Allekabels logo

Allekabels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Allekabels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3094
Allekabels logo
Website
allekabels.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen AlleKabels

Nieuwe kabels nodig? Dan ben je bij de webshop van AlleKabels aan het juiste adres. Lees hier meer over hun aanbod aan kabels en elektronica en doe meer inspiratie op vanuit de reviews van AlleKabels klanten.

Over AlleKabels

AlleKabels is de groot online kabelwinkel van de Benelux. Met een riant aanbod van meer dan 170.000 producten, is het haast onmogelijk om niet te slagen bij AlleKabels. Naast het ruime aanbod aan kabels, biedt AlleKabels ook andere kleine elektronische producten aan. Je kunt naast kabels dan ook laders, connectors en andere handige producten shoppen.

Voor zoveel verschillende elektronische apparaten heb je kabels nodig. AlleKabels heeft het allemaal en je kunt het eenvoudig vinden. Het aanbod is namelijk duidelijk gesorteerd en opgedeeld in categorieën. Of je nu dus een nieuwe laadkabel nodig hebt voor jouw Iphone of een verlengsnoer zoekt voor op het podium, AlleKabels heeft het allemaal en het is goed te vinden. AlleKabels verkoopt zowel aan particulieren, als aan grote bedrijven.

Waarom kiezen voor AlleKabels

Het mega aanbod van AlleKabels is natuurlijk reden genoeg om hier eens te kijken. Wanneer je meerdere kabels nodig hebt, is het handig om te weten dat je deze allemaal hier kunt bestellen. Je hoeft nooit meer specifiek op zoek naar een kabel, maar kunt gewoon gericht zoeken in het aanbod van AlleKabels. Zoek op product, afmeting, prijs, merk en meer. Zo vind je altijd alles waarnaar je op zoek bent bij AlleKabels.

Word er morgen een concert georganiseerd en heb je nog kabels nodig voor de geluidsinstallatie, of heeft de kabel van jouw laptop het begeven? Dit zijn momenten waarop je niet de tijd hebt om te wachten. Gelukkig kun je dan altijd gelijk bij AlleKabels bestellen. Zij hebben namelijk een rappe levertijd. Wanneer je namelijk voor 17:00 een bestelling afrondt bij AlleKabels, dan kun je ervan uitgaan dat je deze morgen ontvangt. De bestelling wordt dan namelijk nog diezelfde dag verzonden. AlleKabels houdt je altijd op de hoogte van de beschikbaarheid van ed producten en de verwachte levertijd. Zo heb je altijd op tijd jouw kabel in huis.

Omdat AlleKabels zo'n grote collectie heeft en groot kan inkopen, merk je als klant dat de prijzen hier altijd laag zijn. AlleKabels heeft de scherpste prijzen en veel kabels kun je al voor minder dan €1,- vinden in de collectie van AlleKabels. Ook heeft AlleKabels altijd leuke acties beschikbaar. Zo kun je korting krijgen, wanneer je meerdere kabels besteld of kun je via de sale pagina altijd een leuke korting scoren. Ook voor de prijs is AlleKabels zeker een aanrader.

Is AlleKabels betrouwbaar?

AlleKabels is al jarenlang een grote speler op het gebied van online verkoop van kabels. Vandaag de dag zijn ze zelfs de grootste van de Benelux. Als je dus ergens online veilig kabels kunt bestellen, is het wel bij AlleKabels. Deze zekerheid bieden ze je ook nog eens extra door in het bezit te zijn van veiligheidskeurmerken. AlleKabels heeft onder meer het Webshop Keurmerk.

Hoe je wilt betalen, dat bepaal je bij AlleKabels zelf. De klant heeft meerdere keuzes en kan zo altijd zelf een veilige betaling selecteren. Je kunt simpelweg gebruik maken van een betaling via Ideal. Zo kun je online veilig via de bank betalen online of via jouw bankapp. Ook kun je natuurlijk Paypal gebruiken bij een online transactie en kun je bij AlleKabels ook betalen met creditcard. Kies je online liever voor een achterafbetaling? Door achteraf te betalen kies je voor extra zekerheid. Dit kan dan ook bij AlleKabels door te betalen via Afterpay.

Klantenservice en klachten

Weet je niet zeker of je de juiste connectie hebt van de kabel of weet je niet zeker of de kabel echt compatibel is voor het verbruik van jouw apparaat? Om zeker te zijn van jouw zaak, kun je het beste de klantenservice van AlleKabels contacteren. Dit is een professioneel team dat alles weet over kabels en hun aanbod. Zo kun je altijd een specifieke vraag stellen en een deskundig antwoord verwachten. Je mag jouw vraag versturen via het contactformulier op de site, maar je kunt AlleKabels ook altijd even bellen bij vragen.

Een klacht over AlleKabels kun je het beste telefonisch melden. Zo kom je altijd rechtstreeks in contact met een klantenservicemedewerker en kan jouw klacht direct worden opgelost.

Wil jij ook beoordelen?

Vertel over jouw ervaringen met AlleKabels en schrijf hier een persoonlijke review met beoordeling over de webshop AlleKabels.

Reviews over Allekabels

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Microsoft logo
Microsoft
5 beoordelingen
8,6
Senioren Smartphone logo
Senioren Smartphone
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
87% zou hier weer kopen
107 beoordelingen
Lees onze review over Allekabels

Allekabels is geverifieerd door ons expert team. De webshop Allekabels bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Allekabels lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Allekabels. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van allekabels.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van allekabels.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Allekabels.

Geplaatst op: 16-08-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel geleverd

Opgezocht eerste keer besteld snel geleverd en een goede prijs

Geplaatst op: 06-10-2022
Laatst bewerkt op: 06-10-2022
Geschreven door: Ad V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede spullen

netjes geholpen bij de klantenservice. ze denken mee en geven goede uitleg. zeer vriendelijk. gewoon toppie dus.

Geplaatst op: 09-09-2022
Laatst bewerkt op: 09-09-2022
Geschreven door: Evert V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Levering tv beugel was niet compleet.na wat mail verkeer een nieuwe opgestuurd gekregen. Top service!

Geplaatst op: 29-08-2022
Laatst bewerkt op: 29-08-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snelle levering

in 1 woord geweldig raad dit iedereen aan. kabel besteld de dag erna al in huis top service.

Geplaatst op: 19-08-2022
Laatst bewerkt op: 19-08-2022
Geschreven door: Celine L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Een perfecte vlotte service en vriendelijke opvolging

Een van de drie bestelde eenheden (usb-ventilator) bleek defect. Onmiddellijk (op zondag!) werd voorgesteld een nieuw exemplaar op te sturen en het defecte exemplaar naar de milieustraat te brengen voir recyclage. Als dát geen klantvriendelijke service is!

Geplaatst op: 14-08-2022
Laatst bewerkt op: 14-08-2022
Geschreven door: Brigitte

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima, wel veel plastic.

Prima ervaring! Voor het kleine onbreekbare pakketje was wel heel veel plastic verpakking. Dat moet tegenwoordig beter kunnen.

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Mark D.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima geleverd, optijd en correct, blij mee!

Prima geleverd, optijd en correct, blij mee!

Geplaatst op: 29-08-2022
Laatst bewerkt op: 29-08-2022
Geschreven door: Jannes J.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Levering niet de volgende dag.

Levering is niet de volgende werkdag helaas, ondanks in de ochtend te hebben besteld.
Verder prima website met goede producten voor een redelijke prijs

Geplaatst op: 09-08-2022
Laatst bewerkt op: 09-08-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goede ervaringen. Vaker besteld, netjes geleverd

Super service, met andere woorden, super

Geplaatst op: 13-08-2022
Laatst bewerkt op: 13-08-2022
Geschreven door: Tonnie K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijk en goede specificaties

Duidelijke en goede omschrijving en een snelle levering

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snelle levering, ruim assortiment

Het is fijn dat je bijna alle producten op elektronisch gebied onder één dak hebt. Dit voorkomt dat je bij allemaal verschillende webshops moet bestellen. Ook is de levering super snel.

Geplaatst op: 02-08-2022
Laatst bewerkt op: 02-08-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Op zich prima, maar levertijden zijn niet juist

artikel kwam later dan de beloofde leverdag

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en super snelle levering!

Goedkoop en super snel netjes verpakt geleverd!

Geplaatst op: 28-07-2022
Laatst bewerkt op: 28-07-2022
Geschreven door: Theo M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed materiaal en snelle levering top!

Allekabels als je een kabel nodig hebt prima site makkelijk bestellen ik zeg een dikke 10

Geplaatst op: 28-07-2022
Laatst bewerkt op: 28-07-2022
Geschreven door: Dennis B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Makkelijke website, snelle levering. Degelijk verpakt. De kwaliteit voldoet volledig aan wat ik wenst.

Website was makkelijk te vinden via de zoekfunctie op product. De prijs van de lankabel was aantrekkelijk ten opzichte van overige webshops. Zeer positief.
Na installatie goede werking.
Negatief: geen.

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Werner D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Supersnelle levering.

Alles klopt gewoon snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik zocht een vervangkabel en ik vond 'm in 1-2-3 en ik tevreden

goeie webstek- simpele procedure - goeie marchandise

Geplaatst op: 29-08-2022
Laatst bewerkt op: 29-08-2022
Geschreven door: Frans R.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Afschuwelijk

Zij sturen je een ander product op dan dat zij adverteren. Eveneens klopt de omschrijving niet. Vervolgens moet je nog een aanvraag per brief versturen om het terug te zenden. Verzendkosten worden trouwens niet vergoed. Je kan het best dit bedrijf vermijden als de pest.

Geplaatst op: 05-08-2022
Laatst bewerkt op: 05-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pakket nooit ontvangen

Pakket was zogezegd Verzonden via bpost, maar plots kregen we gelukkig ons geld terug zonder ook maar enige uitleg.

Geplaatst op: 15-08-2022
Laatst bewerkt op: 15-08-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snel en goed geleverd

Prima prijs/kwaliteit en was snel in huis

Geplaatst op: 27-07-2022
Laatst bewerkt op: 27-07-2022
Geschreven door: Frank P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte levering en goede prijs - kwaliteit verhouding.

Goede ervaring. Betrouwbare leverancier.

Geplaatst op: 21-07-2022
Laatst bewerkt op: 21-07-2022
Geschreven door: Aart V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beloftes niet helemaal waargemaakt

Hoewel duidelijk wordt geadverteerd met "voor 22.00 besteld, morgen in huis" is dat niet perse waar. De klantenservice schuift dat veel te makkelijk op postnl terwijl uiteindelijk de bestelling gewoon niet was doorgegeven aan postnl. Wel ruim voor 22.00 besteld. Annulering of restitutie niet mogelijk en als het nu nog goedkoop was...

Geplaatst op: 20-07-2022
Laatst bewerkt op: 20-07-2022
Geschreven door: Jan D.

5 / 10
4/5 3/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle en vlugge afhandeling.

Bij 2de levering een foutje in het afleveringsadres geslopen. Telefoontje en de dag daarop geleverd.
Een minpuntje is mss de aankoopprijs.
Voor de rest zeker een aanrader.

Geplaatst op: 02-08-2022
Laatst bewerkt op: 02-08-2022
Geschreven door: Eddy

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel keuze, goede kwaliteit en prijs.

Er is heel veel keuze in artikelen en prijzen op de website. Alles wordt snel geleverd. In 1 woord: geweldig!

Geplaatst op: 28-07-2022
Laatst bewerkt op: 28-07-2022
Geschreven door: Ingrid H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ontgoocheld

Ondanks de belofte dat het geleverd artikel de volgende werkdag aan huis geleverd wordt, nam dit maar liefst 4 (!) werkdagen in beslag.
Toen ik de klantenservice er over aansprak, antwoordde die mij heel zakelijk dat de bestelling per postpakket werd verzonden???
Jammer.

Geplaatst op: 21-07-2022
Laatst bewerkt op: 21-07-2022
Geschreven door: Gertjan G.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima bedrijf..

Een zeer goede bedrijf.

Apparaten bestelt ..Waren niet naar onze zin...Retour gezonden ,wel in goede staat natuurlijk.....Geen gezeur...Direct geld terug....

Prima toch....

Geplaatst op: 18-08-2022
Laatst bewerkt op: 18-08-2022
Geschreven door: Chenn

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Positief en perfect internet met cat8

Altijd problemen gehad met internet boven, nu is deze net zo snel als beneden ondanks de 10m kabel.

Geplaatst op: 28-06-2022
Laatst bewerkt op: 28-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super!

Alles ging prima. ik kan geen negatieve punten bedenken. Fijne dag verder.

Geplaatst op: 01-07-2022
Laatst bewerkt op: 01-07-2022
Geschreven door: LEO D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gemak dient de mens

overzichtelijke webpagina. je besteld wat je nodig hebt en
de volgende dag de bestelling in huis.

Geplaatst op: 29-06-2022
Laatst bewerkt op: 29-06-2022
Geschreven door: LEO S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte ervaring

Er wordt beloofd dat als je vandaag besteld, dat de levering de volgende dag zou plaatsvinden. Bij mij heeft het een week geduurd.
Als je 4.50 euro verzendkosten vraagt voor een bestelling van 5 euro dan moet je op tijd leveren zoals beloofd!

Geplaatst op: 21-07-2022
Laatst bewerkt op: 21-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Allekabels


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Microsoft logo
Microsoft
5 beoordelingen
8,6
Senioren Smartphone logo
Senioren Smartphone
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Allekabels een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 107 beoordelingen geplaatst over Allekabels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 87% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Allekabels actief?

Allekabels is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Allekabels reviews? Dan kunt u naar de website van Allekabels gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie