Multismart logo

Multismart reviews, ervaringen en beoordelingen

Multismart reviews, ervaringen en beoordelingen
881
Multismart logo
Website
Multismart
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Multismart

Van plan om een cadeau te kopen bij Multismart? Vooraleer je een bestelling plaatst bij een online webwinkel, wil je wellicht zeker zijn dat het gaat om een betrouwbaar bedrijf. Dit kun je het beste ontdekken door online beoordelingen te lezen van klanten en meer te weten te komen over de webwinkel zelf. Om je een hele zoektocht te besparen zijn we zelf op zoek gegaan en hebben we deze review voor Multismart voor je samengesteld.

Over Multismart

Wie op zoek gaat naar leuke gadgets of cadeauartikelen komt ongetwijfeld bij Multismart uit. De webwinkel is dan ook de nummer 1 in Nederlands wat gadgets, kado´s en speelgoed betreft. Multismart streeft ernaar om multifunctionele, slimme en unieke producten aan te bieden, vandaag ook de bedrijfsnaam. Dit nemen ze heel serieus, want de webwinkel heeft een team van medewerkers die de wereld afreist op zoek naar de beste en allernieuwste producten. Klanten mogen zich dan ook verwachten aan een ruim en vernieuwend aanbod.

Niet alleen helpt Multismart zijn klanten in de zoektocht naar een origineel cadeau, maar door de efficiënte manier van werken slagen ze er in om de meest kwalitatieve producten aan te bieden tegen de beste prijzen. Hun hoofdkantoor is gevestigd in een industrieterrein in Oosterhout, in een moderne bedrijfsruimte. Klanten kunnen langskomen en kennismaken met het enthousiaste team dat achter de webwinkel zit en actief is in zowel binnen- als buitenland.

Waarom kiezen voor Multismart

Multismart is een webwinkel dat wordt beschouwd als de nummer 1 op vlak van cadeau´s, gadgets en speelgoed. Dit komt onder meer omdat het een ruim aanbod heeft van kwalitatieve producten en deze aanbiedt aan de scherpste prijzen. Het mooie is dat de webwinkel niet alleen bezig is met het maken van winst, maar ook oog heeft voor het milieu. Het zet in op duurzaamheid door gebruik te maken van duurzame verpakkingsmaterialen en apparatuur met een laag energieverbruik.

Verder biedt Multiwinkel een snelle levertijd en heel wat garanties op hun producten. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden. Deze worden geleverd op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Is Multismart betrouwbaar?

Multismart is zeker betrouwbaar. Het heeft zijn kantoor in het industrieterrein in Oosterhout en hanteert een niet goed, geld terug garantie. Klanten krijgen tevens 14 dagen bedenktijd om hun product te retourneren mochten ze niet tevreden zijn over de aankoop. Verder beschikken ze over een webshop keurmerk, waarbij de producten aan een strenge selectie worden ondergaan vooraleer ze in het aanbod komen.

Klantenservice en klachten

Multismart heeft een bezoekadres in Oosterhout, maar dit is niet voor iedere klant even praktisch. Daarom is het ook bereikbaar per mail, waarbij het tracht een antwoord te bieden binnen de werkdag. Sneller een antwoord nodig op je vraag of opmerking? Neem telefonisch contact op met een medewerker binnen de kantooruren (maandag t/m vrijdag bereiken van 08:30 t/m 17:30).

Wil jij ook beoordelen?

Heb je recent een bestelling geplaatst bij Multismart? Was je tevreden over je product en de levering? We horen graag over je ervaringen met de webwinkel en vragen je dan ook om een beoordeling te schrijven op basis van je ervaringen.

Reviews over Multismart
Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Mooie led strip

Ik heb hier een mooie ledstrip gekocht voor een top prijs. Ik heb deze besteld via bol.com wat erg goed ging. De levering was erg snel en alles was netjes ingepakt. Echt een top bedrijf met leuke producten.

Geplaatst op: 19-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julia H.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Multismart
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Multismart een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Multismart. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Multismart actief?

Multismart is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby , cadeaus , kinderen , speelgoed , huishouden en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Multismart reviews? Dan kunt u naar de website van Multismart gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie