Refurbished.nl logo

Refurbished.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Refurbished.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
937
Refurbished.nl logo
Website
refurbished.be
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Refurbished.nl reviews

Luxueuze elektronica producten zijn kwalitatief ontzettend goed, maar in de regel ook iets prijziger. Gebruikers met een kleinere portemonnee of simpelweg het er niet voor over hebben om heel veel geld voor een smartphone, tablet of computer neer te leggen kunnen dan terecht bij Refurbished.nl. Refurbished.nl is een webshop met een gigantisch aanbod in refurbished producten. Dit zijn producten die al eerder zijn gebruikt en na inname weer als nieuw worden doorverkocht. Door de aanschaf van deze producten kun je voor een veel lager bedrag luxueuze elektronica producten kopen waar je normaliter veel meer geld voor betaalt.

Wie zijn Refurbished.nl?

In 2016 werd de webshop Refurbished.nl gelanceerd met een duidelijke missie. Een verschil maken in de maatschappij in de vorm van een grote groene en duurzame voetafdruk. In de eerste jaren werden er vooral refurbished iPhones aangeboden, maar anno 2022 bestaat het assortiment uit meerdere producten, zoals iPads, iMacs en Macbooks en een assortiment van HP, Dell en Samsung laptops, laptops en smartphones. Refurbished.nl is van origine een Nederlandse organisatie en opereert tegenwoordig ook in landen zoals België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Wat kan Refurbished.nl aanbieden?

Refurbished.nl geeft producten een tweede kans. Door dit te doen belanden de producten niet onnodig op de vuilnisbelt, maar worden ze schoongemaakt en gereed gemaakt om weer te kunnen verkopen. De organisatie spendeert veel aandacht aan de kwaliteitseisen van de producten en bieden uitsluitend producten aan die een tweede kans verdienen. Dit kunnen ze realiseren door samen te werken met fabrikanten en specialisten die hun assortiment van refurbished producten aan Refurbished.nl kunnen leveren.

Smartphones

Het moge duidelijk zijn dat de focus van Refurbished.nl voor een groot deel op het assortiment van refurbished smartphones ligt. Daar zijn ze immers groot mee geworden. In de webshop vind je zowel ouderen en nieuwere modellen van de Apple iPhone. Daarnaast bieden zij ook refurbished smartphones aan van andere bekende merken. Daaronder Samsung, Xiaomi, OnePlus, Huawei en Sony Xperia. Zij bieden zowel oudere als nieuwere modellen aan.

iPads

Naast een groot assortiment in refurbished smartphones biedt Refurbished.nl ook refurbished iPads aan. De iPad is de populairste tablet die je op dit moment kunt kopen en hun assortiment bestaat uit zowel oudere als nieuwere modellen. Refurbished.nl heeft het allemaal! Of je nu op zoek bent naar een iets ouder model die goedkoper is of als je op zoek bent naar de nieuwste iPad Pro.

iMacs en Mac mini

Op zoek naar een all-in-one PC of een small factor format vrijstaande PC? Dan kun je bij Refurbished.nl prima terecht voor een refurbished iMac of een Mac mini. Zelfs de nieuwste iMac 24” wordt op dit moment aangeboden! Naast de PC’s van Apple bieden zij ook refurbished PC’s aan van merken zoals Dell, HP en Lenovo.

MacBook Air en MacBook Pro

Op zoek naar een nieuwe MacBook, maar je hebt niet het budget om een splinternieuw model aan te schaffen? Geen probleem! Want bij Refurbished.nl is er een ruim assortiment van refurbished MacBooks te koop. Heb je liever een machine met het besturingssysteem Windows? Ook dan kun je bij de webshop terecht, want zij bieden ook refurbished laptops aan van merken zoals HP, Dell en Lenovo, Fujitsu en Toshiba.

Apple Watch

Ga met je tijd mee en schaf een Apple Watch aan! Maar een gloednieuwe Apple Watch kan behoorlijk prijzig zijn. Waarom zou je dan ook niet voor een refurbished model kiezen? Op Refurbished.nl vind je een groot aanbod van zowel oudere als nieuwere modellen van de gave gadget van Apple.

Accessoires

Ook de voor jou nieuwe apparaten wil je natuurlijk veilig kunnen opbergen en mee kunnen nemen. Daarom biedt Refurbished.nl ook accessoires aan! Ze hebben uiteenlopende accessoires van zowel derde partijen als A-merken. Het assortiment bestaat uit telefoon- en tablethoesjes, bekabeling, screenprotectors, laptoptassen en sleeves en keyboards.

Extra garantie en het kost je geen euro extra!

Als je bij menig winkel of webshop een elektronica product bestelt heb je ook vaak de optie om een aanvullende verzekering af te sluiten. Deze verzekering zorgt ervoor dat je product verzekerd is tegen schades die niet met de standaard fabrieksgarantie worden opgelost terwijl je de garantietermijn van standaard 2 jaar kunt verlengen naar 3 of 5 jaar. Bij Refurbished.nl krijg je standaard 3 jaar garantie op de producten die je aanschaft. Geen kleine lettertjes of een meerprijs. Het is een stukje service dat zij uit zichzelf verlenen!

Product condities

Voordat je een refurbished product aanschaft is het goed om te weten wat je kunt verwachten. Je leest het ook allemaal op de website van Refurbished.nl, maar we leggen het ook even kort uit. Feitelijk maakt de aanbieder onderscheid in drie niveaus. Zo heb je producten met een A-, B- of C-grade. Logischerwijs is een product met een A-grade kwalitatief het beste. Zonder hinderlijke gebruikerssporen en worden ook nog eens geleverd met gloednieuwe accessoires zoals een oplader en een laadkabel. B-grade producten bevatten lichte gebruikerssporen op zowel de behuizing als het scherm terwijl C-grade producten krassen en gebruikssporen bevatten. De keerzijde van de medaille is dat hoe lager de grade des te goedkoper het product wordt. Geef jij niets om een paar krassen op het scherm of de behuizing? Dan kun je al snel tientallen tot honderden euro’s op je aanschafprijs besparen!

Producten verkopen

Heb jij een oude smartphone of tablet waar je vanaf wilt? Dan kun je deze aanmelden via de website van Refurbished.nl en gratis versturen! Je doorloopt het proces en vult de belangrijke vragen in. Je krijgt een eerste voorstel van wat jouw device waard is. Wanneer je akkoord gaat kun je het product gratis naar Refurbished.nl opsturen. Het verzendlabel hiervoor krijg je van hun. Vervolgens wordt het product ontvangen en geïnspecteerd en de definitieve prijs bepaald. Houdt er dus rekening mee dat de definitieve prijs lager kan uitvallen dan je had verwacht. Bijvoorbeeld door verborgen gebreken waar je zelf niet van op de hoogte was. Uiteraard heb je dan nog altijd de optie om de deal te accepteren of dat je het product weer retour wilt ontvangen. Je hoeft het bod niet te accepteren als je dat niet wilt!

Goed om te weten

Er zijn een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten voordat je een product bij Refurbished.nl aanschaft. Wij zetten de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

100% functioneel

Een refurbished product dat je bij Refurbished.nl aanschaft werkt altijd voor de volle 100%. De producten worden gecontroleerd en waar nodig gereviseerd of gerepareerd zodat de volgende gebruiker een goed werkend product heeft. Het maakt niet uit je een proces met een A-, B- of C-grade aanschaft. De product condities zijn namelijk alleen van toepassing op bijvoorbeeld hoe ernstig de behuizing en het scherm zijn beschadigd.

Verschil tussen refurbished en tweedehands

Refurbished en tweedehands worden wel eens en geheel onterecht door elkaar gehaald. Ondanks dat het beiden producten zijn die een tweede kans krijgen, zijn refurbished apparaten vaak kwalitatief beter. Een aanbieder maakt deze grondig schoon en defecte onderdelen (met uitzondering van een behuizing of een bekrast scherm) worden vervangen. Accessoires worden vaak vervangen voor gloednieuwe kabels, stekkers en oordopjes. Dat niet het geval is als je een tweedehands product koopt. Daarnaast gaan refurbished apparaten in de regel 3 tot 5 jaar mee. Bij de aanschaf van tweedehands producten is het een kwestie van pech of geluk hebben. Een smartphone, tablet of laptop kan nog 4 jaar meegaan, maar ook binnen een maand kapot zijn.

Is Refurbished.nl een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat Refurbished.nl een betrouwbare webshop is. De reviews over de aanbieder zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over dat de webshop enorm gebruiksvriendelijk is en dat producten snel en netjes worden geleverd. Ook zijn de meeste mensen zeer te spreken over het inkoopbeleid van Refurbished.nl. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via refurbished.nl en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Daarnaast is Refurbished.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn de algemene voorwaarden zeer duidelijk. In 2021 stond de webshop ook in de top 10 van de Shopping Awards.

Is Refurbished.nl goed te bereiken?

Het team van Refurbished.nl bestaat uit productkenners die alles weten over de producten die zij verkopen. Ze zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken, maar je kunt ook jouw vragen via de mail of via één van de social media kanalen stellen. Onder de rubriek veelgestelde vragen vind je al veel antwoorden op de vragen die klanten aan de webshop hebben gesteld.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij Refurbished.nl een product aangeschaft? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over Refurbished.nl compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Refurbished.nl. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met Refurbished.nl was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een product te bestellen of om een oude smartphone of tablet te verkopen. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over Refurbished.nl!

Reviews over Refurbished.nl
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Proximus logo
Proximus
72 beoordelingen
3,5
Scarlet logo
Scarlet
32 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen
4,5
19% zou hier weer kopen
105 beoordelingen
Lees onze review over Refurbished.nl

Ons team van experts heeft Refurbished.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Refurbished.nl bestaat al sinds 2001 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Refurbished.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Refurbished.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van refurbished.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Refurbished.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slecht, iPhone betaald maar niet geleverd. Beloofde terugbetaling gebeurt niet.

De iPhone werd besteld maar niet geleverd
Ze beloofden het geld terug te storten na 15 dagen maar dat gebeurde niet. Terug gemaild met hetzelfde standaardantwoord dat ze zich excuseren en zo vlug mogelijk zullen terugstorten. Dit is nog altijd niet gebeurt en ze reageren zelfs nu niet op mijn mails. Nochtans is de Policy binnen de 48u antwoord. Wacht nog steeds op mijn geld.

Geplaatst op: 07-12-2023
Laatst bewerkt op: 07-12-2023
Geschreven door: Sophie L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Iphone besteld en betaald niet ontvangen

Mijn zoon heeft nu 4 weken geleden van zijn verjaardagsgeld een Iphone besteld en betaald € 372 is veel geld voor een jongen van 14!! Tot nu toe 4 weken verder niets geleverd, geen contact te krijgen per telefoon ook word er niet gerageerd op mijn email. Zo langzamer hand krijg ik het gevoel dat hij flink is opgelicht!! Ik hoop werkelijk dat men dit leest en heel snel gaat reageren en nog beter de Iphone gaat leveren of geld terug storten!
Wat een enorm slechte service!

Geplaatst op: 17-11-2023
Laatst bewerkt op: 17-11-2023
Geschreven door: PETRA O.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Absoluut de slechtste webshop in Nederland.

Refurbished is by far het aller aller slechtste bedrijf waar ik ooit iets besteld heb. Ik zou dus ook iedereen willen waarschuwen als je erover nadenkt hier een aankoop te doen. Doe het niet.

Als eerste biedt het bedrijf producten aan die zij niet op voorraad hebben en dan dus ook niet kunnen leveren binnen het genoemde leveringstermijn. Telefonisch zijn ze nagenoeg niet bereikbaar en heb ik letterlijk een uur in de wacht gestaan om navraag te doen over de status van mijn bestelling. Uiteindelijk werd door hun de verbinding verbroken (dus niemand gesproken).

Na twee weken, werd er per e-mail aangeboden om te wachten - of de bestelling te annuleren en het geld te crediteren. Dat laatste was mijn keuze, maar het
geld heb ik inmiddels na ruim 2 maanden nog steeds niet op rekening gestort gekregen. Ondanks dat ik bijna dagelijks contact probeer te zoeken (via de e-mail) - is het standaard response “wat vervelend, wij hebben het doorgegeven aan de administratie”. Maar overboeken ho maar.

Het is ongelijk hoe slecht de communicatie en customer support is. Ik raad echt iedereen af om hier een aankoop te doen.

Geplaatst op: 27-09-2023
Laatst bewerkt op: 27-09-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend!

Ik kocht toestel dat correct werd geleverd, maar veel te laat dan gemeld op de website. Na 3 maand ging een bedieningsknopje stuk. Om recht te hebben op garantie moet toestel teruggestuurd worden. Een tijdelijk vervangtoestel is niet mogelijk. Lokaal laten herstellen evenmin. Je bent je toestel minstens 14 dagen kwijt en dat is in de praktijk niet mogelijk.
Mijn vorige Iphone kocht ik ook via Refurbisched en deze werd met een zwakke batterij geleverd. Zelfde probleem: ik mocht terugsturen maar je zit dan zonder toestel. Neen, ik bedank voor deze 'service' en koop er nooit meer.

Geplaatst op: 25-09-2023
Laatst bewerkt op: 25-09-2023
Geschreven door: Hugo P.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht! Geen product en geen geld terug.

Hier absoluut niets bestellen!

Wanneer een order wordt geannuleerd krijg je met heel veel pijn en moeite na weken wachten je geld terug. Wanneer je vraagt wanneer je geld terug wordt gestort, dan reageren ze óf niet óf met een vaag antwoord als "het komt er aan".

Dit is geen bedrijf, lijkt meer op een 14 jarige die op zijn zolderkamer ondernemertje speelt.

Geplaatst op: 07-09-2023
Laatst bewerkt op: 07-09-2023
Geschreven door: Scrippy

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Slechte ervaring, klantenservice zeer moeilijk bereikbaar en nog steeds mijn geld niet terug. Koop hier zeker niet

Geplaatst op: 08-09-2023
Laatst bewerkt op: 08-09-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Waardeloos op alle vlakken, meer woorden wil ik er niet aan vuil maken…

Geplaatst op: 07-09-2023
Laatst bewerkt op: 07-09-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Grenzeloos teleurstellende oplichterspraktijken.

Bij Refurbished een IPhone 11 besteld. Kwam binnen en bleek een bedrijfslock te hebben. Deze was daardoor onbruikbaar, dit gemeld en de terugstuur procedure gevolgd. Heb het bedrijf nog een kans gegeven door een ander toestel te laten bezorgen. Na ontvangst bleek dit toestel de software update niet uit te kunnen voeren, oftewel wederom een onbruikbaar toestel. Ondanks hun zogenaamde quality checks(?) Heb aangegeven het geld terug te willen, waarbij het toestel is geretourneerd. Sindsdien heb ik via mail en telefonisch herhaaldelijk toezeggingen gekregen dat deze kleine 400 euro terug gestort ging worden. Inmiddels na een kleine maand beluister ik het klantenservice antwoordapparaat waarop men aangeeft dat de klantenservice medewerkers niet kunnen zorgen voor de terugbetaling. Dit wil dus zeggen dat velen deze klacht hebben en dat men niet voorziet in het goed inregelen van het terugbetalen. Dit is in mijn beleving regelrechte en georganiseerde oplichting.

Geplaatst op: 20-07-2023
Laatst bewerkt op: 20-07-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waar is mijn iphone?

op 7 juli mijn defecte iphone opgestuurd voor reparatie tot op heden nog niets gehoord. probeerde te bellen met 20 wachtenden voor me, na 2 uur dacht ik aan de beurt te zijn maar helaas ik werd eruit gegooid. 2x een mail gestuurd , na enige dagen een standaard mail dat ze er mee aan de gang gaan ondertekend Nick. Koop hier nooit meer wat zit al een maand zonder telefoon! (ORD97485286)

Geplaatst op: 06-08-2023
Laatst bewerkt op: 06-08-2023
Geschreven door: Bert G.

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Baggerbedrijf, internetfraude

Mijn zoon heeft drie weken geleden een iPhone besteld á EUR 800,=. Nog steeds niet geleverd. De klantenservice weet van niets en reageert niet meer en dus geen geld terug. Koop NIET bij dit 'bedrijf', pure internetfraude.

Geplaatst op: 27-07-2023
Laatst bewerkt op: 28-07-2023
Geschreven door: H.P. B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pure oplichting had ik de revieuws maar gelezen

Ik kocht een laptop zonder eerst de revieuws te lezen jammer genoeg. Ik had dringend een laptop nodig en kocht op de eerste beste site een laptop achteraf bekeken veel te veel betaald voor zo'n oud ding. Ik bestelde een laptop met 500gb geheugen en kreeg er 1 aan met 128gb. Ik mailde hen en mocht hem terug opsturen en dan zouden ze hem ruilen, ik vertelde hun voorstel tegen vrienden en die zeiden meteen biet doen of je bent je laptop en je geld kwijt. Kijk maar eens naar de revieuws en vrienden hebben het ook gedaan en waren geld en laptop kwijt. Ik stelde dus voor om gewoon geheugen op te sturen dat ik het zelf wel zou laten plaatsten dat ik het zaakje niet vertrouwde maar dat paste niet in hun winkel want de bedoeling zal wel zijn opsturen en laptop en geld kwijt. Beste mensen kijk aub verder had in de revieuws gelezen had ik er zeker niks gekocht want geloof me je wordt opgelicht.

Geplaatst op: 27-04-2023
Laatst bewerkt op: 27-04-2023
Geschreven door: Danny J.

4 / 10
1/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos bedrijf

Een ster waard maar zomer ster lukt mij het niet om een review te schrijven. Jammer!! Maar Koop niets bij dit bedrijf!! Misschien is het goedkoper maar het is de ellende niet waard. En uiteindelijk is goedkoop duurkoop want ik moet en nieuwe iPad kopen.
Binnen een jaar deed mijn iPad het niet meer. Heb deze op moeten sturen. Daarna niets meer gehoord. Niet de de iPad was aangekomen of wat er aan scheelde. Naar 5 weken kreeg ik de iPad terug in een oude doos. Ook daar was geen bericht bij wat er aan de hand was. Volgens de klantenservice moest er een nieuwe batterij in. Maar ze hebben er een oude batterij in gedaan of er helemaal niets aan gedaan want het probleem is niet opgelost. Ik vermoed zelf dat er niets aangedaan is omdat op een gegeven moment niemand wist waar mijn iPad gebleven was. Toen ik de iPad Naar weken weer terug had kreeg ik de iPad niet eens meer aan de praat. Ben hier door naar een applestore store geweest en daar hebben ze mij perfect geholpen. Een goede les voor de volgende keer dus….gewoon naar een betrouwbare winkel bij jou in de buurt gaan. En niet bij refurbished.nl kopen want de service is erg slecht en je koopt een helle dure kat in de zak

Geplaatst op: 14-03-2023
Laatst bewerkt op: 14-03-2023
Geschreven door: Marjon B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos en onbetrouwbaar bedrijf

Allereerst werd mijn iPhone 3 dagen te laat bezorgd.

Daarna bleek dat de telefoon, ondanks dat ik voor de status "heel goed" had betaald, meerdere duidelijk zichtbare krassen op het scherm had. Men had nog geprobeerd dit te maskeren door er (ongevraagd) een screenprotector op te plakken.
Refurbished ging vragen aan de leverancier (beetje hun standaardantwoord) of dit klopte ... alsof ik dat zelf niet kan waarnemen.
Na een paar dagen wachten (ja, je geduld wordt echt op de proef gesteld bij dit bedrijf) kwam er een reactie dat de leverancier bereid was om 20 euro (!!) terug te storen als een soort compensatie voor een veel mindere telefoon dan waarvoor, genoeg, betaald is.

Ik ben maar akkoord gegaan, omdat ik al diverse reviews had gelezen en het vermoeden kreeg dat je bij dit bedrijf je gelijk niet kunt halen.

Tot op heden, laatste mail dateert van ruim 2 weken geleden, heb ik de 20 euro nog steeds niet teruggekregen.

Ter info, de telefoon was op 19-01-2023 door mij besteld.

Ik wil iedereen waarschuwen voor dit bedrijf.

Wij hebben diverse keren een refurbished telefoon via een ander bedrijf besteld (bv Mobico) en kregen altijd waar wij voor betaald hadden ...

@Refurbished wanneer wordt het bedrag overgemaakt?

Geplaatst op: 28-02-2023
Laatst bewerkt op: 28-02-2023
Geschreven door: Peter V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Ik had een telefoon gekocht. Na 8 maanden kon ik heb niet meer opladen, Dus binnen de garantie opgestuurd en heb er een hele maand op moeten wachten. Na verscheidenen malen contact opgenomen te hebben, kwam hij terug goed en wel maar zonder enige uitleg wat er nu aan de hand was.
Slechte service en communicatie

Geplaatst op: 04-02-2023
Laatst bewerkt op: 04-02-2023
Geschreven door: Ton S.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Echt heel slecht.....

Bestelling eb levering prima. Na zeer korte tijd het toestel defect. Teruggestuurd en sindsdien is de ellende begonnen. Het bedrijf verschuild zich volledig achter de leverancier. Na toezegging geld terug ineens een toestel gekregen. Ondertussen had ik al een nieuw toestel gekocht aangezien het al 5 weken duurde. Het toestel mag niet meer terug en geld kan ik naar fluiten. Echt bagger service. Wel zeer aardige mensen aan de telefoon (zonder mandaad) echt te slecht!!!

Geplaatst op: 20-01-2023
Laatst bewerkt op: 20-01-2023
Geschreven door: Naomi

6 / 10
4/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Gedachtegang van deze organisatie is absoluut niet commercieel, kunnen of willen niet meedenken in een oplossing en blijven een voorgeprogrammeerde mantra uitspreken naar je stuur maar retour als je het niet wilt.

Product niet geleverd zoals beloofd, deze organisatie levert niet binnen een dag, en levert ook niet zoals zelf omschreven op hun site. Naast het product is de manier van omgaan met klanten zeer teleurstellend.

Tam van refusrbished.nl bedankt voor jouw waardeloze commerciële instelling.

Koop hier nooit meer!

Geplaatst op: 05-01-2023
Laatst bewerkt op: 06-01-2023
Geschreven door: Tim M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nog steeds geen ipad ontvangen

Begin deze maand een ipad mini besteld. Na 1 week de bijbestelde oplader ontvangen, maar nog geen ipad. Via de mail, werd mij verzekerd dat het om een vergissing moest gaan, men zou navraag doen en mij terug contacteren binnen de 24u. Niet dus. Vandaag naar het telefoonnummer op de factuur gebeld. Weer loze beloftes, men zou mijn gesprek bevestigen via de mail. Weer niet dus

Geplaatst op: 24-11-2022
Laatst bewerkt op: 10-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
profielfoto Anoniem
Anoniem 10-01-2023
na 2 maand nog steeds geen ipad mini ontvangen. bestelling via de mail geannuleerd, creditnota ontvangen, alsook mijn centen vlot teruggekregen
profielfoto Anoniem
Slechtste bedrijf ooit. Probeer al 8 maanden mijn geld terug te krijgen :(

zeer slecht bedrijf, en ondanks beloftes vertikken ze daadwerkelijk het bedrag te retourneren. enige optie was aangifte, maar daar lijkt ook niet veel mee te gebeuren, want ondanks het grote aantal klachten staat de site gewoon nog online. en heb nog steeds mijn geld niet

Geplaatst op: 07-11-2022
Laatst bewerkt op: 07-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering prima totdat apparaat stuk gaat en je terug wilt sturen voor garantie.

Totaan levering allemaal prima totdat Ipad niet meer aan gaat na een paar maanden en je aanspraak maakt op de garantie. Ben al 2 weken aan het mailen/bellen etc maar krijg tot op de dag van vandaag geen geen verzendlabel/reactie vd leverancier.

Geplaatst op: 28-09-2022
Laatst bewerkt op: 28-09-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Wanneer krijg ik mijn geld terug, ........

Op zich altijd tevreden geweest. Nu een telefoon gekregen waar toch wel het een en ander mee aan de hand was, dus de volgende dag terug gestuurd. Bevestiging gekregen van ontvangst. Maar terug betalen? Meerdere keren contact en beloftes. Nu zijn we 44 dagen verder. Het gaat om veel geld.

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Harcura P.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
THE WORST SERVICE EVER!!! STILL NO MONEY BACK!!!

THE WORST SERVICE EVER!!! STILL NO MONEY BACK!!!

Ordered an Iphone but it was not working, so I sent it back. 2 weeks and still NO money on my account from Refurbished as promised. Sent couple of emails - no answer! Called a few time, waited on the line 1,5 hours each time and still NOTHING! When will I get my money back??
RETURN MY MONEY BACK!!!!!!!!!!!!!
The worst service EVER!!!

Geplaatst op: 28-12-2022
Laatst bewerkt op: 28-12-2022
Geschreven door: Mar

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering maar bij defect niet thuis

iPhone snel geleverd, maar zonder originele lader. De telefoon herkent de lader niet en laadt alleen op met een originele kabel.
Direct gelegd, ruim 40 minuten in de wacht. Zeer ongeïnteresseerd te woord gestaan en de oplossing was: leveren van een nieuwe lader. Toen deze gelegerd was, bleek ook deze niet compatibel met de iPhone. Ik wilde een vervangend toestel, maar ben nu gehouden aan de garantieprocedure: telefoon opsturen en afwachten.
Ik vind dit geen oplossing voor een telefoon die defect wordt geleverd.
Mijn mail hierover wordt beantwoord, maar zonder fatsoenlijke ondertekening.

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk bedrijf. Nooit kopen!!

De bestelling van de laptop ging prima. Totdat we hem wilden retourneren. Er werd beloofd dat we binnen 15 werkdagen ons geld terug zouden krijgen. Echter na meerdere malen bellen en na gemiddeld een uur per keer in de wacht te staan hadden we ons geld na bijna twee maanden nog steeds niet terug. Uiteindelijk heb ik moeten dreigen met een dagvaarding proces als ze nog steeds niet tot betaling over zouden gaan. Pas toen kregen we ons geld terug! Oplichters zijn het!

Geplaatst op: 07-09-2022
Laatst bewerkt op: 07-09-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Middelmatig

Alles is prima tosat je wilt retourneren, ze blijven met smoesjes komen om nog langer te wachten, in middels een maand later en nog steeds niet mn geld terug

Geplaatst op: 20-09-2022
Laatst bewerkt op: 20-09-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service, dus geen service!

Eindeloos aan de lijn gehouden! Geen retour label ontvangen. Rechtsbijstand ga ik inschakelen! Oplichters wel verkopen maar nul service.

De beoordeling van de ervaringen site dient te worden aangepast.

Geplaatst op: 03-09-2022
Laatst bewerkt op: 03-09-2022
Geschreven door: Jan S.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop hier niet geloof de andere reviews!

Ik ga hier mijn eerlijke verhaal vertellen om anderen te waarschuwen.

Ik kocht een iPhone 12 Pro in conditie als nieuwe . Op de website staat “snelle levering” dit viel nog al tegen. Uiteindelijk kwam mijn toestel. Ik maak het pakket open en inspecteer het toestel. Er zat viezigheid in de speaker, de camera lens was gebroken en de scherm was boven in ook kapot. Ik baalde hiervan en ging online recensies opzoeken ik schrok me kapot aangezien ik net bijna 800 euro aan een telefoon uitgegeven had die kapot was en iedereen online zei dat het echt een drama is om iets van een reactie te krijgen. Nou ik bleef rustig en ging aan de slag in de hoop dat het een fout was en niet een bedrijf die mensen probeert te naaien doormidden van slechte producten leveren in de hoop dat mensen het niet zien. Ik bel dus de klanten service na 2 uur in de wachtrij staan werd ik geholpen, ik zou een retour label moeten krijgen. Deze kreeg ik niet, dus weer bellen weer twee uur verder. Krijg ik de dag er op een retour label. Uiteindelijk stuur ik het toestel so spoedig mogelijk terug in de hoop van een vervanging. Mij word via de telefoon na het 4e keer bellen word ik gerust gesteld dat mijn nieuwe toestel binnen 3 werkdagen aan zou komen, jammer genoeg ben ik al 7 werk dagen verder en nog steeds niks. Het bedrijf helpt klanten ook niet, ik zou het niet erg vinden om een andere kleur te ontvangen of dat ik met een discount upgrade naar mee GB omdat zij zelf niet goed hun zaken op orde hebben. Dus uiteindelijk 9 keer met een wachttijd van gemiddeld 1.5 uur (ja er zijn genoeg meet punten om een fatsoenlijke gemiddelde te berekenen) heb ik vandaag na 17 werk dagen gevraagd voor een terug betaling. Ik zou iedereen aanraden om hier niet iets te bestellen, ga ergens anders heen al is het Apple zelf. Ik zou wel willen zeggen dat de customer service zelf hun best doen maar slecht getrainde zijn en onderbemand, ze waren altijd netjes. Ik hoop dat ik zo snel mogelijk mijn geld terug heb zo dat ik ergens anders toch mijn toestel kan krijgen.

Geloof me het is hem niet waard, geef wat extra geld uit het is een verspilling van tijd om met dit bedrijf in zee te gaan.

Geplaatst op: 29-08-2022
Laatst bewerkt op: 29-08-2022
Geschreven door: Dragan V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte aftersales

Min bestelling van een iPhone SE werd snel en goed geleverd alleen het lederen Booktype hoesje voldeed niet en dat wilde ik retourneren .Op de site is geen mogelijkheid een deel van de bestelling te retourneren .Via mailcontact kreeg ik eindelijk een verzendlabel maar tot mijn verwondering naar een privé persoon in Frankfurt amMain.
Toch teruggestuurd maar ondanks herhaalde verzoeken geen geld terug .

Geplaatst op: 22-08-2022
Laatst bewerkt op: 22-08-2022
Geschreven door: Ton W.

7 / 10
4/5 1/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat is er aan de hand met dit bedrijf momenteel?

We hebben al een paar keer een telefoon besteld. Maar nu eentje die stuk is door een lekkende accu. Voorstel om nieuwe maar geen fabrieksgarantie. Voorstel 711,15 euro voor een nieuw toestel die wij gekocht hebben voor 400 euro. En refurbish.nl ? Bellen en in de wachtrij. Na Twee keer een uur in de wachtrij gewacht hebbende komen we niet verder dat er een mailtje komt met hun voorstel waarover we ons niet ongerust hoeven te maken. Maar na een week is er geen enkele reactie van dit bedrijf. Lijden ze nu onder hun eigen succes? Advies reageer en neem je klanten serieus.

Geplaatst op: 16-08-2022
Laatst bewerkt op: 16-08-2022
Geschreven door: Berry H.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Weinig professioneel

Bestelling redelijk vlot gekregen maar uiteindelijk retour gestuurd. Weinig overzichtelijke info over hoe om te gaan met een retourzending.
Ik wacht nu al 5 weken op de terugbetaling, ik vind dit niet kunnen en overweeg om maar een aangetekende brief te sturen. Ik ga hier echt nooit weer iets kopen en raad het ook niemand aan.

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Carolien R.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen levering en klanten service geeft geen info en hangt de telefoon op . Dus geen product en weken je geld kwijt

De levering van de bestelde laptop kwam niet af twee keer klanten service gebeld en die beloven dan snel contact op te nemen maar dit gebeurt ook niet .als je dan weerbelt zeggen ze niks te kunnen doen en hangen zelfs de telefoon op .enige mogelijkheid .is bestelling annuleren en twee weken wachten tot je geld wordt terug gestort. Service is erg slecht

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 24-08-2022
Geschreven door: Marcel W.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Refurbished.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Proximus logo
Proximus
72 beoordelingen
3,5
Scarlet logo
Scarlet
32 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Refurbished.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 105 beoordelingen geplaatst over Refurbished.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,5 gekregen, waarbij 19% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Refurbished.nl actief?

Refurbished.nl is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie en 2e hands.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Refurbished.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Refurbished.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie