Badkamertelevisie.nl logo

Badkamertelevisie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Badkamertelevisie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
673
Badkamertelevisie.nl logo
Website
Badkamertelevisie.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Badkamertelevisie.nl

De badkamer is een heerlijke plek van relaxatie waar je soms wel wat tijd in kunt doorbrengen. Heb je trek om in de badkamer televisie te kunnen kijken? Dan moet je daar natuurlijk wel met enkele zaken rekening houden: de vochtigheid van de ruimte, de mogelijkheid om een plons water op de televisie te krijgen en ga zo maar door. Bij Badkamertelevisie.nl zijn ze gespecialiseerd in televisies voor de badkamer. Maar kan je Badkamertelevisie.nl wel vertrouwen? Wat zeggen de reviews en beoordelingen van hun klanten? Op deze pagina vind je alvast de ervaringen van die klanten met Badkamertelevisie.nl. Zo kan je zonder een miskoop te doen al een eigen mening vormen over Badkamertelevisie.nl.

Over Badkamertelevisie.nl

Badkamertelevisie.nl is een webshop die, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd is in televisies bedoeld voor de badkamer. De webshop is een onderdeel van Viper Handelsmaatschappij dat beter bekend is onder de naam Gadgets en Trends. Deze onderneming heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1998 en is vandaag de dag een concern met tientallen webshops en duizenden afnemers. De pijlers waarop het bedrijf is gebouwd zijn een uitgebreid assortiment, een snelle service en kennis van zaken. Wat de snelle service betreft kan je jouw aankoop reeds de volgende werkdag installeren mits je hebt besteld voor 14 uur. Daarnaast is het team achter Gadgets en Trends er eentje met meer dan twintig jaar ervaring in de online verkoop. Dat betekent ook dat ze op al jouw vragen een antwoord kunnen formuleren en waar nodig flexibel voor de dag kunnen komen.

Waarom kiezen voor Badkamertelevisie.nl?

Badkamertelevisie.nl biedt een ruim assortiment aan televisies aan voor in de badkamer. Dat betekent echter niet dat ze uitsluitend dienen voor de badkamer: ze zijn multi room inzetbaar. De website zelf is onderverdeeld in de categorieën: acquavision badkamer televisie, accessores & remotes, inbouwspeakers, opbouwspeakers en spiegeltelevisie op maat. Logischerwijze is al deze apparatuur waterdicht. Badkamertelevisie.nl beschikt ook over een eigen showroom en afhaaladres als je graag op voorhand eventjes fysiek gaat kijken naar bepaalde televisies en accessoires. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan betalen via iDeal, door een overschrijving, via Klarna, via PayPal, cash bij afhaling, via Bancontact, via kredietkaart, via Sofort of door een VVV giftcard te gebruiken. Ongeopende en ongebruikte producten kunnen binnen de 14 dagen na ontvangst van de bestelling retour worden gestuurd.

Is Badkamertelevisie.nl betrouwbaar?

Een televisie is altijd een redelijke investering en dat is bij een badkamertelevisie niet anders. Het spreekt dan ook voor zich dat je liefst even controleert in hoeverre Badkamertelevisie.nl betrouwbaar is. In ieder geval is het een Nederlands bedrijf dat ook de Nederlandse wetgeving volgt. Op de contactpagina vind je het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Ze beschikken ook over een eigen showroom waar je terecht kunt met vragen. Bovendien heeft Badkamertelevisie.nl ook een eigen klantenservice en zijn er op de webshop duidelijk omschreven algemene voorwaarden. Over de webshop gesproken: de verbinding met de website verloopt via het zogenaamde SSL-protocol. Je kan dus op beide oren slapen bij het gebruik van Badkamertelevisie.nl: het is een veilige en betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag over één van de producten of een bestelling waarvan je het antwoord niet op de website terug kunt vinden? Dan zijn er heel wat opties om de klantenservice van Badkamertelevisie.nl te contacteren. Zo kan je een mail sturen naar het bedrijf. Zo kan je telefonisch contact opnemen. Zo kan je een brief sturen of kan je ook de social media pagina’s van Badkamertelevisie.nl contacteren. Via Facebook en Twitter kunnen vragen worden gesteld. Ten slotte is het ook mogelijk om naar de showroom te trekken. Heb je een klacht? Dan kan deze overgebracht worden via elk van de eerder opgenoemde kanalen. Een alternatieve optie is om je aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je thuis een televisie in jouw badkamer staan van Badkamertelevisie.nl? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt over deze webshop. Wat is jouw ervaring met de kwaliteit van de service? Zou je de kwaliteit van de producten als goed beoordelen? Werd jouw bestelling op het afgesproken moment geleverd? En verliep dat vlot? Heb je enige ervaring met de klantenservice? Zou je Badkamertelevisie.nl aanraden aan vrienden en familie of toch niet? Schrijf op deze pagina jouw review neer van deze webshop en help met jouw ervaringen een ander de correcte beoordeling maken.

Reviews over Badkamertelevisie.nl
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Coolsound logo
Coolsound
1 beoordeling
9
Xbox logo
Xbox
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne tv

Ik wilde altijd al een tv in onze badkamer en nu hebben we er eindelijk een in laten bouwen. We zijn er super blij mee en we gebruiken hem erg veel. Echt een aanrader!

Geplaatst op: 25-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nadine W.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Badkamertelevisie.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Coolsound logo
Coolsound
1 beoordeling
9
Xbox logo
Xbox
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Badkamertelevisie.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Badkamertelevisie.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Badkamertelevisie.nl actief?

Badkamertelevisie.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Badkamertelevisie.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Badkamertelevisie.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie