Knaldeals logo

Knaldeals reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Knaldeals reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1195
Knaldeals logo
Website
Knaldeals
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Knaldeals

Ga je voor het eerst een aankoop doen bij de webshop Knaldeals? Lees dan eerst meer over deze webshop voor accessoires voor smartphones, tablets en smartwatches. Je kunt hier persoonlijke ervaringen lezen van klanten van Knaldeals in de door hun geschreven reviews.

Over Knaldeals

Al meer dan 6 jaar is Knaldeals online actief. Je kunt hier terecht voor alle mogelijke accessoires voor jouw smartphone, tablet of smartwatch. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw bandje voor jouw smartwatch, een telefoonhouder, screenprotector of een nieuwe kabel voor jouw telefoon. Je kunt hier accessoires vinden van de bekende merken, maar ook de kleinere merken zijn vertegenwoordigd bij Knaldeals.

Knaldeals biedt daarnaast altijd nog hippe en populaire accessoires aan. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe rages. Knaldeals speelt hier altijd slim op in en deze kun je dan ook bij Knaldeals aankopen. Zoals de naam van de webshop al doet vermoeden, is Knaldeals altijd op zoek naar de beste deals voor jou. Zo shop jij altijd extra voordelig bij Knaldeals.

Waarom kiezen voor Knaldeals

Knaldeals heeft een ontzettend groot aanbod aan accessoires voor smartapparaten. Daarom kun je bij Knaldeals altijd terecht voor alles wat je nodig hebt. Heb je een nieuwe kabel nodig voor jouw Iphone en een screenprotector voor een Huawei telefoon? Dan hoef je niet bij meerdere webshops te kijken om op zoek te gaan naar de beste deal. Bij Knaldeals vindt je altijd alles wat je nodig hebt en nog scherp geprijsd ook.

Bij Knaldeals kun je ook goed bestellen, wanneer je haast hebt. Is jouw screenprotector stuk? Dan is het verstandig om deze zo snel mogelijk te vervangen. Knaldeals biedt altijd snelle verzendingen aan. Zo hoef jij nooit onnodig risico te lopen met een onbeschermde telefoon. Wist je dat je deze verzending zelfs helemaal gratis kunt laten versturen? Wanneer je namelijk bij Knaldeals voor minimaal €25,- een bestelling plaatst, komen de verzendkosten te vervallen en krijg je de verzending van Knaldeals cadeau.

Is Knaldeals betrouwbaar?

Knaldeals is een betrouwbare webshop dat alweer heel wat jaar in de running is. Het is dan ook niet voor niets dat de klanten van Knaldeals de webshop zelf een hoog cijfer geven. Je kunt deze cijfers direct inzien bij de webshop van Knaldeals. Ook heeft Knaldeals het Thuiswinkelwaarborg keurmerk. Dit is een teken dat je te maken hebt met een veilige en vertrouwde webshop. Zij gaan veilig met jouw gegevens om en je kunt altijd veilig betalen.

Een veilige betaling heb je bij Knaldeals zelf in de hand. Je mag namelijk zelf een betaalmethode selecteren voor jouw bestelling. Je betaalt bijvoorbeeld altijd veilig met Ideal. Dit veilige betaalsysteem functioneert direct via jouw bank. Betaal je online liever met creditcard? Dat kan ook met Visa en Mastercard bij Knaldeals. Bekijk de webshop Knaldeals voor meer informatie over veilige betaalopties. Wanneer je een gratis account aanmaakt bij Knaldeals, kun je jouw betalingsvoorkeuren zelfs opslaan.

Klantenservice en klachten

Knaldeals heeft een eigen klantenservice. Hier werken medewerkers van Knaldeals op alle werkdagen om jouw vragen te kunnen beantwoorden. Dit kan natuurlijk per telefoon, maar mag ook gewoon online per mail. De klantenservice gaat altijd nauwkeurig te werk en probeert je zo goed mogelijk te informeren.

Wanneer je niet tevreden bent of een klacht hebt over Knaldeals, kun je dit gelijk bij Knaldeals melden. Ook dit kan gewoon bij de klantenservice. Je hebt zelf altijd nog de keuze om jouw bestelling te retourneren, maar bij andere klachten is het verstandig om eerst zelf even de klantenservice te contacteren. Zij kunnen nog op zoek gaan voor een alternatieve oplossing voor jouw klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een (vaste) klant bij Knaldeals? Laat dan hieronder weten waarom je graag bij Knaldeals shopt of niet. Je kunt Knaldeals hieronder beoordeling in een persoonlijke review. Schrijf jouw ervaring over de webshop, de producten, de service en eventueel het contact met de klantenservice hieronder op. Je mag jouw persoonlijke ervaring delen en kunt ook eventueel een kritisch punt uitten. Vertel bijvoorbeeld ook wat een eventueel verbeterpunt van Knaldeals kan zijn. Het kan ontzettend belangrijk zijn voor klanten die voor het eerst bij Knaldeals willen bestellen.

Reviews over Knaldeals

Gerelateerde bedrijven

Eibmarkt.com logo
Eibmarkt.com
1 beoordeling
10
Welhof logo
Welhof
29 beoordelingen
5,2
Vanden Borre logo
Vanden Borre
28 beoordelingen
5,3

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Knaldeals

Het bedrijf Knaldeals is geverifieerd door ons. De webshop Knaldeals is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. Knaldeals is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Knaldeals maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Knaldeals is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Knaldeals. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Knaldeals.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super blij

Ik was er sceptisch over of het perfect zou passen bij mijn taille-tot-heupverhouding, maar gelukkig! Het zit perfect om mijn lichaam en geeft me die perfecte lichaamsvorm! Erg blij!

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rick K.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Knaldeals


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Eibmarkt.com logo
Eibmarkt.com
1 beoordeling
10
Welhof logo
Welhof
29 beoordelingen
5,2
Vanden Borre logo
Vanden Borre
28 beoordelingen
5,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Knaldeals een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Knaldeals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Knaldeals actief?

Knaldeals is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Knaldeals reviews? Dan kunt u naar de website van Knaldeals gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie