Bax-shop logo

Bax-shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bax-shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
82
Bax-shop logo
Website
Bax-shop
Categorie
Webshops

Bax-shop ervaringen

Alle Bax-shop ervaringen en beoordelingen kun je vinden op deze website. Heb jij eens iets uit het assortiment van Bax-shop aangeschaft en wil jij je ervaring delen met anderen? Wij geven je de mogelijkheid om een review of een beoordeling te plaatsen op onze website. Jouw review of beoordeling helpt anderen bij het vinden van een winkel die goede producten en service levert.

Over Bax-shop ervaringen

Bax-shop heeft een breed assortiment voor alle muziekliefhebbers en muziekmakers. Het assortiment varieert van oordopjes tot geluidsinstallaties voor grote evenementen. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Daarnaast hebben zij de Gazellen Award gekregen voor de snelste groeiende onderneming. Om de vraag van de klanten te waarborgen wordt het assortiment nog altijd aangevuld met nieuwe producten. Naast alle populaire producten kun je ook terecht voor exclusieve modellen bij Bax-shop. Om de klanten tevreden te houden blijft Bax-shop kritisch kijken naar hun klantenservice. Tevens geeft bax-hop hun klanten de mogelijkheid om hun Bax-shop ervaringen te delen met anderen op het forum. Hierdoor blijft Bax-shop op de hoogte van de klanttevredenheid. Dit alles heeft geholpen bij het opbouwen van een enorme klantenbestand.

Bax-shop producten en diensten

Bax-shop heeft een breed assortiment in het gebied van muziekinstrumenten, geluid, produceer- en DJ-gear. Naast een kantoorpand en een magazijn heeft Bax-shop een webshop met meer dan 750.000 bezoekers per maand. Om hun klanten zo goed mogelijk te helpen bij technische problemen en montagevraagstukken heeft Bax-shop een eigen technische dienst en installatieteam.

Baxshop service en klachten

Heb jij eens een product gekocht bij Baxshop en ben je niet tevreden over het product of over de afhandeling van het product? Meldt dit door middel van een review of door een beoordeling te plaatsen van jouw Baxshop ervaringen. Mensen willen namelijk graag weten of een webshop betrouwbaar is en of ze betrouwbare producten leveren.

Gerelateerde bedrijven

CaseCompany logo
CaseCompany
3 beoordelingen
9,3
123waldo.nl logo
123waldo.nl
5 beoordelingen
6,8
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
3 beoordelingen
5,3

Gerelateerde blogartikelen

3,6
25% zou hier weer kopen
67 beoordelingen
Lees onze review over Bax-shop

Ons team van experts heeft Bax-shop geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Bax-shop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Bax-shop is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Bax-shop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Bax-shop. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bax-shop.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Complete chaos. Intens slechte service!

Lange tijd 2010 - 2017 ben ik redelijk tevreden geweest tav 'zakt-als-een-baksteen' shop ;-).
Vooral waar het ging om snelle levering tegen een toen nog 'concurrerende' prijs. Echter, al vanaf 2017 werd de 'klantvriendelijkheid' nog slechter, de serviceverlening nog beroerder.

En ze probeerden zelfs een huurcontract door mijn neus te boren voor een basgitaar waar ik aanvanklijk interesse in had, maar eerst een paar vragen beantwoord wilde zien. Dat er op diezelfde basgitaar een levertijd van zeven maanden was (zie website!) drong blijkbaar niet tot hen door... Of die keer dat ik vragen had over een duur FX-pedaal. Ik zou binnen het kwartier teruggebeld worden (twee jaar verstreken en tot op heden niet gebeurd ;-). Tijdsbesef is er niet. En er is al helmaal geen enkel benul of kennis van producten en hoe ze daar met muzikanten moeten omgaan. Alsof er alleen maar schoolgaande weekendhulpjes werken die meer interesse hebben in hun loon (dat wij moeten betalen) dan voor de klanten. Ik heb een 'vergeet-mij' verzoek ingediend...

Geplaatst op: 20-01-2023
Laatst bewerkt op: 20-01-2023
Geschreven door: Paul R.

5 / 10
1/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Bax reageert nergens op, 300 euro kwijt!

Heb enkele weken geleden 2 bestellingen gedaan (ruim 300 euro), naar nu blijkt de levertijd meer dan 25 weken, dus wil mijn geld terug.
Bax-shop reageert al dagen niet op email en ook niet op de annulering per email. Mijn geld heb ik niet teruggekregen!
-Heb meerdere terugbelverzoeken gedaan, geen reactie.
-Zeker 6x gemaild, geen reactie.
-Opgebeld: er wordt niet opgenomen maar direct opgehangen.

De bestelling, die elders gewoon op voorraad is, heb ik geannuleerd. Wil mijn geld terug!!

Maar hoe?

Geplaatst op: 05-01-2023
Laatst bewerkt op: 05-01-2023
Geschreven door: Tom D.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar en klantonvriendelijk ! Faillissement nabij???

Gitaar besteld van bijna 900 euro. Produkt zou daags nadien aankomen. Nooit iets ontvangen. Bedrijf is telefonisch onbereikbaar sinds eind 2022. Op mails naar de klantendienst wordt niet gereageerd. Vrees dat ze in slechte papieren zitten en faillissement nabij zijn. Blijf er weg !!!

Geplaatst op: 06-01-2023
Laatst bewerkt op: 06-01-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Absoluut via de telefoon niet te bereiken

Vandaag bestellen, morgen in huis. Niet dus. 3 dagen later. Hele dag bezig geweest winkel te bereiken.
Wachttijd tot meer dan 25 minuten
Winkel is dagelijks niet te breiken. Waardeloos.

Geplaatst op: 14-12-2022
Laatst bewerkt op: 14-12-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantendienst is onbestaande

klantendienst is onbereikbaar:

telefoneren lukt niet, lange wachtrij, telkens opnieuw
geen reactie op contactformulieren die je hen via hun site stuurt

beloofde reactietijd is ruim overschreden, gewoon een seintje dat ze je mail ontvangen hebben en probleem zullen bekijken lukt hen niet

cadeaubon kopen lukt, maar hem besteden lukt niet, te mijden

Geplaatst op: 21-12-2022
Laatst bewerkt op: 21-12-2022
Geschreven door: Wim K.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Onbereikbaar , veel excuses maar nog steeds niet opgelost

Na veel telefoontjes ( niet bereikbaar) baxie 5/6 uur in de wachtrij, mails en messenger nog steeds ons geld niet terug , wel veel excuses Ivm fouten op de financiële afdeling maar t lukt ze maar niet geld terug te storten😡

Geplaatst op: 18-11-2022
Laatst bewerkt op: 18-11-2022
Geschreven door: Miranda V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Als je iets dringend nodig hebt en het is niet in stock bestellen ze het verkeerde product en moet je nog eens een week wachten.

De prijs en kwaliteit zijn goed maar heel vaak problemen met het uitchecken van producten online. Als ze iets niet hebben en je vraagt ernaar toe via telefoon dan bestellen ze het verkeerde artikel ook al heb je deze zeer dringend nodig. Wel veel keuze tussen producten als ze het tenminste hebben anders zitten we weer bij mijn tweede zin.

Geplaatst op: 31-10-2022
Laatst bewerkt op: 31-10-2022
Geschreven door: Frederik P.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Pakje word een verkeerde adres gezet

Bij het bestellen van een produkt kwam het pakje aan in een andere gemeente compleet ander adres tot op heden nog steeds geen antwoord gehad.

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: David W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Malafide

Malafide praktijken!

Vandaag een b - stock djx900 van behringer aangekregen. 2 knoppen van 2 kanalen waarvan 1 al was afgebroken en 1 afbrak als ik ze nog maar aanraakte! Duidelijk gewoon terug vast geplakt met seconelijm! De 2 kanalen werken ook niet! lampen die bleven branden terwijl ze niet moesten branden! linker kanaal van de master die dat niet werkt!

Koop hier geen spullen 2dehands want ze zetten je gwn in het zak! Schandalig! En als je via hun website een retourneer aanvraag wilt indienen dan werkt het niet!

Niet aan beginnen!

Geplaatst op: 27-09-2022
Laatst bewerkt op: 27-09-2022
Geschreven door: Maxime V.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling wordt gewoonweg niet geleverd, complete onverschilligheid, fout na fout na fout.

op 2 september besteld, op 17 september geen oplossing in zicht. Medewerkers zijn compleet onverschillig. Elke medewerker aan de lijn zegt dat er een gigantische achterstand is in de e-mails.

Mijn ervaring: winkelmand is plots leeg, foute facturatie, bestelling verstuurd naar Bax-shop in plaats van ons adres, tweede keer weer zelfde fout. Factuur pas rechtgezet naar 3 keer aandringen. Vandaag nog steeds geen levering. Ik heb het opgegeven.

Geplaatst op: 17-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: Jan Roel V.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super klantvriendelijk en goeie service

super klantvriendelijk en goeie service
te danken aan Jeroen van bax music.

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Helmi B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig!

Ik had al vertrouwen van het verleden ,van een kleine bestelling ,nu ook terug alles correct verlopen, gewoon een superwinkel die Bax-shop! en dan nog ééns de koop van mijn leven een Gibson 335 onklopbare prijs dank aan Bax-shop!

Geplaatst op: 16-07-2022
Laatst bewerkt op: 16-07-2022
Geschreven door: John V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Reparatiedienst (binnen garanatie) is knoeiboel

Muziekinstrument binnengenbracht voor reparatie binnen garantie. Het probleem was gemakkelijk op te lossen, zo verzekerde me de muziekinstrumentenbouwer. Na 5 weken nog niets gehoord van Bax. Email gestuurd naar Bax, na een week een vaag antwoord. Tweede mail gestuurd voor meer duidelijkheid. Blijkbaar hebben ze het instrument niet naar de producent gestuurd, maar zit het vast bij een eigen reparatiecentrum. Stellen me dan voor om nieuw instrument te kopen, met een wachttijd van 12 weken!

Geplaatst op: 16-06-2022
Laatst bewerkt op: 16-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig slecht

Oortjes besteld voor mijn zoon. Binnen 2 weken kapot. Geretourneerd en na 6 weken niks gehoord te hebben contact opgenomen. Het was ontzettend druk dus reparatie duurde langer. Ik kon voor hetzelfde bedrag iets anders uitzoeken.
Anderhalve maand later komen alsnog de oortjes. Na 2 dagen zijn ze wederom kapot. Wij zijn er klaar mee.
Ruim anderhalf jaar later komt er opeens een factuur voor de oortjes. Ik weiger te betalen omdat ik had omgeruild en de, van waardeloze kwaliteit, oortjes niet had besteld. Bax schakelt vervolgens een Incassobureau in die, zelfs nadat ik de, van waardeloze kwaliteit, oortjes teruggestuurd heb, blijft dreigen met een deurwaarder.
Erg menselijk en klantvriendelijk allemaal! Zo'n onbeschoft bedrijf heb ik niet eerder meegemaakt.

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stefan H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bax noemt mij een dief

Altijd tevreden klant geweest. Begin dit jaar gitaarpedaal besteld. Kwam kapot binnen. Teruggestuurd en nieuwe ontvangen. Beviel uiteindelijk niet dus met bijbetaling omgeruild voor een Marshall versterker.
Nu opeens mail van de afdeling debiteuren dat er nog een factuur openstaat. Er zouden twee pedalen geleverd zijn. Klopt niet en daar veel mails over gestuurd, want Debiteuren heeft geen telefoon! In superkrom Nederlands word ik voortdurend voor dief uitgemaakt. Zeer onbeschoft. Ze dreigen nu met een incassobureau. Wil je dit niet meemaken dan moet ik helaas adviseren niks bij Bax te bestellen. Van deze ”˜Dief’ proberen ze nu 93 euro te stelen.

Geplaatst op: 11-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Troep

Meest onprofessionele webshop ooit.
Leveringstijden worden niet nageleefd.
cadeaubonnen die het niet doen.
Gitaar ondeugedelijk geleverd met kapotte stemmechanieken. De oplossing is 20% waarde verlies omdat Bax beweerd zonder enig bewijs overigens dat de gitaar ondeugdelijk behandeld is.
Debiteurenbeheer wat met een deurwaardes dreigt voor een product dat niet besteld is en niet eens geleverd is.
Wat een rotzooi

Geplaatst op: 16-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Menno F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen bestelling gekregen en geen geld terug

Bestelling gedaan op bax shop, na een week nog steeds geen levering en omdat ze het product niet retour hebben ontvangen willen ze niet mijn geld terugbetalen. Spullen zijn waarschijnlijk kwijt geraakt bij DHL, overigens nooit aangeboden aan mij.
Ik ben inmiddels al een week met zowel DHL en Bax aan het bellen/mailen maar er word geen oplossing geboden.

Geplaatst op: 08-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
K*tbedrijf

Waardeloos en klantonvriendelijkheid bedrijf.
Niet behulpzaam.
Producten die in het “winkelmandje” ineens fors duurder zijn bij afrekenen.
Ondeugdelijke gitaar ontvangen waarvan de stemmechanieken doldraaien. Optie is om terug te sturen met het verhaal dat je het zelf door ondeugdelijke handelingen kapot hebt gemaakt en 20% aan waarde verliest.
Cadeaubonnen die niet werken.
Personeel wat niet behulpzaam is.
Nul coulance (gegeven oplossing zoek het intern maar uit terwijl het hun product is)
Debiteuren administratie die verkeerde rekeningen met daarop niet geleverde producten betaald wil zien worden (dit moet een grap zijn? Deurwaarder inschakelen voor een gitaar die nooit geleverd is!!!)
Koop lekker lokaal mensen en niet bij deze dozenschuivers!
Slechte shopping experience ever ooit!!!!

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Levert producten met fabrieksfouten

Ik heb bij Bax een Takamine gitaar gekocht die overduidelijk een fabrieksfout bevat. Bax ontkent dit niet, maar weigert de gitaar terug te nemen omdat de retourtermijn verstreken is.

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jo L.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
2 subwoofers geretourneerd en geen geld terug gezien

Ik heb eind mei 2 subwoofers besteld bij baxshop. Die waren aangekomen maar beide waren helaas te groot voor mijn kamer. Ik had ze beide tegelijk geretourneerd en waren ook met dezelfde bezorger mee terug gegaan richting bax shop. Na 1.5 weken heb ik eindelijk bericht gehad dat ze het ontvangen hebben maar dat was alleen van 1 van de 2 subwoofers. Ik mailen en kreeg als reactie, we hebben een achterstand aanstande week wordt die behandeld. Ik een week wachten, nog steeds niks. Ik heb daarna met ze gebeld en kreeg hetzelfde verhaald te horen dat ik weer moet wachten. Ik wachten en na een week nog steeds niks. Na een maand heb ik weer gemaild en aangegeven dat ik nog niks heb. IK kreeg een mail terug dat dit vreemd is en dat ze het gaan uitzoeken, ondertussen weer bijna een week verder zonder reactie en ik heb nog steeds mijn geld niet terug!!!

Geplaatst op: 18-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Brian W.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Super slechte bereikbaarheid en service.

Ik heb een artikel besteld dat op dat moment niet in voorraad was en kreeg mededeling : "Wordt over 10 dagen opgeleverd", maar het bedrag van € 142 is al afgeschreven. Na een week kreeg ik bericht : "Het door u bestelde artikel wordt pas over 11 weken voorraadig". Dus bestelling afgezien en ingetrokken. Ik moest bellen omdat ik na verzenden van 2 X mails nog steeds geen antwoord gekregen, terwijl er gezegd werd en wordt: "Binnen 4 werkdagen krijgt u antwoord" Mooi niet na een week ! Kreeg vervolgens een krediet nota. Alweer het bekende BAX oude liedje : "Binnen een week wordt het bedrag overgeboekt ". Na een week geen bericht. totaal niets ! na 10 dagen niets ! De kans dat ik het geld nooit meer zie is groot. ach beschouw maar als een almoes
Bestellen bij BAX ? NOOIT EN NEVER MEER. beter bij THOMANN bestellen: precies op tijd zoals het antwoord en belofte. Dus beste mensen. Jullie zijn gewaarschuwd.

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet werkende klantenservice, niet leveren terwijl artikel wel op voorraad is.

capo besteld, na week nog niet geleverd,mail wordt niet beantwoord, klantenservice wimpelt vragen af en zeggen dat je terug gebeld gaat worden. kortom, dit was de laatste keer.

Geplaatst op: 15-06-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Old

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verkopen B-Stock gebruikt als zijnde nieuw product

Verkopen B-stock als nieuw!

Een nieuwe Native Instruments Maschine MK3 besteld en een gebruikte gekregen. Hier kwam ik helaas achter toen ik de software probeerde te installeren dit lukte niet omdat de software sleutel al gebruikt was! en dus geregistreerd op een ander account. Hierdoor was mijn Maschine onbruikbaar.

Klanten service van Bax zou hier achteraan gaan. Dit is niet gebeurd en heb ik zelf de fabrikant benadert dit geen ook vrij moeizaam omdat ze de casus behandelden als zijnde een tweedehands product. 3 dagen verder heb ik eindelijk via de fabrikant de software vrij gekregen.

Meer dan een excuus kon er niet vanaf bij Bax. Een compensatie wilde ze niet geven ondanks dat mijn product dus duidelijk B-Stock was en gebruikt!!!!

Geplaatst op: 30-03-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rakhzul

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte Service!

Vrijdag in de ochtend besteld. Speciale levering zou Zaterdag tussen 14:00uur en 18:00uur moeten aankomen. Hele middag lopen wachten in een weekend! Raad eens ja hoor! Helemaal niks aangekomen. Het is inmiddels Zondag nog steeds niks! Zelfs geen track en trace code!

Bax Shop, wat word ons compensatie hiervoor!!!!!! Je belooft vandaag besteld, morgen thuis maar doet er niks an. Zelfs dominos geeft een compensatie na 40 minuten!

Geplaatst op: 01-03-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lokkiey

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
De prijzen schommelen heel erg en vaker duurder dan musicstore of thoman.

ik belde ze op voor een grote bestelling, bij bax-shop was het totaalbedrag van de hele bestelling 45 euro duurder dan bij een ander online winkel in Duitsland. (GROTE BESTELLING ) ik vroeg of ik precies de zelfde artikelen, bij hun ook voor de zelfde prijs kon krijgen. Een medewerker gaf het antwoord \\ meneer dan moet u het gewoon elders kopen bij ons kost het .........\ ik was al jaren klant bij de bax-shop. niets kon geregeld worden . okee.. ik ben dus elders gaan kopen. De klantendienst werkt zeer mager. tot slecht... ze roepen maar wat omdat het personeel slecht geschoold is weinig ervaring heeft en continu wisselt. in 2018 was ook de media en de FNV bij hun op bezoek voor het personeelsbeleid. Ik weet het niet ze waren zo goed begonnen. Maar dat valt tegenwoordig vies tegen.

Geplaatst op: 25-01-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cubase

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ben met 3 verschillende lijnen aan het bellen, ze zeggen wachttijd korter dan 5 min. Bla bla bla

Ben met 3 verschillende lijnen aan het bellen, ze zeggen wachttijd korter dan 5 min. Zit ondertussen op 3 verschillende lijnen meer als half uur te wachten. Wat een KLOTE SERVICE EERSTE KLAS IS DIT. SLECHT SLECHT SLECHT. winkel moet gewoon de boeken dichtdoen en stoppen mensen in de zeik te nemen. Wordt maar tijd dat we de pers maar eens onderzoek laten doen!! Weet gelijk heel Nederland en België hoe slecht ze zijn!!

Geplaatst op: 03-02-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: A

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Meest slecht klantonvriendelijk bedrijf ooit meegemaakt

<p>Erg slecht klantonvriendelijk bedrijf.<br />In eerste instantie tevreden over de bestelling, aflevering van besteld artikel. Helaas erg snel stuk gegaan. Opgestuurd en netjes nieuwe ontvangen. Helaas weer snel stuk en weer retour gestuurd. Na 6 wkn meerdere keren gemaild hoe lang het nog gaat duren. Steeds als reaktie zijn nog in reparatie nog even geduld. Na 10 wkn dan maar contact zoeken per telefoon, krijg geen duidelijkheid over status van de in ear oortjes. Na vele telefoontjes en vervelende gesprekken blijkt dat normaliter na ca 5 wkn geld terug gegeven kan worden. Maar dit moet de leidinggevende beslissen?!.<br />Weer contact klantenservice geeft aan dat de oortjes niet meer te bestellen zijn. Mag voor de waarde wat anders uit kiezen. Helaas geen vergelijkbare oortjes te bestellen alleen b-merk. <br />Dit aangegeven dat er niets vergelijkbaars is. Nee mag van alles uit de website kiezen. Wat heb ik aan een ander artikel als ik oortjes nodig heb. Er valt niet te praten over geld retour ondanks 11 wkn wachten en nog jbl garantie.<br />Gevraagd de leidinggevende te spreken over het beleid, coulance en waar de oortjes zijn. Daar ik t idee had dat ze zoekgeraakt zijn.<br />Leidinggevende zou mij contacten niets gehoord! Ik zelf weer contact er wordt gezegd dat de leidinggevende geen contact hoeft. Er wordt geen geld retour gegeven.<br />JBL gebeld. Deze geeft aan dat er nog ruim garantie op zit maar nooit bij hen aangemeld zijn door Bax Music. Ook geeft deze aan dat bax de retrailer is en zij het met ons op horen te lossen.<br />Ik weer contact bax. Er valt niet te praten, de oortjes zijn naar reparateur leverancier, naar andere leverancier gegaan om te repareren omdat leverancier 1 ze niet kon maken. En verder alleen vaag gedoe en niet waar ze uiteindelijk zijn. Ik geef aan als zij geen beslissing mogen nemen ik toch eis de leidinggevende te spreken. Dit gaat niet gebeuren. Krijg zelfs terug.<br />1 dat ga ik niet doen, wij zijn voor t klantcontact<br />2 als u de leiding gevende krijgt zal deze een stuk minder vriendelijk zijn dan ik! Daar gaan mijn haren dus omhoog. En gezegd dan wil ik deze zeker spreken. N hoop gedoe en verder wordt er niets opgelost. Voor mij t meest klantonvriendelijke bedrijf dat ik ooit meegemaakt heb en totaal geen behoefte heeft aan klantenbinding.<br /><br />Ps wel een compliment aan jbl die mij goed te woord stonden en het lastig en vervelend vonden en aangaven t echt met bax op te moeten lossen. Maar kreeg wel een mailbevestiging met een mooie kortingscode om wat uit te zoeken. En succes met de afwerking ts bax en mij. Dit is dus top, hadden ze ook niet kunnen doen natuurlijk</p>

Geplaatst op: 12-12-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carla

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Te veel fouten

Bax beheerst zowat alle zoekresultaten via Google, maar ik bestel hier niet meer. Sinds begin 2019 gaat Bax hollende achteruit en worden er veel fouten gemaakt. Ik heb veel bestellingen geplaatst en er ging bijna altijd wel iets mis. Ik kreeg geen antwoord, ontving geen retourlabel en moest tig keer informeren wanneer het bedrag retour wordt geboekt. Nu weer een betalingsherinnering vanwege een crediteringsfout van hun kant. Klantvriendelijkheid was ooit goed, is nu ver te zoeken.

Geplaatst op: 19-12-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yas

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig

Ondeugdelijk product toegestuurd gekregen. Contact opgenomen met de klantenservice. Zeer onprofessionele medewerkers. Uiteindelijk geen compensatie voor het defecte product à 500 euro gekregen. Terwijl ik het product nog geen 3 maanden in mijn bezit had.
Ik zou graag mijn geld terug willen aangezien het product ronduit slecht is.

Geplaatst op: 19-12-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Madelief

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte retourservice!

Vaker op besteld, vanuit meerdeze firma's van ons bestelde we hier onze audio toebehoren, laatste keer geweest! Nooit problemen gehad tot het ééns tot een retour kwam. Product 2 maanden geleden opgestuurd naar hun, dit werkte niet bij levering maar oké kan gebeuren! Bleek het een ander adres te zijn waar het naar is opgestuurd (hun winkel) als retour, terwijl ik netjes aan BPOST de juiste label, verpakking etc heb afgegeven. hier gaan hun in mijn ogen al de fout in als BPOST niet eens een juist adres van hun retour functie heeft. Op de TRACKING van retour staat dat het pakketje gewoon is afgetekend aan hun winkel de dag erna, maar ze zijn al letterlijk 7 weken "ermee bezig". Als ik mail hierover duurt het 10 dagen voor ik een onnuttig en een niet eens informatief antwoord krijg hoe ze dit gaan oplossen (simpel in mijn ogen; stuur een nieuwe op, gaat over een product van €200,00 terwijl wij jaarlijks voor grotere bedragen bestellen hier.) Als ik bel duurt het iedere keer minstens 30 minuten wachtrij voor ik een medewerker spreek, die ook nog eens onvriendelijk is en mij totaal niet kan verder helpen. Het slot antwoord; " ze zijn er mee bezig ". Al 7 weken lang. Mijn laatste mail die ik verstuurd heb is 8 dagen geleden, geen antwoord. Schandalige retourservice. Alles gaat goed, tot je product ééns niet werkt. Wat ik kan begrijpen, maar de service die erbij hoort echt schandalig.
1. product werkte niet/half
2. fout retour-adres van bax shop

Geplaatst op: 13-11-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martijn

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Bax-shop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

CaseCompany logo
CaseCompany
3 beoordelingen
9,3
123waldo.nl logo
123waldo.nl
5 beoordelingen
6,8
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
3 beoordelingen
5,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bax-shop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 67 beoordelingen geplaatst over Bax-shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bax-shop actief?

Bax-shop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) muziek.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bax-shop reviews? Dan kunt u naar de website van Bax-shop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie