KAISER+KRAFT logo

KAISER+KRAFT reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
KAISER+KRAFT reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3881
KAISER+KRAFT logo
Website
kaiserkraft.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews KAISER+KRAFT

KAISER+KRAFT is de toonaangevende B2B-handelsmaatschappij voor alles voor het bedrijf. Van transportapparatuur tot stoelen en tafels voor op kantoor, je vindt het bij een van de grootste aanbieders van kantoor-, bedrijfs- en magazijnuitrusting in Europa. KAISER+KRAFT heeft zo'n 1.000 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor de klant. Dit bedrijf levert ruim 70.000 topproducten die gemakkelijk zijn te bestellen in de webshop. Wil je eerst meer weten over de beoordelingen van KAISER+KRAFT? Wij hebben de reviews van andere klanten voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn met KAISER+KRAFT en neem een weloverwogen beslissing om hier jouw kantoorbenodigdheden te kopen.

Over KAISER+KRAFT

KAISER+KRAFT is opgericht in 1945 in Stuttgart. Het bedrijf groeide razendsnel uit tot een grote Europese speler en heeft tegenwoordig kantoren in onder andere Frankrijk, Spanje, Tsjechië, België en Zwitserland. KAISER+KRAFT is een dochtermaatschappij van TAKKT. Deze multinational staat in Europa en Noord-Amerika bekend als een toonaangevende multi channel verzendhandel voor bedrijfsuitrusting. De merken van het concern zijn in meer dan 25 landen vertegenwoordigd en het totale assortiment omvat meer dan 200.000 producten. Denk hierbij aan kantoormeubelen en accessoires, maar bijvoorbeeld ook transportverpakkingen en displayartikelen. Het doel van KAISER+KRAFT is om een onmisbare one-stop-shop te zijn voor elk bedrijf. Doordat jij op een enkele plek alles kunt aanschaffen voor jouw bedrijf, bespaart dit moeite, tijd en geld.

Waarom kiezen voor KAISER+KRAFT

De producten die je kunt bestellen in de webshop van KAISER+KRAFT zijn altijd op voorraad. Hierdoor heb je deze al zeer snel in huis en hoef je niet eerst wekenlang te wachten op jouw nieuwe kantoorstoelen of verpakkingsmaterialen. Daarbij heb je de keuze uit een zeer breed assortiment, profiteer je van ten minste 3 jaar fabrieksgarantie en hanteert KAISER+KRAFT een 30 dagen terugnameservice wanneer je onverhoopt niet tevreden bent met jouw bestelling. Ten slotte worden bestellingen altijd gratis verzonden. Bekijk dus direct het ruime assortiment en lees de beoordelingen van echte klanten zodat jij een weloverwogen keuze neemt om hier wel of niet te bestellen. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ontvang je direct 10% korting op je volgende bestelling. Ook is KAISER+KRAFT actief op social media. Maak een connectie via LinkedIn of volg het bedrijf in kantoorinrichtingen op Facebook of Twitter. KAISER+KRAFT biedt diverse betaalmethodes aan, waaronder betalen op factuur.

Is KAISER+KRAFT betrouwbaar?

In heel Europa is KAISER+KRAFT een bekende naam. Er werken meer dan 1.000 medewerkers. bij dit bedrijf dat 20 vestigingen heeft door heel Europa. Het moederbedrijf TAKKT is ook actief op de Noord-Amerikaanse markt. KAISER+KRAFT is in het bezit van diverse certificaten. Zo heeft dit van oorsprong Duitse bedrijf als eerste postorderbedrijf voor kantoor- en bedrijfsinrichtingen het certificaat volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001 ontvangen. Ook heeft KAISER+KRAFT een ISO 14064 certificering en het Global Compact keurmerk. Dit wil zeggen dat KAISER+KRAFT de tien principes erkent op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en corruptiebestrijding.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over de producten of diensten van KAISER+KRAFT? Wil je persoonlijk advies over een product of wil je een speciale offerte aanvragen? Er zijn diverse manieren waarop je contact op kunt nemen met een medewerker van KAISER+KRAFT. Bel bijvoorbeeld naar kantoor, stuur een e-mail of een fax of vul het contactformulier op de website in. Je kunt ook een catalogus aanvragen via de website.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij trouwe klant bij KAISER+KRAFT of heb jij hier onlangs voor het eerst een bestelling geplaatst? Wij horen graag wat jouw ervaring is met KAISER+KRAFT. Vertel wat je vindt van het assortiment en de geboden prijzen, of je contact hebt gehad met een medewerker van KAISER+KRAFT en hoe de service is bevallen. Werd je bestelling net zo snel geleverd als dat KAISER+KRAFT beloofd? En heb je eventueel gebruikgemaakt van de 30 dagen terugnameservice? Door jouw beoordeling over KAISER+KRAFT te delen help je anderen bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over KAISER+KRAFT
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
16 beoordelingen
4,7
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
0 beoordelingen
10
Banggood logo
Banggood
3 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede website

Goede lay-out. Goede product beschrijvingen en veel keuze. Had een eerder probleem met het bestelproces, maar telefonische ondersteuning loste het probleem op. Geen dergelijke problemen met volgende bestellingen

Geplaatst op: 16-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Feline D.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KAISER+KRAFT
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
16 beoordelingen
4,7
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
0 beoordelingen
10
Banggood logo
Banggood
3 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KAISER+KRAFT een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over KAISER+KRAFT. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KAISER+KRAFT actief?

KAISER+KRAFT is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de KAISER+KRAFT reviews? Dan kunt u naar de website van KAISER+KRAFT gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie