HiFi Klubben logo

HiFi Klubben reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

HiFi Klubben reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2750
HiFi Klubben logo
Website
HiFi Klubben
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Hifi Klubben

Op zoek naar een goede stereo of speakers voor jouw TV? Bij Hifi Klubben geniet je van expertise, kwaliteit en een geweldig aanbod aan Hifi. Hier kun je meer lezen over deze webshop, hun services en meer. Wil je weten wat de klanten vinden van Hifi Klubben? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen met de ervaringen van klanten met Hifi Klubben.

Over Hifi Klubben

Hifi Klubben is niet zomaar een webshop. Hifi Klubben bevat naast de Nederlandse webshop, ook nog 4 andere webshops en heeft meer dan 100 fysieke winkels waar klanten terecht kunnen. Deze fysieke winkels kun je vinden in Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Wat Hifi Klubben zo uniek maakt, is dat ze een groot en specifiek aanbod hebben aan beeld en geluid. Je kunt hier namelijk alles kopen voor een goede geluidsinstallatie in huis én de benodigde accessoires hierbij.

Wat kun je dan allemaal kopen online en in de winkels van Hifi Klubben? Denk aan producten voor een succesvolle streaming, speakers, volledige geluidsinstallatie en alle nodige kabels en overige accessoires. Het aanbod van Hifi Klubben is dan ook duidelijk ingedeeld per categorie.

Waarom kiezen voor Hifi Klubben

Bij Hifi Klubben heb je een groot aanbod en alleen het beste wordt verkocht bij Hifi Klubben. Daarom weet je altijd zeker dat je bij Hifi Klubben slaagt voor een goede aankoop. Ze bieden unieke en nieuwe merken aan, waarvan zij weten dat dit de crème-de-la-crème is. Ook bieden ze veel productinformatie aan en kun je zelfs als leek hier eenvoudig goed beeld en geluid kopen.

Shoppen bij Hifi Klubben hoeft niet duur te zijn. Ondanks dat ze gaan voor kwaliteit, kun je hier ook voor kleine prijsjes shoppen. Maak bijvoorbeeld gebruik van al hun aanbiedingen en tik op het kopje 'Aanbiedingen'. Hier zie je altijd meteen welke producten er korting hebben en welke acties er zijn. Zo kun je een leuke kortingsactie krijgen of 1 + 1 gratis aanbiedingen vinden.

Je kunt ook gratis lid worden van de Klantenclub van Hifi Klubben. Dit doe je door je aan te melden per mail. Als lid ontvang je altijd de nieuwsbrief met nieuwe producten en aanbiedingen, maar ontvang je nog veel meer leuke voordelen. Zo spaar je bij iedere aankoop punten, krijg je bij iedere aankoop 5 jaar garantie en ontvang je nog veel meer leuke aanbiedingen en voordelen. Voordat je dus gaat bestellen bij Hifi Klubben, eerst even aanmelden voor de Klantenclub.

Hifi Klubben biedt 60 dagen Buy & Try. Dit zijn 60 dagen waarin je de tijd hebt om kennis te maken met jouw aankoop en te zien of je echt tevreden bent. Valt het product tegen, past het niet in jouw interieur of is er iets mis aan? Dan kun je binnen 60 dagen kosteloos retourneren. Zo zit je nooit direct vast aan een aankoop en kun je vrijblijvend shoppen bij Hifi Klubben.

Is Hifi Klubben betrouwbaar?

Hifi Klubben is niet zomaar een kleine webshop. Deze (web)winkel heeft in meerdere landen (web)winkels en heeft een zeer goede en betrouwbare naam weten op te bouwen. Dit is online ook te merken aan de briljante productinformatie en de uitvoerige hulp van de klantenservice. Het feit dat deze webshop meerdere keurmerken bezit voor de veiligheid, geeft een gemiddelde klant automatisch een beter gevoel van veiligheid.

Over het online betalen hoef je je dus geen zorgen te maken. Dit gebeurt altijd middels een veilige verbinding en je kiest zelf het betaalmiddel. Klanten uit Nederland kunnen gewoon betalen via de bank met Ideal. Betaal veilig via de browser of via jouw bankapp. Betalen kan ook met een creditcard van Visa, American Express of Mastercard. Betalen met Paypal of Klarna kan ook. Met een Klarna betaling kun je er zelfs voor kiezen om achteraf te betalen voor jouw bestelling bij Hifi Klubben.

Klantenservice en klachten

Hifi Klubben heeft een actieve online klantenservice. Je kunt ze gewoon even mailen of bellen en komt direct in contact met een medewerker van Hifi Klubben. Je kunt werkelijk voor al jouw vragen bellen. Lukt het bijvoorbeeld niet om een bestelling te plaatsen, of heb je meer informatie en advies nodig over jouw aankoop? De klantenservice helpt alle klanten en je kunt een professioneel antwoord verwachten van Hifi Klubben.

Hifi Klubben heeft gunstige regelingen en voorwaarden wat betreft de garantie en retours. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je vaak via deze regelingen geld terug of een reparatie cadeau krijgen. Meld jouw klacht dus altijd via de klantenservice om een passende oplossing te ontvangen van Hifi Klubben. Je kunt een klacht vrijblijvend melden via de telefoon of per mail aan Hifi Klubben.

Wil jij ook beoordelen?

Vertel meer over jouw aankoop en jouw ervaringen met Hifi Klubben in een review. Je kunt hier een review schrijven over Hifi Klubben en deze webshop een beoordeling geven op basis van jouw ervaringen. Zou je Hifi Klubben aanbevelen en wat zijn eventuele verbeterpunten voor deze shop? Laat het hier achter en geef een passende beoordeling over deze webshop voor beeld en geluid.

Reviews over HiFi Klubben

Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
10 beoordelingen
5,2
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8
CampusShop logo
CampusShop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,7
73% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Onze beoordeling over HiFi Klubben

Het bedrijf HiFi Klubben is geverifieerd door ons. De webshop HiFi Klubben is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. HiFi Klubben is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. HiFi Klubben maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van HiFi Klubben is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van HiFi Klubben te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van HiFi Klubben.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima en geweldige service

Ik heb hier een nieuwe tv en standaard en soundbar gekocht
De service en klant vriendelijkheid heb ik als erg plezierig ervaren. De spullen werden snel geleverd.
De 2 installateurs Ko& Jeroen hebben afgelopen vrijdag alles voor mij geinstalleerd echt leuke mannen met verstand van zaken en erg klantvriendelijk . Bedankt !!!
(Ik hoop wel dat alles het blijft doen !)

Geplaatst op: 10-07-2022
Laatst bewerkt op: 11-07-2022
Geschreven door: Marian B.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede telefonische begeleiding, uitgebreide uitleg, goede service, snelle afhandeling, gewoon vakmanschap online ( en in winkel) top top een echte aanrader!

Mijn ervaring met Hifi Klubben is in 1 woord Fantastisch.

Als je een audiofiel bent, hoor je bij hun terecht voor je nieuwe audio, en zelfs met je wat oudere helpen ze je met bestellen van onderdelen als iets kapot is.

Ik had al zeer goede ervaring met het audio gedeelte in mijn huis nu, een 85" tv van Sony bij hen gekocht en wederom, de verkopers van Klubben wisten mij er het meest over te vertellen, beste advies voor ophangen, en beste prijs met 5 jaar garantie,

Heel simpel voor mij maar 1 zaak die mijn audio en tv mogen leveren en dat is hifi Klubben, klantvriendelijkheid een 10, service een 10, prijs 10 ( en alles te krijgen wat je nodig hebt voor high end prducten) echt voor mij de Top in audio en tv shops een aanrader voor elke audiofreak en tv junkie zoals ik ben,

Geplaatst op: 05-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wanderina K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super service

Super service! In het filiaal in Nijmegen zijn we super fijn en professioneel geholpen door Daniel. Hij nam echt de tijd voor ons en na meerdere luistersessies eindelijk de set gevonden die echt bij ons paste. Echt top! Ben je op zoek naar een audioset dan is hifi klubben Nijmegen de plek!

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roy L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Deskundig advies en goed vakmanschap

Zeer goed geholpent m.b.t. aanschaf Dali hoofdtelefoon, Argon streamer, nieuwe NAD afstandsbediening plus Sony blu-ray speler. Een deskundige medewerker van filiaal Amersfoort heeft bij mij thuis de streamer plus speler geïnstalleerd. Tevens geregeld dat ik nu de diverse apparaten met 1 afstandsbediening kan regelen. Tevens erg tevreden over de deskundigheid van de medewerker. Ik beveel deze winkel van harte aan.

Geplaatst op: 04-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hans K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fantastisch

In mei 2021 earplugs Jabra 85T gekocht via internet. Snelle levering. Na een half jaar bleken de earplugs niet volledig op te laden in hun case. Wanneer de case nog voor 85% opgeladen was, werden de earplugs ook maar voor 85% opgeladen. Mijn zoon heeft al langere tijd dezelfde earplugs en heeft geen problemen met opladen. Mijn earplugs in zijn case gedaan. Zijn case was nog maar 40% opgeladen maar mijn earplugs waren in no time 100% opgeladen. Contact met de klantenservice die mij een link stuurde voor een klachtenformulier. Kon mijn earplugs kosteloos opsturen en kreeg na een paar dagen een mail dat er nw earplugs opgestuurd zouden worden. Al met al binnen een week het opsturen en de nw in ontvangst. Kan weer genieten van het geweldige geluid Top geregeld

Geplaatst op: 31-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Koos

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Je word aan het lijntje gehouden

Zondag besteld , zou uiterlijk, Dinsdag worden geleverd, er veranderd niets in de bestelstatus. Na telefonisch contact werd mij verzekerd dat het apparaat verstuurd is.in de Bestellstatus veranderd niets , geen bericht van post.nl . Weer telefonisch contact, werd weer verteld dat het aparaat verstuurd is . Bestelstatus veranderd weer niets .
Na een dag weer telefonisch contact , word mij verteld contact op te nemen met de klantenservice, laat weten dat ik dit niet wil , dan word ik een half uur in de wacht gezet , ze gaan het nakijken . Word weer verteld paket is verstuurd , en krijg automatisch bericht van post NL .
Dag later nog geen bericht , weer gebeld , weer in de wacht , dan word er beloofd dat er in de loop van de dag terug word gebeld.
Er word niet terug gebeld , maar krijg een mail , dat ik binnenkort mijn geld terug krijg .ze laten weten dat het hopelijk binnenkort zal worden terug betaald , na 2 dagen nog geen geld terug .Als je dan in de Webshop Amsterdam kijkt , hebben ze er nog 2 op voorraad . Nee HiFiKlubben Amsterdam zijn echt niet serieus bezig , Je word belogen , en voor de gek gehouden.
Als ze beloven , dat je het betaalde bedrag terug krijgt , na al de ellende , laten ze je hier ook nog mee hangen . Het bedrag terug betalen is normaal minder dan 1 minuut werk . Tevens als alles al verkeerd is gegaan , dan hadden ze het nog enigszins goed kunnen maken , door het bedrag gelijk terug te betalen .
Ze weten niet waar ze mee bezig zijn . Mijn advies voor alles wat daar werkt, of beter gezegd in dienst is daar , ga papier prikken in de Amsterdamse grachten , dan worden die misschien ook een beetje schoner . Dan moet het wel serieuzer gaan als in de Webshop.
Schandalig koop hier nooit meer NEVER nooit

Geplaatst op: 31-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert D.

9 / 10
2/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar!

Onbetrouwbaar! Maandag bestelling geplaatst, welke ik dinsdag zou ontvangen. Dinsdag geen verandering in de bestelstatus. Contact gelegd”¦ Uitleg; Corona blah blah. Beloofd uiterlijk van einde vd week in huis. Donderdagmiddag een mail dat het langer gaat duren omdat het uit Denemarken moet komen”¦ Was altijd zeer te spreken over HiFo Klubben, maar dat is geschiedenis”¦.

Geplaatst op: 30-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Folkert B.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vakkundig personeel

Bij aankoop van een koptelefoon wist de verkoper goed te adviseren welke voor mij geschikt zou zijn. Wat was de keuze van de te beluisteren muziek was zijn vraag. Een Dali koptelefoon aangeschaft en een prachtig natuurlijk geluid.

Geplaatst op: 25-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super service

Node 2 ter rep aangeboden,snel weer terug,plug and play super service,zeer kundig personeel top

Geplaatst op: 26-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wim S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze aftersales

Geen tijdige levering en een helpdesk die laconiek reageert op een klacht. Jammer van de vertraging maar toch veel plezier met uw aankoop.

Je zou je ogen uit je kop moeten schamen om een dergelijk antwoord te geven.

Geplaatst op: 12-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wouter B.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne webshop

Ik heb hier al meerdere spullen besteld en ik ben er erg fan van. De spullen werken goed en het bestellen gaat ook erg gemakkelijk. De kortingen die ik kreeg waren ook zeker de moeite waard.

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noëlle V.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HiFi Klubben


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
10 beoordelingen
5,2
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8
CampusShop logo
CampusShop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HiFi Klubben een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over HiFi Klubben. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 73% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HiFi Klubben actief?

HiFi Klubben is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de HiFi Klubben reviews? Dan kunt u naar de website van HiFi Klubben gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie