Q-park.nl logo

Q-park.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Q-park.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1318
Q-park.nl logo
Website
q-park.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Q-park.nl

Benieuwd welke beoordelingen en reviews er worden geschreven over Q-park.nl? Wij hebben alle reviews over Q-park.nl voor je op een rijtje gezet. In de reviews lees je hoe klanten Q-park.nl ervaren hebben. Eerlijke meningen die je niets proberen te verkopen, maar je juist willen informeren. Op basis van deze reviews kun jij een weloverwogen beslissing maken of je in de toekomst ook gebruik wilt maken van Q-park.nl.

Over Q-park.nl

Q-park.nl is in 1998 opgericht en is één van de drie grootste pakeerorganisaties in Europa. In Nederland is het zelfs marktleider. De naam staat voor Quality in Parking. Door het hele land heeft het maar liefst ruim 450 parkeerfaciliteiten. Niet zo gek dus dat je in bijna alle grote steden ergens kunt parkeren dankzij Q-park.nl. Dankzij jarenlange ervaring kent het bedrijf alle ins en outs binnen de parkeerwereld. Q-park.nl vind je niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen waaronder Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Groot-Brittanië. In Europese steden zijn er meer dan 2.500 parkeerfaciliteiten waar plek is voor meer dan 547.000 auto’s. Q-park.nl belooft dat je zorgeloos kunt parkeren. Hoe? Onder andere doordat je de optie hebt om online te reserveren en je digitaal kunt parkeren met behulp van de app.

Waarom kiezen voor Q-park.nl

Of je nou wilt parkeren in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Maastricht, dankzij Q-park.nl kun je op toplocaties in centra parkeren. Naast de parkeermogelijkheden op toplocaties, vind je Q-park.nl ook onder andere bij ziekenhuizen, kantoren en mobiliteitsknooppunten. Q-park.nl beheert daarnaast bijvoorbeeld ook de P+R parkeerplaatsen bij NS-stations en het bedrijf exploiteert parkeergarages bij de Bijenkorf. Het bedrijf loopt voorop in technologische ontwikkelingen en daar profiteer je als klant van. Je kunt bijvoorbeeld contactloos betalen, gebruik maken van de aanwezige laadpalen voor een elektrische auto en wanneer je gebruikmaakt van de app kun je checken hoeveel parkeerplaatsen op dat moment beschikbaar zijn. Doordat er operationele teams zijn, zullen de parkeergarages te allen tijde schoon en goed onderhouden zijn. Maak je vaak gebruik van Q-park.nl? Dan is een abonnement ook mogelijk. Er zijn verschillende abonnementen, waarmee je profiteert van diverse voordelen.

Is Q-park.nl betrouwbaar?

Met ruim 20 jaar ervaring en meer dan 450 parkeerfaciliteiten is Q-park.nl een betrouwbare en grote speler. Ieder jaar maken maar liefst ruim 40 miljoen mensen gebruik van Q-park.nl. Op Trustpilot scoort het bedrijf een 4,1. Dat is een goede beoordeling, waarbij ongeveer driekwart een positieve of uitstekende waardering geeft. Wanneer je je auto op een Q-park.nl parkeerplaats zet, kun je hem met een gerust hart achterlaten. Je kunt het bedrijf volgen op Facebook en Twitter, en het is ook mogelijk om een account aan te maken. Met een account wordt parkeren met Q-park.nl nóg eenvoudiger.

Klantenservice en klachten

Mocht je een vraag hebben of last hebben van een storing, dan kun je contact opnemen met één van de medewerkers die werkzaam zijn in de Q-park Control Room. Hier staan medewerkers dag en nacht voor je klaar. Ook is er een klantenservice voor al je overige vragen. Iedere werkdag kun je tussen 9.00 en 17.00 uur contact met Q-park.nl opnemen. Stel je vraag via Facebook of Twitter, waarna je heel snel een antwoord ontvangt. Ook telefonisch of via de mail kun je je vraag stellen. Neem zeker ook eens een kijkje op de pagina met alle veelgestelde vragen. Grote kans dat daar je antwoord al tussen staat.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden al eens gebruik gemaakt van Q-park.nl? Schrijf hier een review over. Door een review over jouw ervaring te schrijven, kun je andere mensen helpen. Laat weten of je een positieve of negatieve ervaring hebt en waar dat door komt. Reviews van klanten zijn nou eenmaal heel betrouwbaar. Ze geven anderen een goed beeld van het bedrijf.

Reviews over Q-park.nl
Gerelateerde bedrijven
Ikwilvanmijnautoaf logo
Ikwilvanmijnautoaf
4 beoordelingen
7,8
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
4 beoordelingen
9,8
Chromeburner logo
Chromeburner
4 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
5,2
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Q-park.nl

Het bedrijf Q-park.nl is geverifieerd door ons. De webshop q-park.nl is al sinds 1997 een betrouwbare partij om te bestellen. Q-park.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Q-park.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Q-park.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van q-park.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Q-park.nl.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klantenservice kan het probleem met abonnement aanvraag op e Q-park site net oplossen, wacht al 2 dagen op een reactie:(

Tot op heden is mijn ervaring slecht, het probleem is dat ik niet mijn mail adres kan gebruiken bij aanmaak van een nieuw abonnement, hoop dan ook dat er nog een oplossing komt van Q-park klantenservice.

Geplaatst op: 17-07-2023
Laatst bewerkt op: 17-07-2023
Geschreven door: Raymond

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Parkeersessie niet te stoppen en een onbereikbare klantenservice

Parkeersessie is niet te stoppen. Mailtjes gestuurd en met bellen lange wachttijd, niet doorheen te komen. Slechts 5 uurtjes parkeren maar de tijd loopt vrolijk verder, zit inmiddels op 2 dagen. En de tijd loopt lekker verder en geen enkele reactie van Q-park. Ben nu 2 dagen bezig om in
contact te komen en mailtjes aan het sturen maar het blijft angstvallig stil. Onvoorstelbaar!!!

Geplaatst op: 22-12-2022
Laatst bewerkt op: 22-12-2022
Geschreven door: Marjon H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen enkele reactie op vragen per mail.

Q park app geïnstalleerd. Ging redelijk. Na betaling 0.01 euro werd ik geaccepteerd. De parkeermogelijkheden op de site komen niet overeen met de werkelijkheid. Tot 2 x toe mail gestuurd met specifieke vraag over een garage bij een ziekenhuis omdat ik daar ivm revalidatie binnenkort vrijwel dagelijks moet zijn en dan is het goed te weten of de app daar werkt. Ziekenhuis zegt nee, de app zegt ja. Even vragen dus. Nooit antwoord gehad. Schept geen vertrouwen dus app verwijderd.

Geplaatst op: 18-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Parkeren in het buitenland

Ik heb via social deal een paar weken bij Q-Park geparkeerd tijdens de vakantie. Door omstandigheden kon ik mijn auto 1 dag later pas ophalen maar toen ik dit uitlegde aan een medenwerken was het geen probleem.

Geplaatst op: 15-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lukas B.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Q-park.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ikwilvanmijnautoaf logo
Ikwilvanmijnautoaf
4 beoordelingen
7,8
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
4 beoordelingen
9,8
Chromeburner logo
Chromeburner
4 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Q-park.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Q-park.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Q-park.nl actief?

Q-park.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) parkeren en luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Q-park.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Q-park.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie