Allekabels logo

Allekabels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Allekabels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3094
Allekabels logo
Website
allekabels.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen AlleKabels

Nieuwe kabels nodig? Dan ben je bij de webshop van AlleKabels aan het juiste adres. Lees hier meer over hun aanbod aan kabels en elektronica en doe meer inspiratie op vanuit de reviews van AlleKabels klanten.

Over AlleKabels

AlleKabels is de groot online kabelwinkel van de Benelux. Met een riant aanbod van meer dan 170.000 producten, is het haast onmogelijk om niet te slagen bij AlleKabels. Naast het ruime aanbod aan kabels, biedt AlleKabels ook andere kleine elektronische producten aan. Je kunt naast kabels dan ook laders, connectors en andere handige producten shoppen.

Voor zoveel verschillende elektronische apparaten heb je kabels nodig. AlleKabels heeft het allemaal en je kunt het eenvoudig vinden. Het aanbod is namelijk duidelijk gesorteerd en opgedeeld in categorieën. Of je nu dus een nieuwe laadkabel nodig hebt voor jouw Iphone of een verlengsnoer zoekt voor op het podium, AlleKabels heeft het allemaal en het is goed te vinden. AlleKabels verkoopt zowel aan particulieren, als aan grote bedrijven.

Waarom kiezen voor AlleKabels

Het mega aanbod van AlleKabels is natuurlijk reden genoeg om hier eens te kijken. Wanneer je meerdere kabels nodig hebt, is het handig om te weten dat je deze allemaal hier kunt bestellen. Je hoeft nooit meer specifiek op zoek naar een kabel, maar kunt gewoon gericht zoeken in het aanbod van AlleKabels. Zoek op product, afmeting, prijs, merk en meer. Zo vind je altijd alles waarnaar je op zoek bent bij AlleKabels.

Word er morgen een concert georganiseerd en heb je nog kabels nodig voor de geluidsinstallatie, of heeft de kabel van jouw laptop het begeven? Dit zijn momenten waarop je niet de tijd hebt om te wachten. Gelukkig kun je dan altijd gelijk bij AlleKabels bestellen. Zij hebben namelijk een rappe levertijd. Wanneer je namelijk voor 17:00 een bestelling afrondt bij AlleKabels, dan kun je ervan uitgaan dat je deze morgen ontvangt. De bestelling wordt dan namelijk nog diezelfde dag verzonden. AlleKabels houdt je altijd op de hoogte van de beschikbaarheid van ed producten en de verwachte levertijd. Zo heb je altijd op tijd jouw kabel in huis.

Omdat AlleKabels zo'n grote collectie heeft en groot kan inkopen, merk je als klant dat de prijzen hier altijd laag zijn. AlleKabels heeft de scherpste prijzen en veel kabels kun je al voor minder dan €1,- vinden in de collectie van AlleKabels. Ook heeft AlleKabels altijd leuke acties beschikbaar. Zo kun je korting krijgen, wanneer je meerdere kabels besteld of kun je via de sale pagina altijd een leuke korting scoren. Ook voor de prijs is AlleKabels zeker een aanrader.

Is AlleKabels betrouwbaar?

AlleKabels is al jarenlang een grote speler op het gebied van online verkoop van kabels. Vandaag de dag zijn ze zelfs de grootste van de Benelux. Als je dus ergens online veilig kabels kunt bestellen, is het wel bij AlleKabels. Deze zekerheid bieden ze je ook nog eens extra door in het bezit te zijn van veiligheidskeurmerken. AlleKabels heeft onder meer het Webshop Keurmerk.

Hoe je wilt betalen, dat bepaal je bij AlleKabels zelf. De klant heeft meerdere keuzes en kan zo altijd zelf een veilige betaling selecteren. Je kunt simpelweg gebruik maken van een betaling via Ideal. Zo kun je online veilig via de bank betalen online of via jouw bankapp. Ook kun je natuurlijk Paypal gebruiken bij een online transactie en kun je bij AlleKabels ook betalen met creditcard. Kies je online liever voor een achterafbetaling? Door achteraf te betalen kies je voor extra zekerheid. Dit kan dan ook bij AlleKabels door te betalen via Afterpay.

Klantenservice en klachten

Weet je niet zeker of je de juiste connectie hebt van de kabel of weet je niet zeker of de kabel echt compatibel is voor het verbruik van jouw apparaat? Om zeker te zijn van jouw zaak, kun je het beste de klantenservice van AlleKabels contacteren. Dit is een professioneel team dat alles weet over kabels en hun aanbod. Zo kun je altijd een specifieke vraag stellen en een deskundig antwoord verwachten. Je mag jouw vraag versturen via het contactformulier op de site, maar je kunt AlleKabels ook altijd even bellen bij vragen.

Een klacht over AlleKabels kun je het beste telefonisch melden. Zo kom je altijd rechtstreeks in contact met een klantenservicemedewerker en kan jouw klacht direct worden opgelost.

Wil jij ook beoordelen?

Vertel over jouw ervaringen met AlleKabels en schrijf hier een persoonlijke review met beoordeling over de webshop AlleKabels.

Reviews over Allekabels

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Wehkamp logo
Wehkamp
14 beoordelingen
6,6
Blackshark logo
Blackshark
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,0
81% zou hier weer kopen
52 beoordelingen
Lees onze review over Allekabels

Allekabels is geverifieerd door ons expert team. De webshop Allekabels bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Allekabels lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Allekabels. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van allekabels.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van allekabels.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Allekabels.

Geplaatst op: 16-08-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super!!!!

Groot assortiment en mooie prijzen.

Geplaatst op: 19-05-2022
Laatst bewerkt op: 19-05-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekende service, goed geholpen bij ruilen van het product

Uitstekende service, goed geholpen bij ruilen van het product

Geplaatst op: 18-05-2022
Laatst bewerkt op: 18-05-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top !

Prima ervaring.
Nooit probleem ondervonden.
Heb tot op heden geen verbetee punten.

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 16-05-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima opvolging met duidelijke informatie

Klantenservice goed bereikbaar. Duidelijk bandje met instructies

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 16-05-2022
Geschreven door: Aad K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfect, supersnelle levering zonder verzendkosten.

Perfect, supersnelle levering zonder verzendkosten. Mijn zoon heeft hier laatst ook een bestelling geplaatst en ook hier zijn we tevreden over.

Geplaatst op: 05-05-2022
Laatst bewerkt op: 05-05-2022
Geschreven door: Dianne V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel goede service, snel en juister antwoorden

Groot assortiment, bijna alles te leveren, hebben grote product kennis, dit bedrijf moet eerst bezoeken voordat je elders besteld.

Geplaatst op: 05-05-2022
Laatst bewerkt op: 05-05-2022
Geschreven door: Jerry G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer uitgebreid assortiment.

Zeer uitgebreid assortiment en kon alles was ik nodig ben snel vinden. Had nog een vraag, welke netjes door de klantenservice is beantwoord. Verwacht morgen mijn bestelling te ontvangen.

Geplaatst op: 28-04-2022
Laatst bewerkt op: 28-04-2022
Geschreven door: John B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

alles goed verlopen zou zeker hier terug bestellen , enkel een min punt dat was bij een item zat er volgens mij een onderdeel te weinig bij , was blij dat ik er twee van besteld had , maar voor de rest alles ok verlopen .

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 25-04-2022
Geschreven door: Mario L.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel keuze in verschillende kwaliteiten en prijsniveaus, voor de rest goed snel en betrouwbaar

Voor elk product, veel keuze in verschillende kwaliteiten en prijsniveaus, voor de rest goed snel en betrouwbaar.

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 25-04-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles perfect en prima prijzen.

Het was mijn eerst ervaring met allekabels. prima!!

Geplaatst op: 22-04-2022
Laatst bewerkt op: 22-04-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer snelle service!

Een kabel is een kabel, een prijs is een prijs. Beide waren prima. Wat ik als zeer positief heb ervaren is de snelheid van orderverwerking en ontvangen. Hiervoor krijgt dit bedrijf van mij een dikke 10.

Geplaatst op: 22-04-2022
Laatst bewerkt op: 22-04-2022
Geschreven door: François

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Een bedrijf waar ik met vertrouwen een bestelling plaats..

Geachte heer/mevrouw,

Blij verrast was ik toen ik binnen 24 uur mijn bestelling in ontvangst kon nemen.
Omdat Pasen net achter de rug was, zou het me niet verbaasd hebben als de aflevering een dag later dan gedacht zou arriveren. Mijn dank ook voor de geleverde artikelen in een gepaste verpakking. Ik heb in de loop der jaren altijd op uw bedrijf kunnen rekenen en daarom spreek ik bij deze m'n dank daarvoor uit.

Met vriendelijke groet,

AJP.

Geplaatst op: 21-04-2022
Laatst bewerkt op: 21-04-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima ! Alleen ,jullie zijn zo snel dat een correctie niet meer gedaan kon worden, wat ekstra verzendkosten betekende

Nogmaals... Prima !

Geplaatst op: 20-04-2022
Laatst bewerkt op: 20-04-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend verzorgd

Besteld goed geleverd en snel

Geplaatst op: 19-04-2022
Laatst bewerkt op: 19-04-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Breed assortiment en snelle levering , top bedrijf!

Top

Geplaatst op: 19-04-2022
Laatst bewerkt op: 19-04-2022
Geschreven door: Jerald

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Je vind er ALLES en het wordt onmiddellijk en tegen een goede prijs geleverd

je vind er ALLES en het wordt onmiddellijk en tegen een goede prijs geleverd

Geplaatst op: 18-04-2022
Laatst bewerkt op: 18-04-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kabel slap, bestelproces en levering TOP!

Kabel niet stevig. Bestelproces uitstekend.

Geplaatst op: 15-04-2022
Laatst bewerkt op: 15-04-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed assortiment

Goeie prijs voor producten die niet beschikbaar zijn in winkels

Geplaatst op: 14-04-2022
Laatst bewerkt op: 14-04-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service goede prijs-kwaliteit verhouding

goede prijs/kwaliteit verhouding,

Geplaatst op: 11-04-2022
Laatst bewerkt op: 11-04-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Van harte aanbevolen!

Ik was in het weekend op zoek naar een kabeltje, maar kon dit in de winkel(s)niet krijgen. Zij adviseerden het kabeltje te bestellen bij allekabels.nl. Dat was zo gebeurd en direct (op maandag!) lag het al in de brievenbus. Prijs was ook een fractie van prijzen op andere sites. Kortom; ik raad iedereen die een kabeltje zoekt dit bedrijf van harte aan!

Geplaatst op: 11-04-2022
Laatst bewerkt op: 11-04-2022
Geschreven door: Annette

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel e-mail verkeer maar niks opgelost

Ik heb hier dus een splitter besteld van €3,49 maar met verzend kosten kost hij €10,-, nu heb ik hem ontvangen maar nu blijkt het helemaal niet kunnen om een splitter te gebruiken, dus het is helemaal geen splitter, die bestaan niet eens zeggen ze later in de mail, dus moet ik hem maar terug sturen, en krijg dan €3,49 tegoed op de volgende bestelling, dus €6,51 +retour kosten kwijt. .Haha ben nu al €10,- kwijt voor iets wat helemaal niet kan, en dan ook nog terug sturen, op eigen kosten. Nou dus pas op als je hier wat besteld.

Geplaatst op: 06-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Bert B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Support afdeling naar huis sturen

2 dagen ligt de site er uit, bestelling onduidelijk contact met de support afdeling is schandalig.
Ongeïnteresseerd bekijk het maar is de houding.

Voorlopig maar niets meer bestellen, de support afdeling denkt dat je een stekker of kabel nergens anders kunt kopen. Dus wel naar nu blijkt sneller gemakkelijker en goedkoper

Geplaatst op: 02-09-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: J G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super

Jammer dat ik moest bellen om er achter te komen dat er een deel van mijn bedtelling niet onliddellijk leverbaar was.
De dame aan de telefoon heeft mij snel een alternatief voorgesteld dat wel onmiddellijk leverbaar was.

Geplaatst op: 18-05-2022
Laatst bewerkt op: 18-05-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service!

Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling en met één telefoontje is de fout hersteld. Heel fijn, want dit voorkomt de rompslomp van het heen en weer sturen.

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 16-05-2022
Geschreven door: Frank V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed, maar de productinfo in niet voldoende

Snelke levering, goede klantenservice

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 16-05-2022
Geschreven door: H.G. V.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heldere site, makkelijk besteld en netjes vlot geleverd.

Heldere site, makkelijk besteld en netjes vlot geleverd.

Geplaatst op: 12-05-2022
Laatst bewerkt op: 12-05-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima, goede service en aanbod

Max Mini

Geplaatst op: 09-05-2022
Laatst bewerkt op: 09-05-2022
Geschreven door: Jack T.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service

Digitale coaxkabel besteld, snelle levering maar helaas de verkeerde kabel. Via contactformulier vergissing gemeld, werd dezelfde avond nog opgelost en de goede kabel werd wederom snel geleverd. De "verkeerde" kabel mocht ik houden, nog even bezien of ik daar een zinvolle toepassing bij kan bedenken :-)

Geplaatst op: 11-04-2022
Laatst bewerkt op: 11-04-2022
Geschreven door: JNM V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel, correct, goed en duidelijk

Zie ervaring in 1 zin, no nonsens gewoon goed!

Geplaatst op: 11-04-2022
Laatst bewerkt op: 11-04-2022
Geschreven door: Marco H.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Altijd prima in orde

In principe nooit problemen met dit bedrijf gehad. Echter een week wachten op een product is niet meer van deze tijd. Een verbeterpunt dus. Daarom ook voor deze keer een 4tje voor de levering. Fijn weeeeekend.

Geplaatst op: 01-09-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Willem P.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Allekabels


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Wehkamp logo
Wehkamp
14 beoordelingen
6,6
Blackshark logo
Blackshark
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Allekabels een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 52 beoordelingen geplaatst over Allekabels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,0 gekregen, waarbij 81% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Allekabels actief?

Allekabels is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Allekabels reviews? Dan kunt u naar de website van Allekabels gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie