Maisonne.eu logo

Maisonne.eu reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Maisonne.eu reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1155
Maisonne.eu logo
Website
maisonne.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Maisonne.eu

Vakanties in Frankrijk lijken niet te kunnen mislukken. Hoe dat komt? Wie zal het zeggen. Het klimaat, de cultuur, de natuur, de prachtige vakantiehuizen en de ontspannen sfeer zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Wil je boeken bij Maisonne.eu? Je kent deze organisatie nog niet echt en wilt weten hoe betrouwbaar ze zijn? Bieden ze echt unieke accommodaties aan en hoe reageren ze op vragen en eventuele probleempjes? Ga je door te boeken bij Maisonne.eu echt een onbezorgde vakantie tegemoet? Wij verzamelden beoordelingen van eerdere gasten voor je. Deze reviews staan hier handig voor je op een rijtje. Zo maak jij handig en snel een weloverwogen keuze om wel of niet je volgende vakantiewoning bij Maisonne.eu te boeken.

Over Maisonne.eu

Maisonne.eu verhuurt vakantiehuizen op de mooiste plekjes in Frankrijk. Ze zeggen zelf dat ze elke woning met een gerust hart zouden uitkiezen om daar een fijne tijd door te brengen met vrienden en familie. Als de eigenaar van Maisonne.eu dat zegt, betekent dat wel iets. Eewoud ziet Frankrijk namelijk als zijn tweede thuis en kreeg de liefde voor dit land met de paplepel ingegoten. Verder is hij echt een kenner van Frankrijk en weet hij heel goed hoe hij mooie plekjes en prachtige accommodaties kan vinden. De vakantiewoningen worden geselecteerd op comfort, authenticiteit, luxe, moderniteit en ook wordt er gecheckt of je er echt het Franse leven gevoel kunt krijgen. Zodat je tijdens je vakantie als het ware echt als “God” kunt leven in dit mooie land. Elk huis is dus met aandacht persoonlijk geselecteerd. Maisonne.eu kent de markt voor Franse vakantiehuizen door en door. Er is inmiddels ook al meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied.

Waarom kiezen voor Maisonne.eu

Huur je een vakantiewoning via Maisonne.eu, dan weet je zeker dat je een unieke en comfortabele accommodatie te pakken hebt. Hier kun je gaan genieten van het echte Franse leven. Ontbijten in het ochtendzonnetje, jeu-de-boulen in de avondschaduw en overdag misschien heerlijk relaxen bij het zwembad. De huizen bevinden zich door heel Frankrijk heen, dus je kunt voor jezelf kijken welk gebied van dit mooie land je graag beter wilt leren kennen. Of dat nu bij de zee is of dichtbij een van de prachtige steden, het kan allemaal. Bekijk je op de website een vakantiehuis, dan lees je veel informatie over de betreffende accommodatie, maar ook over de omgeving.

Is Maisonne.eu betrouwbaar?

De werkwijze van Maisonne.eu is transparant, veilig en betrouwbaar. Dit zie je op diverse manieren terugkomen. Maisonne.eu is uitstekend bereikbaar, ook in het weekend. Verder heeft deze organisatie inmiddels al zo’n 20 jaar ervaring met het verhuren van vakantiewoningen in Frankrijk. Na zo’n lange tijd is de betrouwbaarheid zeker gewezen. Dit wordt bevestigd door de beoordelingen van gasten. Die zijn namelijk zeer tevreden over de service van Maisonne.eu en over de vakantiehuizen.

Klantenservice en klachten

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Maisonne.eu. Er is op de site een e-mailadres, een woonadres, een telefoonnummer en een contactformulier te vinden. Ook kun je gebruik maken van WhatsApp. Heb je een klacht, dan is het de bedoeling dat je allereerst een mail stuurt. Is er een issue die betrekking heeft op de woning die je huurt, dan neem je eerst even contact op met de betreffende eigenaar. Komen jullie er niet uit, dan staan de medewerkers van Maisonne.eu voor je klaar. Verder is deze aanbieder van vakantiewoningen in Frankrijk heel actief op de social media. Op Facebook wordt heel regelmatig een bericht gepost. Je ziet dat er al heel wat volgers zijn en via dit kanaal kun je ook een berichtje sturen naar de eigenaar.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Maisonne.eu? Heb je een keer een vakantiewoning via deze organisatie gehuurd? Hoe was dat? Ben je tevreden over de verleende service? Kwam de werkelijkheid in Frankrijk overeen met wat je las in de beschrijvingen? Wil je een review schrijven met jouw ervaringen? Was er sprake van negatieve ervaringen, laat dat dan ook terugkomen in je recensie. Zo krijgen mensen een eerlijk beeld van dit bedrijf. Problemen zijn er tenslotte om opgelost te worden. Hoe ging dat bij jou? Misschien heb je alleen positieve ervaringen, laat dat dan ook terugkomen in je beoordeling.

Reviews over Maisonne.eu
Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Maisonne.eu

Het bedrijf Maisonne.eu is geverifieerd door ons. De webshop maisonne.nl is al sinds 2018 een betrouwbare partij om te bestellen. Maisonne.eu is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Maisonne.eu maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van maisonne.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van maisonne.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg professioneel

Dit bedrijf is echt super professioneel als het gaat om het verhuren van huizen. Ze komen altijd hun afspraken na en houden altijd een goede communicatie tussen hun en de klant. Erg tevreden over hun service!

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chris M.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Maisonne.eu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maisonne.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Maisonne.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maisonne.eu actief?

Maisonne.eu is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Maisonne.eu reviews? Dan kunt u naar de website van Maisonne.eu gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie