Villaexpert logo

Villaexpert reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Villaexpert reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1020
Villaexpert logo
Website
villaexpert.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Villaexpert

Zin in een of meerdere weekjes Toscane? En het mag dan ook wel luxe zijn met een eigen zwembad en een verblijf in een prachtige villa? Villaexpert weet dan waarschijnlijk wel wat je nodig hebt. Hoe zit het echter met de betrouwbaarheid van dit bedrijf? Is Villaexpert een organisatie waar je met een gerust hart een mooie villa kunt boeken? Hoe staat het met de klantenservice en de gebruiksvriendelijkheid van de website? Wij hebben een heel aantal reviews voor je verzameld. Eerdere gasten vertellen hierin over hun ervaring met Villaexpert. We hebben deze recensies handig voor je op een rijtje gezet. Zo krijg jij een goede indruk van deze aanbieder en kun je weloverwogen een beslissing nemen om hier wel of niet een villa te huren.

Over Villaexpert

Villaexpert is een Nederlandse organisatie die geleid wordt door Marcel en Nienke Kramer. Zij werken nauw samen met gerenommeerde Italiaanse partners. Villaexpert heeft inmiddels heel wat jaren ervaring. Dit geldt ook voor de organisaties waar ze mee samen werken in de verhuur van luxe accommodaties. Kwaliteit en gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Dit bedrijf wil graag dat je vakantie viert in een huis van je dromen. Zij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet voor vervelende verrassingen, problemen of onverwachte misverstanden komt te staan. De woningen worden heel selectief gekozen en vooraf nauwkeurig geïnspecteerd. Villaexpert is gevestigd in Hilversum. De eigenaren hebben zelf ook een paar jaar in Toscane gewoond om het aanbod nog verder uit te breiden met andere mooie vakantiewoningen. Via de website worden ook nog leuke tips en mooie routes gedeeld, zodat je zoveel mogelijk uit je vakantie kunt halen. Villaexpert is een zusterbedrijf van Comfortvilla. Dit bedrijf verhuurt al jaren luxe villa’s in Catalonië. Dankzij deze samenwerking weet het team van Villaexpert precies wat gasten wensen tijdens een fijne vakantie. Er kunnen, door de samenwerking met lokale partners, ook allerlei specifieke wensen vervuld worden. Denk hierbij onder andere aan fietstochten, proeverijen, bruiloften of Fresco schilderen.

Waarom kiezen voor Villaexpert

Villaexpert heeft een zeer exclusief aanbod van stijlvolle villa’s en appartementen op de mooiste plekjes van het Italiaanse Umbrië en Toscane. Tijdens het selecteren van de accommodaties wordt vooral gelet op de ligging en de kwaliteit. Er is een nauwe samenwerking met het Italiaanse agentschap, zodat deze kwaliteit zeker gegarandeerd is. Vaak liggen de huizen in een stijlvolle boerderij, een molen of bijvoorbeeld een klooster. Maar uiteraard is er alle luxe van tegenwoordig aanwezig. Wil je echt iets exclusiefs, dan heb je bij Villaexpert keus genoeg. Je kunt filteren en selecteren op je eigen voorkeurswensen.

Is Villaexpert betrouwbaar?

Villaexpert roept mensen op om bij vragen zeker even vrijblijvend contact op te nemen. Uit alles blijkt dat je hier te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf. De organisatie is ook aangesloten bij de SGR en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ook de nauwe samenwerking met onder meer het zusterbedrijf zegt veel over de betrouwbaarheid. Verder lees je op de site een daadwerkelijk adres in Hilversum. Bekijk je vervolgens de recensies van eerdere gasten, dan merk je dat zij zeer tevreden zijn over zowel de accommodaties als over de service van Villaexpert.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je een e-mail sturen naar Villaexpert. Het e-mailadres staat duidelijk vermeld op de site. Tijdens kantooruren kun je een van de medewerkers telefonisch spreken. Klachten worden volgens een vaste procedure afgehandeld. Het is echter overduidelijk dat de mensen achter Villaexpert er alles aan doen om klachten bij hun gasten te voorkomen.

Wil jij ook beoordelen?

Huurde jij een keer een mooie villa bij Villaexpert? Bevond deze zich op een goede locatie en was er inderdaad veel luxe aanwezig? Hoe vond je de service die de organisatie bood? Verliep het boekingsproces soepel? Laat een beoordeling achter en geef zo een beeld van jouw indruk. Vermeld het zeker ook als je klachten had. Waren er dingen niet naar wens? Hoe gingen de mensen van Villaexpert daar mee om? Problemen zijn er tenslotte om op te lossen. Maar het gaat er wel om dat dat naar tevredenheid is. Laat het weten in een recensie en uiteraard kan het ook dat je een review vol lof achterlaat. Andere consumenten krijgen zo een goed idee van deze organisatie.

Reviews over Villaexpert
Gerelateerde bedrijven
Interhome logo
Interhome
3 beoordelingen
5
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Villaexpert

Het bedrijf Villaexpert is geverifieerd door ons. De webshop villaexpert.nl is al sinds 2003 een betrouwbare partij om te bestellen. Villaexpert is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Villaexpert maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van villaexpert.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van villaexpert.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Villaexpert
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Interhome logo
Interhome
3 beoordelingen
5
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Villaexpert een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Villaexpert. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Villaexpert actief?

Villaexpert is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) landenspecialist en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Villaexpert reviews? Dan kunt u naar de website van Villaexpert gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie