Speeltoestel Discounter logo

Speeltoestel Discounter reviews, ervaringen en beoordelingen

Speeltoestel Discounter reviews, ervaringen en beoordelingen
964
Speeltoestel Discounter logo
Website
Speeltoestel Discounter
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Speeltoesteldiscounter

Een speeltoestel voor de kinderen: daar was je naar op zoek. Nu zijn dat geen aankopen die je iedere week doet én het zijn aankopen die wel kwalitatief goed moeten zijn. Want een speeltoestel voor de kinderen moet immers niet met één windvlaag al in elkaar storten. Of als je kind één keer stampt, dat het dan al door het toestel heen zakt. Daar moet je niet aan denken, toch? Dus wil je weten dat het goed zit. Een optie om speeltoestellen te kopen is een bezoek brengen aan de webshop Speeltoestelendiscounter.nl. Maar hoe weet je nu of deze toestellen ook goed zijn? Hoe weet je of het bedrijf ook echt wel netjes zijn leveringen verzorgd? Anders gezegd: hoe betrouwbaar is Speeltoesteldiscounter? Ervaringen van anderen kunnen je hierbij helpen en deze vind je dan ook hier. Meer informatie over Speelgoeddiscounter hebben wij daarnaast ook alvast voor je opgezocht. En als je zelf een klant bent van Speelgoeddiscounter, dan vragen we je heel brutaal of je ook een review zou willen plaatsen.

Over Speeltoesteldiscounter

Speeltoesteldiscounter heeft klimtoestellen in het assortiment voor kinderen vanaf twee jaar. Houten speelhuizen en ook andere speeltoestellen: het uitgebreide assortiment heeft vast het toestel wat je voor ogen had. Maar er is meer. Ook sportbenodigdheden vind je hier. Of je nu op zoek bent naar keepershandschoenen of je kind een basketbalring voor aan de tuinmuur wilt geven. Waterpret voor in de tuin, spulletjes voor in de zandbak of een leuke graafmachine voor je zoon of dochter: bij speeltoesteldiscounter kan je terecht en maak je je tuin tot een waar speelparadijs voor je kinderen.

Waarom kiezen voor Speeltoesteldiscounter

Door het zeer uitgebreide aanbod van speelmogelijkheden die speeltoesteldiscounter aanbiedt, is er altijd wel iets te vinden waar je je zoon of dochter (of kleinkind) blij mee maakt. Bij speeltoesteldiscounter koop je kwalitatief goede en goedkope houten speelhuizen. Waarbij het hout van deze huizen en de speeltoestellen het FSC-keurmerk dragen. De bouwtijd bedraagt gemiddeld 140 minuten van de toestellen, dus je hoeft er echt geen week vakantie voor te nemen. Gratis geleverd, betaalbaar, snel bij je thuisbezorgd en daarbij dus ook nog, zoals gezegd, eenvoudig te monteren.

Is Speeltoesteldiscounter betrouwbaar?

De shop draagt het Webwinkelkeur keurmerk, wat al een teken is van betrouwbaarheid, omdat het dan toch aan die eisen moet voldoen. Bij dit keurmerk staat dat het bedrijf vier sterren draagt van de vijf sterren. Het is eveneens fijn om te weten dat houten producten het FSC-keurmerk dragen, zodat je weet dat het milieutechnisch gezien ook goed zit.

Klantenservice en klachten

Contact opnemen doe je via mail, per telefoon of per post. Bij klachten wordt verzocht dit door te mailen naar het bedrijf. Mocht er op deze manier geen oplossing gevonden worden waar jij tevreden over bent, dan kan je je klacht deponeren bij de Stichting Webwinkelkeur. Tot 14 dagen na ontvangst heb je uiteraard het recht om de bestelling zonder opgaaf van redenen te retourneren, zoals wettelijk bepaald. Alleen de kosten voor de retourzending komen dan voor je eigen rekening. Dit retour meld je eerst aan bij Speeltoesteldiscounter via mail. Zij zullen dan binnen 14 dagen het bedrag retourneren. Indien mogelijk dient de bestelling in de originele verpakking weer retour gezonden te worden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een toestel of een ander product gekocht bij Speeltoesteldiscounter? Zou jij dan ook een review achter willen laten? We vragen even heel brutaal of je jouw beoordeling duidelijk wilt omschrijven, zodat andere mensen hier ook echt iets aan hebben. Dit kan gaan over het bestellen zelf, was dit duidelijk? Maar ook over de geleverde producten. Wat vind je van de verhouding tussen prijs en kwaliteit? Was de levering snel? Was het duidelijk dat de levering later was, als dit aan de orde was. Als er klachten waren: hoe werd daar op gereageerd? Is het toestel, bijvoorbeeld, echt geschikt voor de leeftijd die ze stellen? Beveel jij Speeltoesteldiscounter aan of juist niet? Alles wat met je bestelling te maken heeft, kan in je review benoemd worden. Wij willen je alvast bedanken voor jouw recensie. Door jouw ervaring en die van anderen te bundelen kunnen we een eerlijk plaatje neerzetten van het bedrijf.

Reviews over Speeltoestel Discounter
Gerelateerde bedrijven
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
LEGO logo
LEGO
3 beoordelingen
7,5
TAO.be logo
TAO.be
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Geen spijt

Geweldige pagina! Dit is mijn tweede bestelling bij dit bedrijf en tot nu toe hebben ze uitstekend werk geleverd. De producten zijn echt geweldig en buitengewoon mooi, de kwaliteit is geweldig! Geen klachten, geen spijt.

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Zara S.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Speeltoestel Discounter
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
LEGO logo
LEGO
3 beoordelingen
7,5
TAO.be logo
TAO.be
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Speeltoestel Discounter een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Speeltoestel Discounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Speeltoestel Discounter actief?

Speeltoestel Discounter is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Speeltoestel Discounter reviews? Dan kunt u naar de website van Speeltoestel Discounter gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie