Instalcenter logo

Instalcenter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Instalcenter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1744
Instalcenter logo
Website
Instalcenter
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Instalcenter

Steeds meer mensen zoeken een specialist in duurzaamheid en die ervoor kan zorgen dat jij straks duurzamer woont. Instalcenter kan zomaar eens een geschikte partij zijn om dit te bewerkstelligen. Om je een beter beeld te geven van wat Instalcenter voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten nog eens doorgenomen en kort en bondig voor je samengevat. Op basis daarvan kun je eventueel ook voor Instalcenter kiezen.

Over Instalcenter

Je mag Instalcenter beslist een specialist noemen op het gebied van duurzaam wonen. Als geen ander is het in staat je woning te verduurzamen. Je bent er echter ook voor traditionele installaties aan het juiste adres. Instalcenter weet precies hoe ook jouw huis energiezuiniger gemaakt kan worden waardoor je een lagere maandelijkse energienota krijgt. Instalcenter weet alles van duurzaamheid, elektra, verwarmen en sanitair en mag zeker ook specialist in airconditioning genoemd worden.

Waarom kiezen voor Instalcenter?

Instalcenter kan je op verschillende gebieden van dienst zijn. Of het nou gaat om de aanleg van een warmtepomp of om zonnepanelen en zonneboilers; de ervaren specialisten helpen je graag verder. Ook wat betreft ventilatie en isolatie staat Instalcenter zijn mannetje. Ook als het gaat om de meer traditionele installaties als CV-ketels, radiatoren, thermostaten, groepenkasten en airco’s doe je nooit tevergeefs een beroep op Instalcenter. Instalcenter kan je verschillende financieringsmogelijkheden bieden om je woning te verduurzamen en als je snel wilt weten of een warmtepomp ook voor jouw woning interessant is kun je de Duurzaamheidscheck laten uitvoeren. Nog een reden om voor Instalcenter te kiezen is vanwege de kennis die het deelt. Op de website vind je een uitgebreid Kennisplein namelijk.

Is Instalcenter betrouwbaar?

Op basis van de reviews en ervaringen kan gesteld worden dat Instalcenter in alles een betrouwbare onderneming is. Het rapportcijfer van bestaande klanten, een 4 uit 5, zegt wat dat betreft al veel. Veel zeggen ook de merken waar Instalcenter mee werkt. Het gaat dan namelijk alleen om de bekende en betrouwbare merken als bijvoorbeeld Geberit, Grohe en Nefit. Ook dat geeft de consument toch vertrouwen. Vertrouwen geeft ook het feit dat Instalcenter in het bezit is van de Techniek Nederland certificering. Betrouwbaar is voorts de hulp die geboden wordt. Behalve de al genoemde Duurzaamheidscheck biedt Instalcenter bijvoorbeeld ook een CV-ketel keuzehulp.

Klantenservice en klachten?

Klanttevredenheid is een groot goed voor Instalcenter. Heb je een klacht, dan krijg je alle ruimte om die kenbaar te maken. Dit kun je doen door gewoon bij een fysieke winkel van Instalcenter binnen te stappen of die te bellen. Je kunt echter ook gebruik maken van het speciale contactformulier op de website. Wil je steeds op de hoogte blijven van het laatste nieuws van deze specialist? Neen dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Niemand zal ontkennen dat beoordelingen van bestaande klanten buitengewoon waardevol zijn. Het is onafhankelijke en zeer praktischer informatie en daar kun je echt wat mee. Het helpt je in elk geval bij het nemen van de beste beslissing. Om die reden willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Daar help je andere mensen écht mee!

Reviews over Instalcenter

Gerelateerde bedrijven

vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10
Somfy logo
Somfy
8 beoordelingen
6,5
Deverfwebshop logo
Deverfwebshop
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Instalcenter

Instalcenter is geverifieerd door ons expert team. De webshop Instalcenter bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Instalcenter lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Instalcenter. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Instalcenter is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Instalcenter. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Instalcenter.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn systeem

6.000 kw piek dunne film fotovoltaïsch systeem, geïnstalleerd en gemonteerd. Net buiten de landweg. Echt heel blij mee en dat ik voor Zonnepanelen heb gekozen.

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ricardo B.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Instalcenter


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10
Somfy logo
Somfy
8 beoordelingen
6,5
Deverfwebshop logo
Deverfwebshop
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Instalcenter een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Instalcenter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Instalcenter actief?

Instalcenter is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen en huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Instalcenter reviews? Dan kunt u naar de website van Instalcenter gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie