Puzzeldiscounter.nl logo

Puzzeldiscounter.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Puzzeldiscounter.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1217
Puzzeldiscounter.nl logo
Website
Puzzeldiscounter.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Puzzeldiscounter.nl

Wil je iemand een mooie puzzel als cadeau geven? Overweeg je deze te bestellen bij Puzzeldiscounter.nl? Of wil je voor jullie zelf een leuk spel aanschaffen? Altijd leuk om gezellig een avond mee door te brengen. Nu vraag je jezelf alleen nog af wat Puzzeldiscounter.nl voor bedrijf is? Zijn ze wel betrouwbaar? Verkopen ze puzzels van goede kwaliteit? Als je een vraag hebt, is het dan echt mogelijk om iemand van de klantenservice te spreken? Om een antwoord te vinden op deze vragen, is het altijd handig om beoordelingen van andere klanten te lezen. Zij vertellen je door middel van hun review wat ze van deze winkel vinden. Wij hebben de recensies alvast voor je verzameld, dus jij kunt ze meteen even doornemen. Vervolgens beslis je zelf of het je wel of geen goed idee lijkt om bij dit bedrijf te kopen.

Over Puzzeldiscounter.nl

Puzzeldiscounter.nl is een online adres voor het kopen van puzzels, bordspellen, reisspellen, kaarten en nog veel meer. Als je een fan van puzzelen bent, is dit een handig adres voor al je puzzels. Er zijn onder meer leerzame puzzels, glow in the dark puzzels en puzzels met extra veel stukjes. De puzzels zijn altijd scherp geprijsd en de verzendkosten zijn laag. Het bedrijf heeft ook nog een aantal andere websites onder haar hoede, waaronder bijvoorbeeld de feestwinkel, dekbedden en fietswinkel. Concurrerende prijzen zijn voor dit bedrijf een belangrijk speerpunt. Betalen kan op heel veel verschillende manieren.

Waarom kiezen voor Puzzeldiscounter.nl

Op de site van Puzzeldiscounter.nl kun je gemakkelijk zoeken. Wil je een puzzel voor een kind, dan selecteer je op kinderpuzzels. Verder zijn er bijvoorbeeld vormenpuzzels, vloerpuzzels of puzzels met extra veel stukjes. Het assortiment is groot, dus je hebt altijd veel keus. Verder is het mogelijk om kleurboeken, stickerboeken of andere boeken te bestellen. Het kopje bordspellen is ook weer handig onderverdeeld. Wil jij het liefst met 4 spelers spelen en mag het spel niet te lang duren, dan kun je daarop filteren en krijg je alleen die spellen te zien die passen bij jouw wensen. Ook voor knutselproducten ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Wil je graag profiteren van nog scherpere prijzen, kijk dan bij de actieproducten.

Is Puzzeldiscounter.nl betrouwbaar?

Aangezien dit bedrijf een heel aantal webshops onder haar beheer heeft, kun je er zeker wel vanuit gaan dat je shopt bij een betrouwbaar adres. Ook zijn ze in het bezit van het Webwinkel Keurmerk. Je ziet op de site een telefoonnummer dat je kunt bellen. Bekijk je dan tenslotte nog de reviews van andere klanten, dan weet je helemaal zeker dat dit een betrouwbare winkel is. Andere consumenten zijn tevreden over de puzzels, de spellen, maar ook over de verleende service.

Klantenservice en klachten

Puzzeldiscounter.nl heeft een klachtenprocedure en zal je klachten dan ook serieus behandelen. Wil je een vraag stellen, dan kun je bellen of e-mailen. Ook is er op de site een contactformulier te vinden. Vul je dat in en verzend je het, dan wordt er spoedig contact met je opgenomen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Puzzeldiscounter.nl? Vind je dit een prettige winkel om je puzzels en spellen te kopen? Of was het voor jou juist een teleurstellende koopervaring? Laat het weten en beschrijf jouw ervaringen in een review. Met jouw beoordeling help je andere mensen.

Reviews over Puzzeldiscounter.nl
Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Speedcube.nl logo
Speedcube.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke webshop

Ik hou zelf heel erg van puzzelen en vind het super leuke om de hele dag mee bezig te zijn. Deze webshop is echt top en ik kan er altijd wel een leuke nieuwe puzzel vinden.

Geplaatst op: 18-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marnix K.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Puzzeldiscounter.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Speedcube.nl logo
Speedcube.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Puzzeldiscounter.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Puzzeldiscounter.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Puzzeldiscounter.nl actief?

Puzzeldiscounter.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Puzzeldiscounter.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Puzzeldiscounter.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie