Koning Kanjer logo

Koning Kanjer reviews, ervaringen en beoordelingen

Koning Kanjer reviews, ervaringen en beoordelingen
847
Koning Kanjer logo
Website
Koning Kanjer
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Koning Kanjer

Iets kopen op internet kan de uitkomst zijn als je opeens beseft dat je nog iets nodig hebt. Of je wilt gewoon de drukte in de stad vermijden en lekker lui vanuit je stoel jouw boodschappen doen. Op zoek naar een specifiek product kwam je misschien uit bij Koning Kanjer. En laten zij nou net hebben wat jij zoekt. Gelukkig maar. En dat ook nog eens tegen leuke prijzen. Maar dat werpt ook meteen de vraag op of Koning Kanjer dan wel te vertrouwen is! Gelukkig kan je dit checken door reviews te lezen. Ervaringen van anderen met Koning Kanjer kunnen jou immers vertellen of je hier wel of toch beter niet jouw product kunt bestellen. Hier kan je deze beoordelingen lezen en daarnaast ook nog wat extra, handige info over Koning Kanjer. Dat hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet. Ben jij al klant bij deze Koning Kanjer of ga je dit na het lezen van de recensies worden? Kom je dan nog even terug om ook jouw ervaring met Koning Kanjer aan ons te vertellen?

Over Koning Kanjer

Koning Kanjer is een website die net even anders dan anders is. Gewoon een leuk, eerlijk verhaal hoe de webshop is ontstaan en een leuk, breed assortiment. Zo kan je hier terecht voor koken, tafelen & BBQ, damesringen, uniseks armbanden, elektronica, herenringen, zakmessen, gadgets, damesarmbanden, dameshorloges, audio, tv & foto, herenarmbanden en herenhorloges. De Koning is te volgen op Facebook of je schrijft je in voor de nieuwsbrief. Het bedrijf is gevestigd in Almere. Overigens is Koning Kanjer niet de leverancier van het product. Je koopt namelijk rechtstreeks bij de producent, importeur of bijvoorbeeld distributeur. Koning Kanjer, Koning Kanjer.nl en Koning Kanjer Trader zijn geregistreerde handelsnamen van Vanherle Trading.

Waarom kiezen voor Koning Kanjer

Naast het winkelgemak is het fijn om te winkelen bij Koning Kanjer vanwege de lage prijzen. De leveranciers verkopen namelijk op deze site hun producten tegen veel lagere prijzen dan in de winkel. En dat willen we allemaal wel, toch? De prijzen zijn allemaal inclusief de verzendkosten, dus je weet direct hoeveel je kwijt bent. De levering laat niet lang op zich wachten. Bestellen kan alleen als je ingelogd bent.

Is Koning Kanjer betrouwbaar?

Koning Kanjer is enkel een tussenschakel tussen jou en de aanbieder. Toch zullen zij bemiddelen als jij er met de leverancier niet uitkomt. Betalen doe je via de betrouwbare betaalmethoden zoals iDEAL, Mastercard, Visa en PayPal. Koning Kanjer zal jouw gegevens niet beschikbaar stellen voor marketingdoeleinden. Hij zal uiteraard wel je gegevens moeten doorgeven aan de leverancier om zo je pakket te kunnen leveren.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of andere problemen dan kan je Koning Kanjer bereiken via het contactformulier. Maar je kunt ze natuurlijk ook even bellen of mailen. Ouderwets pen en papier gebruiken en een brief naar de Koning sturen kan uiteraard ook. Zijn er problemen of klachten rondom het product dan moet je dit met de leverancier zelf regelen. Ook als het om garantiezaken gaat, zal je dit rechtstreeks met de leverancier moeten overleggen. Kom je er niet uit, dan kan je Koning Kanjer om hulp vragen. Herroepingsrecht heb je uiteraard altijd, dat is namelijk 2 weken en wettelijk bepaald. Hoe er wordt gehandeld bij schade is verschillend per leverancier. De ene leverancier zal het product bijvoorbeeld vervangen, terwijl een ander ervoor kiest om het geld terug te geven. Het terugbetalen zal overigens wel via Koning Kanjer lopen. Repareren of vervangen verloopt wel buiten Koning Kanjer om en zal je dus rechtstreeks met de leverancier regelen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al via Koning Kanjer iets gekocht? Zou je ons dan jouw ervaringen willen vertellen door ook hier een review achter te laten? Hoe was bijvoorbeeld de handelswijze? Werd je goed geholpen als je vragen had? Hoe verliep de levering en was het artikel ook werkelijk een mooi artikel? Als er iets aan de hand was met het artikel: hoe werd dit opgelost? Kon je hier goed uitkomen met de leverancier of bleek er dan niemand thuis te zijn? Als dat zo was, hoe werd er op gereageerd door Koning Kanjer? Kortom: vertel ons jouw beoordeling over Koning Kanjer. Zou je Koning Kanjer dus wel of niet aanraden aan anderen? Door jouw eerlijke verhaal te vertellen kan je anderen helpen bij hun beslissing of ze wel of niet bij Koning Kanjer zullen gaan bestellen. Bedankt alvast!

Reviews over Koning Kanjer
Gerelateerde bedrijven
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Out at home logo
Out at home
4 beoordelingen
4
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prima ervaring

Ik heb hier wat service besteld en dit kwam allemaal netjes en op tijd aan. De website ziet er ook mooi en duidelijk uit en het bestellen ging erg gemakkelijk.

Geplaatst op: 06-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Teun V.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koning Kanjer
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Out at home logo
Out at home
4 beoordelingen
4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koning Kanjer een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Koning Kanjer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koning Kanjer actief?

Koning Kanjer is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels , elektronica , juweliers , telefoon accessoires en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Koning Kanjer reviews? Dan kunt u naar de website van Koning Kanjer gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie