Beachmasters logo

Beachmasters reviews, ervaringen en beoordelingen

Beachmasters reviews, ervaringen en beoordelingen
152
Beachmasters logo
Website
Beachmasters
Categorie
Vakantie & reizen

Beachmasters ervaringen

Lees hier alle Beachmasters ervaringen en kijk welke beoordeling andere mensen geven aan deze reisorganisatie. Heb je zelf gebruik gemaakt van de producten en diensten van Beachmasters, dan kan je jouw Beachmasters ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over Beachmasters

Beachmasters is een reisorganisatie voor jongeren. De leukste en meest coole jongerenreizen naar de vetste plekken regel je via Beachmasters. Beachmasters biedt reizen met een hoog feestgehalte en is de reisorganisatie voor jongeren. Het aanbod is speciaal gericht op deze doelgroep. Feestvakanties tegen de beste prijzen naar de populairste bestemmingen in Europa. Kies uit het grote aanbod van hotels, appartementen en jongerencampings. Wil je vliegen of met de bus? Geen probleem want Beachmasters biedt het allemaal.

Feestvakantie met Beachmasters

Lekker feesten en de coolste party's af gaan is wat centraal staat bij de reizen van Beachmasters. Door een goede afwisseling van feesten, excursies en leukste activiteiten is Beachmasters de reisorganisatie waar vele duizenden jongeren elk jaar weer voor kiezen. Een dagje op jeepsafari of naar een waterpark? Het is allemaal mogelijk.

Beachmasters kwaliteit en service

Beachmasters is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel organisatie en hanteert de hoogste kwaliteitseisen om de klant zo goed mogelijk te helpen. Ook is de reisorganisatie aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de ANVR. Zo kun je als klant veilig boeken en zeker zijn dat, wat er ook mag gebeuren, je verzekert bent.

Beachmasters ervaringen en klachten

Heb jij ooit een reis geboekt via Beachmasters en wil jji je Beachmasters ervaringen delen. Of hen je misschien een probleem gehad tijdens je reis of met de reisorganisatie en wil je jouw Beachmasters klachten melden? Schrijf dan jouw Beachmasters ervaringen op in een review en geef Beachmasters een beoordeling.

Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
66 beoordelingen
5,4
TUI logo
TUI
135 beoordelingen
5,5
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
8,3
86% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over Beachmasters

Ons team van experts heeft Beachmasters geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Beachmasters bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Beachmasters is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Beachmasters is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Beachmasters te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Beachmasters.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Excursie!!

KIJK UIT!!!!!!
Spanje, Mallorca, Partyboot.

Beachmasters verkoopt je kaartjes voor deze excursie.
Voor € 50,-- per persoon mag je mee. Er is voor iedereen salade en de drank is GRATIS. Ook de alcoholische dranken. Is wat ze je beloven.

Nu de praktijk: Er staat wel salade maar dat is zo weinig dat die binnen 2 minuten op is. Limonade en bier zijn gratis maar voor de rest moet je extra bij betalen.
Natuurlijk kun je hier een klacht over indienen, maar die wordt pas bij terugkomst in Nederland afgehandeld. Je geld ben je voorlopig kwijt.
Wees niet zo dom als wij en boek je excursies niet bij Beachmasters maar regel het gewoon zelf.. Dan krijg je de correcte informatie en ben je achteraf niet de dupe van dit soort praktijken.

Steve de Vries
El Arenal
Spanje

Geplaatst op: 23-07-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke vakantie Porec

Top vakantie gehad!

Geplaatst op: 20-06-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Evert

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super!

Met twee vriendinnen een hele gezellige vakantie gehad met Beachmasters op Mallorca. Hele enthousiaste reisleiding die alles goed geregeld hadden. Aanrader!

Geplaatst op: 08-06-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super vakantie niks te klagen

Het was een waanzinnige vakantie waar wij niks te klagen hebben. Heb met mijn beste vriendin een geweldige party vakantie waar we echt een top tijd hebben gehad. Schuimfeesten, Poolparties en strandfeest we hebben alles kunnen doen :D Heerlijk

Geplaatst op: 11-02-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bo &.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top vakanties

Echt top vakanties gehad met Beachmasters. Als je tussen de 16-22 bent echt de reisorganisator om je reis te boeken, tot nu toe altijd succes!

Geplaatst op: 11-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J. G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zuipen, zuipen en nog eens zuipen

Wij zijn met 7 mannen op vaknatie geweest en hebben echt een fantastisch tijd gehad. Ben jij opzoek naar een vakantie waar je in contact kan komen met jongeren dan is Beachmasters the place to be! Vrouwen en drank meer zochten wij niet

Geplaatst op: 06-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Groep N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hotel echt klote

Zat vorig jaar op Kreta, en hotel was echt slecht. Beachmasters heeft de klacht wel opgepakt maar oplossing van het probleem duurde echt te lang.
Halve vakantie in een smerig hotel gezeten.

Geplaatst op: 13-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Beachmasters
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
66 beoordelingen
5,4
TUI logo
TUI
135 beoordelingen
5,5
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beachmasters een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Beachmasters. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beachmasters actief?

Beachmasters is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) jongerenreizen , strandvakanties en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Beachmasters reviews? Dan kunt u naar de website van Beachmasters gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie