Onedayonly.nl logo

Onedayonly.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Onedayonly.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
293
Onedayonly.nl logo
Website
Onedayonly.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Onedayonly.nl

Online een interessante aanbieding tegen het lijf lopen is natuurlijk altijd leuk. Wie verkiest er nu immers niet om minder te betalen voor een bepaald product? Dat is de redenering waarop Onedayonly.nl gebouwd is. Hier vind je elke dag ontzettend interessante aanbiedingen die slechts 1 dag geldig zijn. Maar kan je deze webshop wel echt vertrouwen? Wat zijn de ervaringen van echte klanten? Hoe beoordelen zij de kwaliteit van de producten die aangeboden worden? Op deze pagina vind je heel wat reviews over Onedayonly.nl. Zo kan jij op basis van de ervaringen en beoordelingen van anderen een eigen mening vormen over deze webshop!

Over Onedayonly.nl

Onedayonly.nl is een webshop die compleet de focus legt op deals en aanbiedingen. Concreet gaat het op de volgende manier in zijn werk: het team achter de website koopt in grote hoeveelheden een bepaald trendy product aan. Door deze schaal kunnen ze een heel scherpe prijs bekomen en deze deal wordt dan voor slechts voor één dag (al is dat in de praktijk eerder drie dagen) te koop aangeboden op de website Onedayonly.nl. Het gaat dus om deals met een eindige levensduur en bovendien ook om deals met een eindige voorraad. Op eenzelfde moment lopen er altijd verschillende aanbiedingen met kortingen tegenover de normale prijs die in sommige gevallen oplopen tot 80%. Wil je op elk moment op de hoogte zijn van de nieuwe aanbiedingen? Dan kan je je abonneren op de nieuwsbrief. Elke ochtend om 9 uur stuurt Onedayonly.nl de aanbiedingen van de dag door. Daarnaast organiseert Onedayonly.nl ook af en toe een echte uitverkoop. Tijdens deze periodes wordt een breed assortiment van de beste dagaanbiedingen enkele dagen aan extra scherpe prijzen verkocht.

Waarom kiezen voor Onedayonly.nl?

Onedayonly.nl heeft dus elke dag nieuwe aanbiedingen van bijna uitsluitend producten van A-merken. Om maar een kleine greep te nemen uit de merken die je kunt verwachten: Gillette, HP, Philips, Samsonite, AEG, Happy Socks en nog veel meer. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: dagdeals, wijndeals, boekendeals, fietsen, reizen en outlet. Heb je een deal gevonden die helemaal naar jouw zin is? Dan kan je betalen via de volgende opties: iDeal, kredietkaart, PayPal en Bancontact. Bedenk je je na aankoop toch? Dan heb je twee opties wat retourneren betreft. Je krijgt sowieso 14 dagen de tijd om zonder melding retour te sturen. Maar je kunt ook binnen 14 dagen na ontvangst Onedayonly.nl op de hoogte te brengen van jouw retourpakket en dan krijg je nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk retour te sturen.

Is Onedayonly.nl betrouwbaar?

Op het internet moet je altijd voorzichtig zijn met welke webshop je in zee gaat. Gelukkig zijn er wel een aantal manieren om na te gaan of een website betrouwbaar is. Zo vind je op Onedayonly.nl meteen terug wat het adres van de hoofdzetel is en ook het KvK-nummer en btw nummer. Bovendien wordt de informatie voor betaling uitgewisseld via het veilige SSL-protocol en maakt Onedayonly.nl gebruik van de diensten van bekende betaaldienstenleverancier Mollie. Tevens heeft de webshop een eigen klantenservice voor vragen en opmerkingen en zijn de algemene voorwaarden volledig uitgeschreven. Ten slotte is Onedayonly.nl ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Onedayonly.nl is dan ook een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Op de pagina klantenservice van Onedayonly.nl vind je eerst en vooral de veelgestelde vragen terug. Staat hier het antwoord op jouw vraag of probleem niet tussen? Dan zijn er drie manieren om de klantenservice te contacteren. Dat kan via het contactformulier op de website. Dat kan per mail of dat kan ook telefonisch. Voor klachten kan je best per mail een bericht sturen met vermelding van het ordernummer en uiteraard een omschrijving van de klacht. Hier krijg je altijd binnen de 14 dagen een antwoord op terug. Kom je er samen niet uit? Dan kan je je wenden tot de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg en de Geschillencommissie om een uitspraak te doen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een paar keer een deal gesloten met Onedayonly.nl? Of kocht je ooit op een blauwe maandag een product op de website om nadien te besluiten ”˜nooit meer’. Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Schrijf op deze pagina een review met het relaas van jouw ervaring met Onedayonly.nl erin. Was de kwaliteit goed? Kreeg je daadwerkelijk veel korting? Had je een goed contact met de klantenservice? Was de levertijd goed? Aan de hand van jouw beoordeling en review kan je toekomstige klanten waarschuwen of net een duwtje in de rug geven.

Reviews over Onedayonly.nl
Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
Fun-en-feest.nl logo
Fun-en-feest.nl
1 beoordeling
8,5
Tenstickers logo
Tenstickers
14 beoordelingen
4,7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Elke dag nieuwe aanbiedingen

Iedere dag worden er weer nieuwe aanbieden opgeplaatst die de moeite waard zijn. De prijzen zijn erg laas en de producten zijn echt van top kwaliteit. Betalen kun je op eigen wijzen doen.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Steven V.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Onedayonly.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
Fun-en-feest.nl logo
Fun-en-feest.nl
1 beoordeling
8,5
Tenstickers logo
Tenstickers
14 beoordelingen
4,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onedayonly.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Onedayonly.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onedayonly.nl actief?

Onedayonly.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dagaanbiedingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Onedayonly.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Onedayonly.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie