Xtorm.eu logo

Xtorm.eu reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Xtorm.eu reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
606
Xtorm.eu logo
Website
xtorm.eu
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Xtorm.eu

Wil je een product aankopen van het merk Xtorm? Vooraleer je een bestelling plaatst, kan het geen kwaad om de ervaringen van andere klanten te lezen. Hoe vlot is de levering? Wat als er een defect is met het product? We hebben informatie over Xtorm verzameld en wat klanten van hun ervaring vonden.

Over Xtorm.eu

Xtorm is onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories. Opgericht in 2008 met het idee om mensen van meer energie te voorzien. Ze zijn een fabrikant op het gebied van innovatieve draagbare stroomoplossingen voor dagelijks gebruik. Hiermee geven ze je de vrijheid en energie om te gaan waar je maar wilt. Xtorm is verkrijgbaar bij verschillende (online) winkels in meer dan 60 landen in de wereld.

Xtorm is een energiek merk dat hoogwaardige stroomproducten maakt, getest door miljoenen reizigers over de hele wereld. Het is gespecialiseerd in mobiele accessoires van sterke kwaliteit die bijna alles aankunnen en die je te allen tijde opgeladen houden

Het doel van Xtorm is om mensen overal energie te geven door hun #MoreEnergy-visie en liefde voor mobiele technologie. Tegenwoordig eisen mensen steeds meer van hun mobiele apparaten. Of je nu op je tablet werkt op een flexkantoor of de nieuwste Netflix-serie streamt in je tuin. Zij zorgen ervoor dat je niet zonder stroom komt te zitten.

Xtorm vindt zijn oorsprong in de reisindustrie. Duurzame reisaccessoires zijn een van de moeilijkste producten om te maken. Reisaccessoires vragen veel van kwaliteit, duurzaamheid en gebruikerservaring. Ze hebben veel geleerd op die gebieden, wat resulteert in robuuste stroomaccessoires die voor elk gebruik zijn gemaakt.

Waarom kiezen voor Xtorm.eu?

Xtorm verkoop verschillende producten, van reisladers tot powerbanks en zonnepanelen. Xtorm-producten zijn gemaakt om te reizen en zullen in alle omstandigheden overleven, van temperaturen onder het vriespunt tot intensief gebruik tijdens stedentrips. Als een product dat soort reizen kan overleven, kan het zowat alles aan. Veiligheid is de belangrijkste waarde voor het merk. Al hun producten zijn getest volgens een 6-laags gecertificeerde veiligheidscheck. Deze veiligheidscheck voorkomt onveilige situaties en beschermt je toestel tegen beschadigingen en onnodige slijtage.

Xtorm staat voor kwaliteit en best-in-class producten. Tijdens het reizen (of het nu gaat om een ”‹”‹dagelijks woon-werkverkeer of een zakenreis naar de VS) moet je kunnen rekenen op je uitrusting in termen van duurzaamheid, gebruik en ervaring.

Is Xtorm.eu betrouwbaar?

Xtorm is uitgegroeid tot een marktleider op het vlak duurzame en betrouwbare powerbanks. Ze bieden 2 jaar garantie op alle Xtorm producten. Indien het door jou gekochte product beschadigd is of materiaal- of fabricagefouten vertoont, kun je contact opnemen met hun klantenservice.

Ook wanneer je twijfelt of het probleem binnen de garantie valt, kun je contact met hen opnemen. In alle gevallen zullen ze hun best doen om een ”‹”‹passende oplossing te vinden en het probleem te verhelpen.

Klantenservice en klachten

Contact opnemen met de klantenservice kan makkelijk via een formulier op hun website. Verder is het ook mogelijk om via telefoon, fax of mail hen te contacteren met vragen of opmerkingen.

Wil jij ook beoordelen?

Een product van Xtorm gekocht? Ben je tevreden van je aankoop of was er een probleem met de service? We horen graag je ervaringen met het bedrijf en nodigen je dan ook uit om een review te schrijven.

Reviews over Xtorm.eu
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
16 beoordelingen
4,7
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
CampusShop logo
CampusShop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super goed kabels

Als je de kabels van Xstorm vergelijkt met de laders van apple dan zijn dit echt een van de beste kabels. Ze zijn erg sterk en werken erg goed. Ze gaan ook niet zomaar kapot, helemaal als je hem veel mee neemt.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lars M.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Xtorm.eu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
16 beoordelingen
4,7
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
CampusShop logo
CampusShop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Xtorm.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Xtorm.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Xtorm.eu actief?

Xtorm.eu is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Xtorm.eu reviews? Dan kunt u naar de website van Xtorm.eu gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie