RossHolidays logo

RossHolidays reviews, ervaringen en beoordelingen

RossHolidays reviews, ervaringen en beoordelingen
1451
RossHolidays logo
Website
RossHolidays
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen RossHolidays

Wil je op vakantie naar Griekenland via RossHolidays? Hier vindt je veel reviews over deze Griekenland specialist. Lees hoe anderen een vakantie via RossHolidays hebben ervaren, waardoor je snel kan besluiten of jij ook via RossHolidays een vakantie naar Griekenland gaat boeken.

Over RossHolidays

RossHolidays is een reisorganisatie, gespecialiseerd in Griekse vakantiebestemmingen. Het bedrijf is in 1988 opgericht door Stéfanos Stefánou met als motto "kleinschaligheid met een persoonlijke aanpak." RossHolidays is gegroeid van een organisatie met een handvol bestemmingen naar een specialist met een aanbod in 31 verschillende Griekse regio's en eilanden. RossHolidays organiseert voornamelijk pakketreizen naar kleinschalige bestemmingen die door Stéfanos Stefánou persoonlijk zijn uitgezocht. Hierdoor onderscheiden ze zich duidelijk van andere Griekenland aanbieders. Een kleurrijke en uitgebreide online-brochure geeft potentiële klanten een goed beeld over de verschillende bestemmingen en hun omgeving.

Waarom kiezen voor RossHolidays

Mensen kiezen voor RossHolidays omdat het bedrijf gespecialiseerd is in Griekenland vakanties en zich richt op het authentieke Griekse leven. Hiervoor heeft de klant keuze uit een aanbod van kleinschalige appartementen, vakantiewoningen, villa's of hotels. Naast deze pakketreizen is het mogelijk om een rondreis met een huurauto, stedenvakanties, zeilvakantie of een vakantie met meerdere bestemmingen te boeken. Bij de verschillende locaties kan de klant optioneel een excursie, wandelarrangement, yogalessen of kookworkshop reserveren. Vaak doen ze hiervoor zaken met lokale ondernemers. RossHolidays werkt met gespecialiseerde hostessen die op de verschillende bestemmingen met persoonlijke aandacht hebben voor de gasten. Reizen van RossHolidays starten vanuit Schiphol waarbij het bedrijf voornamelijk vluchten laat uitvoeren door luchtvaartmaatschappij Transavia.

Is RossHolidays betrouwbaar?

RossHolidays is als specialist al 33 jaar actief op de Nederlandse reismarkt. In 2019 wonnen ze tijdens de uitreiking van de Zoover Awards de 2e prijs in de categorie beste touroperator. Klanten waardeerde de reisorganisatie met een score van 9,5. De reisorganisatie hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. RossHolidays heeft een vestiging in Wijchen. Deze vestiging is geopend voor bezoek. Het is ook mogelijk om het bedrijf telefonisch te benaderen voor vragen of een gewenste reservering. Hierdoor is er sprake van een laagdrempelig en eenvoudig bereikbaar bedrijf. Klanten geven aan dat de bestemmingen exact klopt met de beschrijving en foto's. De Nederlands sprekende hostessen zijn in de meeste gevallen de Griekse taal machtig en zijn bekend met de lokale gewoontes en gebruiken.

Klantenservice en klachten

RossHolidays is aangesloten bij alle belangrijkste Nederlandse garantiefondsen zoals de ANVR, Stichting Calamiteitenfonds Reizen en de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hierdoor krijgen klanten een garantie dat ze hun geld terugkrijgen, of terug naar huis worden gebracht, als de reisorganisatie in problemen komt. Geschillen zullen in 1e instantie worden besproken met de hostess per plaatste. Indien mogelijk lost de hostess het probleem meteen op. De reisorganisatie is telefonisch, of via Facebook en WhatsApp bereikbaar. Komt de klant er niet samen uit dan kunnen ze gebruik maken de geschillencommissie van de ANVR.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij ook een klant geweest van RossHolidays en wil je de eigen ervaring delen? Schrijf dan hier een persoonlijke beoordeling waarmee je andere mensen helpt om de beste keuze te maken als ze op zoek zijn naar een geschikte vakantieaanbieder voor Griekenland. Iedere beoordeling zorgt voor een extra betrouwbaar beeld.

Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Texel logo
Texel
2 beoordelingen
8,5
Evancy logo
Evancy
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over RossHolidays

RossHolidays is geverifieerd door ons expert team. De webshop RossHolidays bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is RossHolidays lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via RossHolidays. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

RossHolidays is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van RossHolidays te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van RossHolidays.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer tevreden

Ik ben echt super blij met Ross Holidays. De accommodatie waar we zaten was ook erg mooi en de service was echt uitstekend. Ik vond de communicatie ook erg goed vanuit het bedrijf zelf!

Geplaatst op: 19-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hendrik O.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over RossHolidays
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Texel logo
Texel
2 beoordelingen
8,5
Evancy logo
Evancy
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is RossHolidays een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over RossHolidays. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is RossHolidays actief?

RossHolidays is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels , landenspecialist , strandvakanties en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de RossHolidays reviews? Dan kunt u naar de website van RossHolidays gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie