Harman Kardon logo

Harman Kardon reviews, ervaringen en beoordelingen

Harman Kardon reviews, ervaringen en beoordelingen
805
Harman Kardon logo
Website
Harman Kardon
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Harman Kardon

Beoordelingen over Harman Kardon lees je hier. Over welke kwaliteiten beschikt het bedrijf? Waarin onderscheidt het zich van een concurrent? En voornamelijk: is het betrouwbaar? Het zijn terechte vragen die vandaag uitgebreid voor je beantwoord worden. Huidige klanten lieten hun stem horen — hieruit bepaal jij of jij al dan niet bij het bedrijf wilt aankopen.

Over Harman Kardon

New York, 1953. Maar liefst vijftig jaar geleden werd Harman Kardon opgericht. Het bedrijf heeft haar naam allesbehalve gestolen — Sidney Harman en Bernard Kardon zijn niemand minder dan de grondleggers. Het duo deelde een bijzondere passie voor muziek en de beleving ervan. Harman Kardon streeft naar een klank die zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke aanleunt. Het ontwerp werd vergaard uit kwalitatieve materialen met een luxueuze toets. Het zorgt daarom voor een uniek gegeven binnen je interieur en huishouden. Harman Kardon staat paraat voor een uitgebreid klantenbestand en dit zowel op nationaal als internationaal niveau.

Waarom kiezen voor Harman Kardon

Harman Kardon levert een uitgebreid assortiment aan geluidsproducten en dit zowel voor je woning of pand als je voertuig. Het gamma wordt voortdurend uitgebreid en aangescherpt. De missie die Harman Kardon uitdraagt is het leveren van kwalitatief hoogstaande geluidsaccessoires, die van geluid een heuse belevenis maken. Wil je meer weten over het specifieke aanbod? Draadloze, draagbare (stereo)luidsprekers en hoofdtelefoons beantwoorden aan de meeste noden. Geavanceerde audiosystemen worden multifunctioneel ingesteld binnenin je wagen — op deze manier geniet je ook wanneer je de deur uit bent. Collecties zoals Citation combineren een scala aan kwaliteiten. Neem een kijkje in Harman Kardon’s outletomgeving — hier vind je het oudere aanbod terug, voorzien van aantrekkelijke kortingen.

Is Harman Kardon betrouwbaar?

Harman Kardon maakt haar visie meer dan waar. Het bedrijf kent een voortdurende groei in populariteit én scherpzinnigheid. Kan je niet wachten je nieuwe aanwinst uit te testen? Je rekent op een gratis verzending van je producten, alsook een gratis retourdienst in geval van twijfel of ontevredenheid. Hiervoor krijg je maar liefst dertig dagen de tijd. Wil je een product retourneren? Een ophaalservice brengt het voor je in orde. Teneinde je te garanderen van de beste producten die aan kwaliteit niets verliezen, geniet je twee jaar garantie bij aankoop van producten.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of bemerking? Dien je een klacht in? Ben je benieuwd naar de status van je bestelling of retour? Onderneem je en heb je interesse in een samenwerking met het bedrijf? Een overzicht aan vaker gestelde vragen helpt je op weg. Een team van experts staat je bij via mail, telefonie en een chatomgeving. Via welgekende kanalen volg je het bedrijf en haar laatste updates.

Wil jij ook beoordelen?

Deel je graag meer over je eigen ervaring met Harman Kardon? Dit wordt erg gewaardeerd — het helpt anderen opnieuw verder een duidelijk, representatief beeld te vormen. Contacteerde je de klantenservice en hielp deze je efficiënt verder? Is er aan enthousiasme geen gebrek wanneer het om je splinternieuwe geluidsbeleving gaat? Werd je klacht op proactieve wijze afgehandeld? Alle soorten ervaringen worden nuttig bevonden.

Reviews over Harman Kardon
Gerelateerde bedrijven
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
1 beoordeling
9
Coolsound logo
Coolsound
1 beoordeling
9
Formovie logo
Formovie
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Mooie headset gekocht

Ik had hier een headset besteld voor mijn dochter. Helaas ging het geluid aan een kant kapot. Toen heb ik ze gemaild en het was gelukkig allemaal snel opgelost. Ze bieden een duidelijke communicatie en er werd niet moeilijk gedaan.

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marco P.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Harman Kardon
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
1 beoordeling
9
Coolsound logo
Coolsound
1 beoordeling
9
Formovie logo
Formovie
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Harman Kardon een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Harman Kardon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Harman Kardon actief?

Harman Kardon is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en muziek.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Harman Kardon reviews? Dan kunt u naar de website van Harman Kardon gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie