BBI Travel logo

BBI Travel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
BBI Travel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
678
BBI Travel logo
Website
bbi-travel.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BBI Travel

Op reis gaan kost geld. Soms zelfs heel veel geld. En dus is het uitermate belangrijk om zaken te doen met de beste reisorganisatie. Een van de reisorganisaties is BBI Travel. Op basis van de reviews en ervaringen van andere mensen lees je hier een samenvatting van de beoordelingen van mensen die al eens met BBI Travel op reis gingen. Aan de hand van hun bevindingen kun je helemaal zelf beslissen of jij ook zaken gaat doen met BBI Travel.

Over BBI Travel

Aan ervaring geen gebrek bij BBI Travel, van oudsher een familiebedrijf. Het is namelijk een van de oudste reisorganisaties van Nederland. Nadat het de eerste jaren in de binnenstad van Groningen gevestigd was, verhuisde het door de groei naar een pand op Groningen Airport Eelde, waar het nog steeds gevestigd is overigens. Het bedrijf ontstond in de jaren zestig uit de onderneming die luisterde naar de naam BBI Reizen. Vanaf 1963 legde BBI Travel zich met name toe op de ontwikkeling en verkoop van eigen reizen naar met name Ierland en later ook Scandinavië, Canada en Mauritius.

Waarom kiezen voor BBI Travel?

Een zonvakantie naar Spanje is snel geregeld en wordt al door zoveel organisaties aangeboden. BBI Travel is er vooral meer de meer bijzondere reizen en de bijzondere bestemmingen. Een wintersport in Lapland? BBI Travel maakt het mogelijk en dat kan bepaald niet elke organisatie zeggen. Dat geldt eveneens voor een zonvakantie in Mauritius. Bij BBI Travel boek je dus altijd een bijzondere vakantie. Ook voor vakanties in Ierland, IJsland, Noorwegen, Finland, Zweden, Canada en naar het Winter- en Noorderlicht ben je bij BBI Travel aan het enige juiste adres. Dat geldt eveneens voor de Faeröer Eilanden. En alsof dat nog niet genoeg is, BBI Travel doet ook al sinds jaar en dag zaken met Hurtigruten, de bekende Noorse rederij.

Is BBI Travel betrouwbaar?

Ja, BBI Travel is zonder meer betrouwbaar. Het lezen van alleen de reviews en ervaringen van reislustigen die al gebruik maakten van de diensten van deze aanbieder zeggen genoeg. Dat zegt ook het feit dat BBI Travel bij de oudste reisorganisaties van ons land zit, zegt veel. Een onbetrouwbaar bedrijf houdt het beslist niet zo lang vol. BBI Travel groeit bovendien nog steeds. Wat dat betreft groeit het familiebedrijf met de tijd mee. Betrouwbaarheid spreekt ook uit het feit dat het werkt met de ANVR Reisvoorwaarden.

Klantenservice en klachten

Transparant. Aldus kan de werkwijze van BBI Travel het best omschreven worden. Op de website vind je al de meeste antwoorden op de prangende vragen die er kunnen zijn. Is er iets onduidelijkheid of heb je een klacht? Dan kun je via e-mail of gewoon telefonisch contract opnemen met een van de specialisten van BBI Travel. BBI Travel is duidelijk zichtbaar op de sociale media. Je vindt de reisorganisatie namelijk terug op Facebook, Twitter en You Tube.

Wil jij ook beoordelen?

Je weet nu heel veel meer over BBI Travel, en kunt nu een weloverwogen beslissing nemen. Dit met dank aan consumenten die al eens gebruik maakten van de diensten van BBI Travel en de moeite namen een beoordeling te maken. Als jij dat voortaan ook doet, dan help jij ook andere mensen om een betere beslissing te nemen. Ze zullen je er dankbaar voor zijn.

Reviews over BBI Travel
Gerelateerde bedrijven
Belvilla logo
Belvilla
108 beoordelingen
4,5
Villaforyou logo
Villaforyou
4 beoordelingen
6,5
Campings.com logo
Campings.com
16 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen
6,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met BBI Travel

Het bedrijf BBI Travel is geverifieerd door ons. De webshop bbi-travel.nl is al sinds 1998 een betrouwbare partij om te bestellen. BBI Travel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BBI Travel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

BBI Travel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van bbi-travel.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nooit meer BBI travel

BBI travel pretendeert gespecialiseerd te zijn in reizen naar Scandinavie. Zweden hoort daar zeker niet bij, het aanbod is erg klein. De locaties waren klein, vervallen en zeer spartaans ingericht. Bij 1 locatie was verblijf niet verantwoord.
BBI luistert niet naar de wensen van de klant. Informatie is niet transparant en zeer summier. BBI travel geeft niet thuis na melding, laat staan dat er sprake is van enige compensatie. Voor ons nooit meer een reis via BBI travel.

Geplaatst op: 30-08-2023
Laatst bewerkt op: 30-08-2023
Geschreven door: Saskia

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Twee van de vier door BBI geboekte en door ons betaalde hutten waren onder de maat en zeker niet comfort zoals BBI beloofde.

Onze Comforthuttenreis naar Noorwegen was prachtig, we hebben er zeer van genoten. Een rondreis door midden Noorwegen met eigen auto en overnachting in 4 door BBI gecontracteerde Comforthutten. 2 van de vier hutten waren onder de maat. De één verwaarloosd, inrichting zeer gedateerd. De ander bleek een kelderwoning naast een garage waar de hele dag werkmensen in en uit liepen. BBI heeft na onze klacht, een duidelijke foto geplaatst op haar website maar is doof voor onze opmerkingen en kaatst op elke front de bal naar ons terug. Wij zullen niet meer boeken bij BBI waar alles lijkt te gaan om dure reizen te verkopen en goedkope hutten te huren!

Geplaatst op: 26-07-2023
Laatst bewerkt op: 27-07-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een veelzijdige reis!

Geweldige veelzijdige reis gadaan! Fantastisch mooi land uitgekozen en de bbi had alles tot in de puntjes uitgewerkt en geregeld. Super goede hotels en cottages. Ijsland is zeker een aanrader!

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BBI Travel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Belvilla logo
Belvilla
108 beoordelingen
4,5
Villaforyou logo
Villaforyou
4 beoordelingen
6,5
Campings.com logo
Campings.com
16 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BBI Travel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over BBI Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BBI Travel actief?

BBI Travel is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders , camperverhuur , activiteiten reizen , autovakantie , busreizen , campings , excursiereizen , fly & drive , groepsreizen , jongerenreizen , landenspecialist , rondreizen en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de BBI Travel reviews? Dan kunt u naar de website van BBI Travel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie