.be
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,3
23% zou hier weer kopen
41 beoordelingen
Onze beoordeling over Greetz

Ons team van experts heeft Greetz geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Greetz bestaat al sinds 2002 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Greetz is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Greetz is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Greetz te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Greetz.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte bezorging

Mijn zusje had voor mijn iets besteld voor mijn verjaardag van 16 januari.
Doordat ik in quarantaine zit had ze als bezorgdag zaterdag 15 januari staan. Dit staat ook op de doos. Kreeg deze pas 17 januari. Mijn zusjes contact opgenomen. Had Greetz gezegd, het was erg druk. Hoe kan dit? Terwijl ik wel eens mee heb gemaakt dat ze veel drukker zijn met Valentijnsdag, en de bezorging wel op tijd is.
Dit was dus echt een domper voor me, vooral om dat je nu dat ik in quarantaine zit er me zo op had verheugd. Je kan verder niks. En dan doet Greetz dit niet op tijd bezorgen. Was dus de laatste keer om hier zelf ook iets te bestellen. Omdat ze nogal tegen mijn zusje uitvielen toen ze er iets van zei. Zijn zo niet klantvriendelijk

Geplaatst op: 18-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Sylvia B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Dit kan zelfs in 1 woord: SLECHT

Verjaardagsballon besteld. Bezorgadres ingevoerd. Toevoeging is niet doorgekomen en dan moet ik opnieuw €4,95 verzendkosten betalen. Het ergste is wel dat het er nu niet op tijd is. Een keer maar nooit meer.

Geplaatst op: 08-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Natashja N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldig leuk

Al jaren bestel ik kaarten via Greetz. De prijzen zijn goed, in de winkel betaal ik meer. Ook zijn de kaarten origineel en er is echt iets te vinden voor iedereen.
Het leukste: zelf de kaart bewerken met foto's en stickers en zelfs muziek zodat iedere kaart een uniek exemplaar wordt.
Tot nu toe de bezorgdatum altijd.
Ik raad Greetz absoluut aan!
Maar...ik heb nooit cadeautjes verstuurd, dat kan ik dus niet beoordelen.

Geplaatst op: 03-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Morgaine V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zes min

Kaart besteld etc en is op tijd bezorgd.
Code ontvangen voor gratis kaartje. Slaat nergens op, volslagen onduidelijk, geen idee hoe ik die code kan verzilveren, levert bij invoer geen cent korting op.

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Dannie S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede kwaliteit!

Heb nu in totaal drie keer gebruik gemaakt van Greetz,en is drie keer perfect verlopen. Laatste keer verkeerde postcode opgegeven,maar werd met de chat meteen opgelost. Er werd ook meteen gereageerd.Was een beetje huiverig voor de bezorgdienst,maar bloemen etcetera., keurig op tijd afgeleverd, zonder beschadiging. Geadresseerde ook dik tevreden.

Geplaatst op: 17-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Peter. B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Portokosten te veel betaald € 3,95 ipv € 0,96 zoals geadverteerd.

Greetz adverteert dat verzendkosten € 0,96 bedraagt. Bij de afronding van de kaart gemaakt op een doordeweekse dag tussen 09:00-16:00 staat hier geen optie bij maar een verzendkosten van €3,95. Ik meen dat het te betalen bedrag aan porto kosten automatisch zou worden aan gepast. Om een lang verhaal kort te maken...je wordt door Greetz in de maling genomen met de werkrlijk te betalen portokosten van € 3,95 i.p.v. € 0,96. Na een mail te hebben verzonden met een verzoek voor de te veel betaalde kosten is er tot op heden geen reactie binnengekomen van de klantenservice van Greetz. Ben benieuwd hoeveel klanten hiermee zijn bedonderd.
Wel de kaart op de afgesproken tijd geleverd en van goede kwaliteit.
Jammer jammer jammer dat dit zo is gelipen.

Geplaatst op: 29-09-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Johan D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Op tijd mijn bestelling geplaatst en het was een verassing voor een jarige
Helaas is het pakket niet aangekomen op de aangegeven dag en is nu de surprise er vanaf.
De bestelling is zonder enig communiceren verschoven naar een dag later.

Greets geen betrouwbare dienst dus !

Geplaatst op: 24-09-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Met 3 verschillende mensen gechat en iedereen zei iets anders !

Geplaatst op: 10-09-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer accuraat.

Nadat iets niet geleverd leek gelijk een nieuw cadeau klaar gezet. In één woord super

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
SUPER!!

GEWELDIG ECHT SUPER.!! ik heb hier een mooie bos bloemen besteld voor mijn man in combinatie met een flesje wijn. echt geweldig geleverd op de aangegeven tijd. ik bestel de volgende keer weer bij greetz. leuke verassing!!

Geplaatst op: 16-04-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Willemina H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelling van ballon wordt niet op tijd geleverd. Wel betalen maar levering veel te laat ipv dag van bestelling. Niet betrouwbaar

X

Geplaatst op: 31-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: B R.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Het word gewoon niet gebacht!!! leuke verassing!

Een kado voor een vrouw die het zo nodig had om op haar verjaardag verast te worden, niet bezorgd!!! er was niemand thuis en dan nog?? kan het niet even bij de buren worden afgegeven??? JE BESTELD TOCH EEN VERASSING BIJ JULLIE VOOR IEMAND?? de volgende dag ( lol er is af uiteraard? nee hoor WEER NIET GELEVERD!!!!!! DAAR WAAR ZE DIT KEER DE HELE DAG THUIS HEEFT MOETEN ZIJN, IK NOEM JULLIE RONDUIT TUIG!!!!!!

Geplaatst op: 23-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Mirjam J.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Als je je belofte niet na kan komen, maak dan geen belofte!

Al meerdere malen producten besteld bij geeetz waarbij beloofd word op de dag van verjaardag te leveren maar keer op keer is het cadeau te laat! Lekker mosterd na de maaltijd. Vervolgens krijg je een mail dat er een brief in de bus is gedaan voor het maken van een nieuwe afspraak maar die zat er dus niet in en was de persoon gewoon thuis op het moment dat ik een sms krijg waarin aangegeven word dat er niet werd open gedaan. De persoon wist dat er iets van Greetz aan kwam dus zou altijd open gedaan hebben!
Kortom, als je een belofte maakt, kom deze dan na! Je betaalt er immers genoeg voor!!!!

Geplaatst op: 16-09-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: T.

6 / 10
4/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
WAT EEN AANFLUITING

Voor het pensioen van mijn vader een kaart en ballon in bestelling gezet, om er vervolgens er veel later achter te komen ( lees meer dan 3 maanden later) dat dit nooit is aangeboden door de koerier en of greetz. Geen email,
Geen vergoeding geen excuses gekregen vanuit Greetz en wel een teleurstelling in een familie verder.

Geplaatst op: 11-04-2022
Laatst bewerkt op: 11-04-2022
Geschreven door: Margriet R.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar qua leverdatum en duur

Positief is dat de site gemakkelijk is en dat gepersonaliseerde cadeautjes meestal zeer gewaardeerd worden. Ik heb echter al meer dan eens meegemaakt dat de bestelling niet op de afgesproken dag afgeleverd wordt. Service ho maar 'dat ligt aan onze partners die de bezorging voor ons verzorgen'. Bij een bestelling van 30 euro is een tegoedbon van 5 euro het maximum dat ze aanbieden. De cadeautjes zijn ook buiten proportie duur.
Een ballon van 20 euro? Niet normaal!

Geplaatst op: 09-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onjuiste communicatie. Niet op tijd geleverd.

Er werd niet gecommuniceerd dat ze niet op een bepaalde dag konden leveren en dat ballonnen leeg aankomen als ze niet op tijd zijn. Zeer teleurstellend. En zeker niet voor herhaling vatbaar.

Geplaatst op: 31-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slecht!!

Meerdere malen bezorging niet op de afgesproken dag geleverd!

Geplaatst op: 11-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
2x zeer slechte ervaring

Heb nu 2 x een bestelling geplaatst. De eerste werd 1 dag te laat geleverd. De laatste keer ballon en kaart geadresseerde niet thuis geen bericht achter gelaten. Op mijn account zag ik dat het pakket is geretourneerd. Op mijn email na meer dan een week geen enkele reactie. Weg 26 euro. Zeer slecht bedrijf niet voor herhaling vatbaar

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Helena G.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet op de goede dag er stond nu besteld volgende dag in huis maar hij is 3 dagen later gekomen

.

Geplaatst op: 30-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen verantwoordelijkheid voor schade

Tot op heden vonden we de ballonnen altijd erg leuk, maar na het ontvangen van een zwarte ballon niet meer. De kinderen lopen met de ballon door de kamer heen. Maar nu heeft deze zwarte ballon strepen op het plafond achter gelaten. Greetz reageert hierop dat dit niet kan en geven een belachelijke bon van 5 euro. Hiermee gaan de strepen niet van het plafond!

Geplaatst op: 29-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Rianne P.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer teleurstellend!

Bestelproces prima! Maar dat is ook het enige! Qua tijdigheid bestelling alleen maar slechte ervaringen; door de bezorgdienst wordt zelfs gelogen dat zij, vijf uur later dan gepland, aan de deur zijn geweest! Zelfs geen enkel bericht in de bus hebben gedaan!

En na het chatten met Greetz zelf, wordt alleen een kortingscoupon gegeven voor een volgende bestelling, die nooit meer zal komen!

Er wordt niet eens getracht om de klacht serieus te nemen en om eea keurig op te lossen!

Dus, mochten mensen iets willen bestellen bij Greetz, nooit meer doen!

Geplaatst op: 25-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet leveren voor belangrijk moment

Gisteren taart besteld voor vriendin die 70 werd
Voor 10 uur zou deze geleverd worden.
Helaas eind van de dag bleek de taat niet zijn bezorgd.
Gebeld met creeze, geen excuus zou nog geleverd kunnen worden.
Maar dat is te laat, geld zouden wij terug krijgen op dit moment nog niet gezien.
Ook geen excuus.
De lezer zal begrijpen dat dit allemaal zeer teleurstellend

Geplaatst op: 20-09-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Harm K.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar en onverantwoordelijk!

Ik heb een bestelling geplaatst voor iemand als verrassing en het is wederom niet geleverd. Een beetje dom can mij, omdat het mij al eerder is overkomen. Maar ik dacht ik geef ze nog een kans. Het zijn moeilijke tijden. Fouten maken is menselijk, maar ik kreeg weer dezelfde melding het pakket is bezorgd en de bezorger heeft het ondertekend. Hoe zo? Nadat ik besloten had de volgende dag weer te laten bezorgen, komt een mail binnen over automatische storing van de bestelling en dat mijn geld teruggestort wordt. Gelukkig dat ik dit terugkreeg, want pakket of kaart bij GREeTZ bestellen doe ik nooit meer. Ik vraag me af: Wat gebeurt er als zenders niet controleren of hun bestelling afgeleverd zijn? Makkelijk geld verdienen zo!

Geplaatst op: 19-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Eugie

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Maken belofte niet waar!!!!!!!

Ruim op tijd een bos bloemen besteld (3 dagen voor moment supreme). Wat denk je.....geen bloemen voor de jarige en ook geen dag later.

Contact opgenomen en aangegeven dat de verassing eraf is en ik mijn geld terug wil. Volgens Greetz niet mogelijk omdat cadeau persoonlijk is. De koerier krijgt hierbij de schuld, echt verre van professioneel!

Volgens mij ben ik een overeenkomst mer Greetz aangegaan en niet met de vervoerder van Greetz. Als je jouw vervoerder niet in hand hebt, dan ook geen beloftes richting toekomstige klanten maken lijkt mij!

Wel een kortingscode ter waarde van €10,- gekregen. Ben bang dat die nutteloos is aangezien ik hier niet meer van plan ben om te bestellen.

Geplaatst op: 09-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: RW S.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Twee weken geleden heeft mijn zoon een cadeau via Greetz laten versturen naar mijn adres, voor mijn verjaardag. Via Packs parcelverzendingen. Het pakket bleek aan mij overhandigd te zijn, maar ik was op mijn verjaardag helemaal niet thuis. Dit gemeld bij Greetz. Ze zouden het opnieuw versturen. Het zou vandaag, zaterdag 1 december worden afgeleverd. Geen track and trace code ontvangen. Volgens de chatmedewerkster is er een track and trace code aangemaakt, maar is het pakket niet verstuurd. Fijn, twee weken later niets ontvangen. Ze gaan het opnieuw versturen”¦ afwachten dus”¦ hoe moeilijk kan dit zijn??? Niet leuk voor mijn zoon. Ik ga hier in elk geval nooit bestellen! Wat een slecht bedrijf!

Geplaatst op: 27-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slechte service

Als je 2 dingen besteld bij je kaart moet je 2x verzendkosten a 7,95 betalen! Vervolgens krijg je de orderbevestiging, klopt er bijv een huisnmr niet en kunnen ze niks meer voor je doen.

Geplaatst op: 06-05-2022
Laatst bewerkt op: 06-05-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nee zou er zeker niet meer kopen .,

Heb er meerde malen besteld .maar zins maandag hebben ze mijn vertrouwen verloren.ben vanaf maandag 10-01-2022 tm 13-1-2022 bezig geweest met mijn bestelling .de bloemen en de zoetig heid heeft onz 45 euro gekost .en nu dat de bloemen eindelijk is bezorgd. Zijn er wel wat bloemen gesneuveld. Jammer voor het geld wat je er voor betaald. Geen excuus van Greez gehad .

Geplaatst op: 13-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Natasja O.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
VERASSING NIET GELEVERD!!!! WÉL BETAALD!!!

w ij hebben een verassing besteld bij jullie voor een vrouw die het zo nodig had op haar verjaardag maar het is NIET GELEVERD!!!!!
Bij de buren af geven is ook een probleem??
De volgende dag is het weer niet geleverd, na een hele dag wachten,
mooie verassing hoor, WIJ BESTELLEN NOOIT MEER BIJ JULLIE!!!

Geplaatst op: 23-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Mirjam J.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Kaart met cadeaubon voor de verjaardag van mijn schoondochter besteld (brievenbuspakje). Staat wel aangekondigd in Post.nl, wordt niet geleverd. Via chat gemeld, wordt opnieuw verstuurd door Greetz, aflevering op zaterdag. Zelfde verhaal. Chat geeft aan, dat er vertraging is bij Post.nl, wordt dinsdag hierna geleverd. Geadresseerde is de hele dag thuis, maar er ligt een kaartje in de bus, dat men niet thuis was bezorging binnen enkele dagen, terwijl het een brievenbuspakje is. Er wordt niet geleverd. Bij chat aangegeven, dat ik mijn geld terug wil. Kan niet, is fraudegevoelig. Bij mijn bezwaar, zegt de chat nog eens gekeken te hebben, maar dat de Bol.com bon geannuleerd was. Dus ik kan wel mijn geld terugkrijgen. Wacht dit af. Wel heel teleurstellend dat mij alsmaar levering wordt toegezegd en de bon geannuleerd blijkt te zijn door Greetz. Zeer slechte afhandeling!!

Geplaatst op: 16-09-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: José V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

In 30 dagen tijd 2x laten bezorgen bij Greetz. Begin maart ben ik 3 dagen bezig geweest met chatten ( want bellen kan je niet ) - uren ingestoken om mijn "verrassingscadeau"- fles wijn, kaartje en boeket laten bezorgen. Maar liefst 5 dagen later is het cadeau geleverd! ik was boos en heb klachten ingediend op mijn klachten is geen enkele sorry of berichtje voor teruggekomen.. een hele stomme fout van mij - heb ik afgelopen vrijdag weer een boeket en kaartje laten bezorgen - leverdatum stond weer netjes bij - 2 april tussen 11 en 16 uur ... helaas heeft mijn vriendinnetje tot heden geen boeket en kaart mogen ontvangen! en ik ben weer eindeloos aan het chatten! - kan je beter tegen de muur praten ! zo hopeloos! Klaar mee! ik ben zo teleurgesteld in Greetz en raad ik het iedereen af!!! mijn Greetz app is bij deze voor ALTIJD VERWIJDERD! Nooit meer!

Geplaatst op: 04-04-2022
Laatst bewerkt op: 04-04-2022
Geschreven door: Sylvia W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Greetz


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10
Ontwerp je mondmasker logo
Ontwerp je mondmasker
1 beoordeling
10
Sticker.be logo
Sticker.be
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Greetz een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 41 beoordelingen geplaatst over Greetz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Greetz actief?

Greetz is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus , drukwerk en kaarten versturen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Greetz reviews? Dan kunt u naar de website van Greetz gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie