Koeltassenwinkel.nl logo

Koeltassenwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Koeltassenwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
841
Koeltassenwinkel.nl logo
Website
koeltassenwinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Koeltassenwinkel.nl

Op zoek naar een koeltas? Bekijk dan zeker de Koeltassenwinkel.nl. In deze webshop heb je namelijk keuze uit diverse modellen en formaten. Het assortiment bestaat ook uit andere interessante artikelen, waaronder hoeden, zonnebrillen en strandtassen. Ben je nieuwsgierig naar Koeltassenwinkel.nl? Vergeet dan niet om eerst de Koeltassenwinkel.nl ervaringen op onze site te lezen. Zo kom je te weten of deze webwinkel bij je noden en wensen past!

Over Koeltassenwinkel.nl

Koeltassenwinkel.nl maakt onderdeel uit van Shoppartners. Dit bedrijf is reeds eigenaar van meerdere webwinkels en heeft heel wat jaren ervaring. Je weet dus zeker dat je er te maken hebt met professionals. Dat is een groot voordeel, want het betekent dat je kan rekenen op een goede klantenservice en uitstekende kwaliteit.

In het assortiment van Koeltassenwinkel.nl vind je alle formaten koeltassen. Maar er zijn ook andere interessante artikelen die van pas komen tijdens een uitstapje of vakantie, zoals strandlakens, hoeden en caps, korte broeken en kleding accessoires. Zoals je dus ziet is Koeltassenwinkel.nl een erg uitgebreide winkel. Je vindt er dus zeker wat je zoekt. Als je er aankopen doet, kan je bovendien rekenen op een snelle verzending en goedkope verzendkosten.

Waarom kiezen voor Koeltassenwinkel.nl

Kies voor Koeltassenwinkel.nl als je van plan bent om binnenkort een leuk uitstapje te maken en je onderweg of ter plekke wilt genieten van gekoelde drankjes. In het assortiment zijn er zowel koeltassen voor grote gezinnen als modellen die geschikt zijn voor jou alleen. Heb je ook andere artikelen nodig om je uitstapje bijzonderder mee te maken? Bekijk dan zeker de rest van het assortiment. Van zonnebril tot hoeden, je vindt het er allemaal!

Koeltassenwinkel.nl is ook een goede optie wanneer je een feestje geeft. Met een koeltas kan je namelijk nog meer drank en hapjes koud houden. En er zijn ook andere artikelen in de webwinkel die tijdens een feestje goed van pas komen. Het leuke aan winkelen bij Koeltassenwinkel.nl is dat je er niet veel betaalt voor de verzending én dat je je artikelen snel bij je thuis geleverd krijgt.

Is Koeltassenwinkel.nl betrouwbaar?

Je hoeft zeker niet te twijfelen over of Koeltassenwinkel.nl wel betrouwbaar is. De webwinkel maakt namelijk onderdeel uit van Shoppartners. Dit is een gekend bedrijf dat reeds veel webwinkels heeft opgericht en dus ook heel wat ervaring heeft.

Ook de vele positieve recensies wijzen erop dat de webwinkel betrouwbaar is. Daarnaast is er nog het Thuiswinkel waarborg keurmerk en zijn er de tal van veilige manieren om er te betalen. Van de betrouwbaarheid hoef je dus helemaal niet wakker te liggen!

Klantenservice en klachten

Heb jij al een koeltas of andere producten gekocht bij Koeltassenwinkel.nl, maar ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kan je met je klachten terecht bij de klantenservice. Die kan je via mail of telefoon bereiken. Als dat nog geen oplossing biedt, kan je de sectie 'Klachten' bekijken. Je vindt er meer info over hoe je de klachtenprocedure kan opstarten.

Wil jij ook beoordelen?

Als je overweegt om bij ons een beoordeling achter te laten over Koeltassenwinkel.nl, hoef je zeker niet te twijfelen. Een review schrijven is erg makkelijk en betekent veel voor anderen. Het helpt hen namelijk bij het maken van de juiste beslissing.

Reviews over Koeltassenwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Winparts logo
Winparts
898 beoordelingen
8,3
Geckocovers logo
Geckocovers
1 beoordeling
9
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg fijne winkel

Ik heb hier al 2 keer besteld en elke keer ben ik weer tevreden. Ik gebruik de tassen vooral voor als we een dagje weg gaan naar het strand bijvoorbeeld. Ze zijn echt ideaal en houden alles goed koud. Super blij mee!

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pien S.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koeltassenwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Winparts logo
Winparts
898 beoordelingen
8,3
Geckocovers logo
Geckocovers
1 beoordeling
9
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koeltassenwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Koeltassenwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koeltassenwinkel.nl actief?

Koeltassenwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Koeltassenwinkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Koeltassenwinkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie