Allekabels logo

Allekabels reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Allekabels reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3094
Allekabels logo
Website
allekabels.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen AlleKabels

Nieuwe kabels nodig? Dan ben je bij de webshop van AlleKabels aan het juiste adres. Lees hier meer over hun aanbod aan kabels en elektronica en doe meer inspiratie op vanuit de reviews van AlleKabels klanten.

Over AlleKabels

AlleKabels is de groot online kabelwinkel van de Benelux. Met een riant aanbod van meer dan 170.000 producten, is het haast onmogelijk om niet te slagen bij AlleKabels. Naast het ruime aanbod aan kabels, biedt AlleKabels ook andere kleine elektronische producten aan. Je kunt naast kabels dan ook laders, connectors en andere handige producten shoppen.

Voor zoveel verschillende elektronische apparaten heb je kabels nodig. AlleKabels heeft het allemaal en je kunt het eenvoudig vinden. Het aanbod is namelijk duidelijk gesorteerd en opgedeeld in categorieën. Of je nu dus een nieuwe laadkabel nodig hebt voor jouw Iphone of een verlengsnoer zoekt voor op het podium, AlleKabels heeft het allemaal en het is goed te vinden. AlleKabels verkoopt zowel aan particulieren, als aan grote bedrijven.

Waarom kiezen voor AlleKabels

Het mega aanbod van AlleKabels is natuurlijk reden genoeg om hier eens te kijken. Wanneer je meerdere kabels nodig hebt, is het handig om te weten dat je deze allemaal hier kunt bestellen. Je hoeft nooit meer specifiek op zoek naar een kabel, maar kunt gewoon gericht zoeken in het aanbod van AlleKabels. Zoek op product, afmeting, prijs, merk en meer. Zo vind je altijd alles waarnaar je op zoek bent bij AlleKabels.

Word er morgen een concert georganiseerd en heb je nog kabels nodig voor de geluidsinstallatie, of heeft de kabel van jouw laptop het begeven? Dit zijn momenten waarop je niet de tijd hebt om te wachten. Gelukkig kun je dan altijd gelijk bij AlleKabels bestellen. Zij hebben namelijk een rappe levertijd. Wanneer je namelijk voor 17:00 een bestelling afrondt bij AlleKabels, dan kun je ervan uitgaan dat je deze morgen ontvangt. De bestelling wordt dan namelijk nog diezelfde dag verzonden. AlleKabels houdt je altijd op de hoogte van de beschikbaarheid van ed producten en de verwachte levertijd. Zo heb je altijd op tijd jouw kabel in huis.

Omdat AlleKabels zo'n grote collectie heeft en groot kan inkopen, merk je als klant dat de prijzen hier altijd laag zijn. AlleKabels heeft de scherpste prijzen en veel kabels kun je al voor minder dan €1,- vinden in de collectie van AlleKabels. Ook heeft AlleKabels altijd leuke acties beschikbaar. Zo kun je korting krijgen, wanneer je meerdere kabels besteld of kun je via de sale pagina altijd een leuke korting scoren. Ook voor de prijs is AlleKabels zeker een aanrader.

Is AlleKabels betrouwbaar?

AlleKabels is al jarenlang een grote speler op het gebied van online verkoop van kabels. Vandaag de dag zijn ze zelfs de grootste van de Benelux. Als je dus ergens online veilig kabels kunt bestellen, is het wel bij AlleKabels. Deze zekerheid bieden ze je ook nog eens extra door in het bezit te zijn van veiligheidskeurmerken. AlleKabels heeft onder meer het Webshop Keurmerk.

Hoe je wilt betalen, dat bepaal je bij AlleKabels zelf. De klant heeft meerdere keuzes en kan zo altijd zelf een veilige betaling selecteren. Je kunt simpelweg gebruik maken van een betaling via Ideal. Zo kun je online veilig via de bank betalen online of via jouw bankapp. Ook kun je natuurlijk Paypal gebruiken bij een online transactie en kun je bij AlleKabels ook betalen met creditcard. Kies je online liever voor een achterafbetaling? Door achteraf te betalen kies je voor extra zekerheid. Dit kan dan ook bij AlleKabels door te betalen via Afterpay.

Klantenservice en klachten

Weet je niet zeker of je de juiste connectie hebt van de kabel of weet je niet zeker of de kabel echt compatibel is voor het verbruik van jouw apparaat? Om zeker te zijn van jouw zaak, kun je het beste de klantenservice van AlleKabels contacteren. Dit is een professioneel team dat alles weet over kabels en hun aanbod. Zo kun je altijd een specifieke vraag stellen en een deskundig antwoord verwachten. Je mag jouw vraag versturen via het contactformulier op de site, maar je kunt AlleKabels ook altijd even bellen bij vragen.

Een klacht over AlleKabels kun je het beste telefonisch melden. Zo kom je altijd rechtstreeks in contact met een klantenservicemedewerker en kan jouw klacht direct worden opgelost.

Wil jij ook beoordelen?

Vertel over jouw ervaringen met AlleKabels en schrijf hier een persoonlijke review met beoordeling over de webshop AlleKabels.

Reviews over Allekabels
Gerelateerde bedrijven
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
1 beoordeling
9
B2C Telecom logo
B2C Telecom
4 beoordelingen
9,4
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
8,5
88% zou hier weer kopen
122 beoordelingen
Misleidende website, trage levering, niet conforme producten

Website begeleidt naar producten en eigenschappen die bij levering en testen niet blijken te kloppen.
Bij contactname hierover stelt "allekabels" dat het product niet dusdanig kan/mag gebruikt worden en gratis retour niet mogelijk is.
Levering 6 a 7 dagen.

Geplaatst op: 09-12-2023
Laatst bewerkt op: 09-12-2023
Geschreven door: Joe

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering goede service.

5 maanden geleden en kabel gekocht die nu al defect was.
Contact opgenomen via e mail met de klantenservice op zondag.
Maar werd binnen een uur netjes terug gemaild met de oplossing dat er een nieuwe opgestuurd werd.
Dindags heb ik de kabel mogen ontvangen.
Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren.
Ik vind het een fijn bedrijf.
Goede prijzen snelle levering en klantenservice goed en snel te bereiken.
En dikke 10

Groet Sandra

Geplaatst op: 08-08-2023
Laatst bewerkt op: 08-08-2023
Geschreven door: Sandra U.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne webshop

artikel besteld en geleverd in een envelop in de brievenbus. Bij openmaken ontbrak het artikel! na telefonisch contact de volgende dag direct het artikel opnieuw in een envelop in de brievenbus. Envelop bleek opengesneden en artikel was (opnieuw) weg. Weer telefonisch contact waarbij mijn geloofwaardigheid niet op de proef werd gesteld. Dank hiervoor Allekabels.nl.
(uiteindelijk maar geen derde keer geleverd maar geld terug)

Geplaatst op: 14-08-2023
Laatst bewerkt op: 14-08-2023
Geschreven door: Peter V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Ruim assortiment, altijd correct geleverd

Gewoon goed.

Geplaatst op: 31-07-2023
Laatst bewerkt op: 31-07-2023
Geschreven door: Holger K.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prettig

Goede service, goed te bereiken voor vragen, geen lange wachttijden met telefoonadvies

Geplaatst op: 01-08-2023
Laatst bewerkt op: 01-08-2023
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede telefonische service na zelf foute bestelling gedaan te hebben.

Fijn telefonisch geholpen na foutieve bestelling vanuit mij.. had beter vooraf kunnen bellen..
Welke e reader van Sony heb je?
Geholpen hoe je daarachter komt.
Nu nog onduidelijk dus vraagt ze om foto

Geplaatst op: 31-07-2023
Laatst bewerkt op: 31-07-2023
Geschreven door: Conny V.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service en zeer vriendelijk te woord gestaan.

Er waren problemen met de levering door PostNL. De medewerkster van Alle kabels heeft toen met Post NL gebeld en het snel en zeer adequaat opgelost.

Geplaatst op: 30-07-2023
Laatst bewerkt op: 30-07-2023
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed en snel geholpen bij het wijzigen van adres

Goed en snel geholpen bij het wijzigen van adres

Geplaatst op: 19-06-2023
Laatst bewerkt op: 19-06-2023
Geschreven door: Marcia

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede producten voor een goede prijs en dito klantenservice

Producten staan duidelijk op de website, makkelijk bestelproces en snelle levering. Goede ervaring!

Geplaatst op: 06-06-2023
Laatst bewerkt op: 06-06-2023
Geschreven door: Hendrik M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima geholpen door een medewerker van de klantenservice. Helder en duidelijk.

Ik wilde nog wat bij bestellen bij de even daarvoor geplaatste bestelling. Kon de eerste bestelling annuleren. Het geld zou worden teruggestort. Alles werd duidelijk uitgelegd. Bedankt voor de service!

Geplaatst op: 05-06-2023
Laatst bewerkt op: 05-06-2023
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Uitstekend

Geplaatst op: 31-07-2023
Laatst bewerkt op: 31-07-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede en snelle service.

Na bestelling geplaatst te hebben op korte tijd terugkoppeling van de bestelling en vervolgens de volgende dag thuis geleverd. Voor 22:00 uur besteld en volgende dag in huis klopt dus zeker (was om 21:30 uur) besteld. Prima service en al vaker iets besteld . Zeer tevreden.

Geplaatst op: 05-01-2023
Laatst bewerkt op: 05-01-2023
Geschreven door: Aren S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

4 december besteld, vandaag 7 december nog niets geleverd.
Track & Trace werkt niet.
Klachtenformulier online werkt niet 😞

Geplaatst op: 07-12-2022
Laatst bewerkt op: 07-12-2022
Geschreven door: Koen D.

6 / 10
4/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede prijs- kwaliteitsverhouding en voldoet aan de verwachting.goed

Duidelijke site met goede foto's en beschrijvingen, waardoor een goede keuze gemaakt kan worden. De levering vindt ook plaats zoals beloofd wordt. Al met al ben ik zeer tevreden.

Geplaatst op: 22-11-2022
Laatst bewerkt op: 22-11-2022
Geschreven door: Ben V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Subliem

Het ging om hdmi kabel, goede uitleg bij en gevonden wat ik nodig had.
Ook eerder door mij bestelde klein kerstboompjes netjes verpakt en ook deze geleverd volgens afspraak. SVP ga niets veranderen en kan in mijn ogen niets verbeteren.

Geplaatst op: 22-11-2022
Laatst bewerkt op: 22-11-2022
Geschreven door: Hans V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd

Opgezocht eerste keer besteld snel geleverd en een goede prijs

Geplaatst op: 06-10-2022
Laatst bewerkt op: 06-10-2022
Geschreven door: Ad V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede spullen

netjes geholpen bij de klantenservice. ze denken mee en geven goede uitleg. zeer vriendelijk. gewoon toppie dus.

Geplaatst op: 09-09-2022
Laatst bewerkt op: 09-09-2022
Geschreven door: Evert V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Levering tv beugel was niet compleet.na wat mail verkeer een nieuwe opgestuurd gekregen. Top service!

Geplaatst op: 29-08-2022
Laatst bewerkt op: 29-08-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snelle levering

in 1 woord geweldig raad dit iedereen aan. kabel besteld de dag erna al in huis top service.

Geplaatst op: 19-08-2022
Laatst bewerkt op: 19-08-2022
Geschreven door: Celine L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Een perfecte vlotte service en vriendelijke opvolging

Een van de drie bestelde eenheden (usb-ventilator) bleek defect. Onmiddellijk (op zondag!) werd voorgesteld een nieuw exemplaar op te sturen en het defecte exemplaar naar de milieustraat te brengen voir recyclage. Als dát geen klantvriendelijke service is!

Geplaatst op: 14-08-2022
Laatst bewerkt op: 14-08-2022
Geschreven door: Brigitte

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima, wel veel plastic.

Prima ervaring! Voor het kleine onbreekbare pakketje was wel heel veel plastic verpakking. Dat moet tegenwoordig beter kunnen.

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Mark D.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima geleverd, optijd en correct, blij mee!

Prima geleverd, optijd en correct, blij mee!

Geplaatst op: 29-08-2022
Laatst bewerkt op: 29-08-2022
Geschreven door: Jannes J.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Levering niet de volgende dag.

Levering is niet de volgende werkdag helaas, ondanks in de ochtend te hebben besteld.
Verder prima website met goede producten voor een redelijke prijs

Geplaatst op: 09-08-2022
Laatst bewerkt op: 09-08-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goede ervaringen. Vaker besteld, netjes geleverd

Super service, met andere woorden, super

Geplaatst op: 13-08-2022
Laatst bewerkt op: 13-08-2022
Geschreven door: Tonnie K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijk en goede specificaties

Duidelijke en goede omschrijving en een snelle levering

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snelle levering, ruim assortiment

Het is fijn dat je bijna alle producten op elektronisch gebied onder één dak hebt. Dit voorkomt dat je bij allemaal verschillende webshops moet bestellen. Ook is de levering super snel.

Geplaatst op: 02-08-2022
Laatst bewerkt op: 02-08-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Op zich prima, maar levertijden zijn niet juist

artikel kwam later dan de beloofde leverdag

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en super snelle levering!

Goedkoop en super snel netjes verpakt geleverd!

Geplaatst op: 28-07-2022
Laatst bewerkt op: 28-07-2022
Geschreven door: Theo M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed materiaal en snelle levering top!

Allekabels als je een kabel nodig hebt prima site makkelijk bestellen ik zeg een dikke 10

Geplaatst op: 28-07-2022
Laatst bewerkt op: 28-07-2022
Geschreven door: Dennis B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Makkelijke website, snelle levering. Degelijk verpakt. De kwaliteit voldoet volledig aan wat ik wenst.

Website was makkelijk te vinden via de zoekfunctie op product. De prijs van de lankabel was aantrekkelijk ten opzichte van overige webshops. Zeer positief.
Na installatie goede werking.
Negatief: geen.

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Werner D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Allekabels
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
1 beoordeling
9
B2C Telecom logo
B2C Telecom
4 beoordelingen
9,4
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Allekabels een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 122 beoordelingen geplaatst over Allekabels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Allekabels actief?

Allekabels is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Allekabels reviews? Dan kunt u naar de website van Allekabels gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie