Marlaine.nl logo

Marlaine.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Marlaine.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1339
Marlaine.nl logo
Website
Marlaine.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Marlaine.nl

Wil je haken, borduren of breien? Dan vind je alles wat je daarvoor nodig hebt terug in het assortiment van Marlaine.nl. Als je benieuwd bent naar deze webshop kan je je wel het best eerst goed voorbereiden door de Marlaine.nl ervaringen op onze site door te nemen!

Over Marlaine.nl

Marlaine.nl is een webwinkel die enkele jaren geleden opgericht werd door moeder en dochter. Hun passie voor het creatief bezig zijn was zo groot, dat ze het ook met anderen wouden delen. Zo is hun succesvol bedrijf dus ontstaan. Ondertussen is Marlaine.nl een waar gegeven voor hobbyliefhebbers. Sinds 2018 hebben zij zelfs een showroom in Zoetermeer, waar ze klanten hartelijk verwelkomen en regelmatig workshops geven.

Bij Marlaine.nl vind je heel wat hobbygerief. Wat je ook leuk vindt om te doen, de kans is groot dat je het er terugvindt. Zo bestaat uit assortiment uit toffe knutselpakketen, haak- en breigrief en nog veel meer. Je vindt er ook patronen voor het maken van toffe knutselprojecten. Sommige patronen zijn door de moeder en dochter zelf ontworpen en dus exclusief voor de winkel. Als je hobbygerief koopt bij Marlaine.nl geniet je ook van een snelle verzending. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om het af te halen in de showroom, uiteraard volledig gratis.

Waarom kiezen voor Marlaine.nl

Marlaine.nl is een leuke shop om te bezoeken voor mannen en vrouwen die houden van creatief bezig zijn. In het assortiment is er vooral haak- en breigerief, maar ook als je wilt borduren, vind je er het nodige. Het grote pluspunt van Marlaine.nl is vooral de klantvriendelijkheid. In de showroom heerst namelijk een gezellige en familiale sfeer. Maar ook in de webwinkel word je met een glimlach geholpen.

Bij Marlaine.nl hoef je dus niet verlegen te zijn om advies te vragen. Ben je zelf niet zo dol op knutselen? Dan kan je in deze webwinkel ook terecht om een origineel cadeautje te kopen voor een creatieve duizendpoot in je familie of vriendenkring. Als je je aankopen doet in deze webshop, hoef je alvast niet lang te wachten op je artikelen. Ze worden namelijk snel verzonden!

Is Marlaine.nl betrouwbaar?

Marlaine.nl is een betrouwbaar bedrijf. Dat zie je aan de vele positieve beoordelingen van klanten. De webwinkel is daarnaast voorzien van het Trusted shops keurmerk en maakt het je mogelijk om op een veilige manier te betalen. Wil je helemaal geen risico nemen? Dan kan je ervoor kiezen om achteraf te betalen.

Klantenservice en klachten

Als jij niet helemaal tevreden bent over een eerdere aankoop bij Marlaine.nl en je dus met klachten zit, kan je de klantenservice bereiken op verschillende manieren.

Zo is het mogelijk om te bellen, een e-mail te sturen of het contactformulier op de website in te vullen. Onder het knopje 'Contact' vind je ook de antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Het is interessant om er een kijkje te nemen als je nog met twijfels zit over je aankoop.

Wil jij ook beoordelen?

Laat ook je beoordeling van Marlaine.nl bij ons achter als jij al ervaring met het bedrijf hebt opgedaan. Op die manier kan je anderen een correct beeld geven van de webwinkel. Met jouw review help je potentiele klanten dus heel wat. En je hoeft er niet eens veel voor te doen, want het schrijven van een beoordeling neemt nauwelijks tijd in beslag.

Reviews over Marlaine.nl

Gerelateerde bedrijven

Pipoos.com logo
Pipoos.com
2 beoordelingen
9,5
Conrad logo
Conrad
10 beoordelingen
7,1
Ej logo
Ej
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Marlaine.nl

Marlaine.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Marlaine.nl bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Marlaine.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Marlaine.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Marlaine.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Marlaine.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Marlaine.nl.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super

Ik heb hier een tijdje terug voor het eerst besteld en ik ben nu al zeer tevreden. Het is een erg fijne winkel en het is zeer duidelijk waar je kunt bestellen. Ik heb een ring gekocht en deze paste erg goed.

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tijmen W.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Marlaine.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Pipoos.com logo
Pipoos.com
2 beoordelingen
9,5
Conrad logo
Conrad
10 beoordelingen
7,1
Ej logo
Ej
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Marlaine.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Marlaine.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Marlaine.nl actief?

Marlaine.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Marlaine.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Marlaine.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie