DePokemonShop.nl logo

DePokemonShop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DePokemonShop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4180
DePokemonShop.nl logo
Website
depokemonshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen DePokemonShop.nl

Pokémon is één van de meest populaire series aller tijden. Het is niet alleen een televisieprogramma maar ook een manga en een reeks games. Nadien kwamen de pokémonkaarten en natuurlijk ook het blijvend populaire Pokémon Go. Sinds de eerste keer dat Pokémon op het scherm kwam is het er met andere woorden niet meer van te slaan. Ben jij een echte fan? Op zoek naar kaarten of andere collector items? Dan kan je eens kijken bij DePokemonShop.nl. Maar is DePokemonShop.nl de beste plek hiervoor? Om dat te weten te komen kan je op deze pagina de reviews over en ervaringen met DePokemonShop.nl lezen. De beoordelingen van echte klanten van DePokemonShop.nl geven je een beter zicht op de betrouwbaarheid van deze webshop!

Over DePokemonShop.nl

DePokemonShop.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in pokemonkaarten en allerlei aanverwanten. Het zijn spullen voor wie op zoek is naar iets speciaal. Voor de fan die echt weet waar hij of zij mee bezig is. De oprichters van de webshop zijn er dan ook zelf ooit mee begonnen vanuit een passie voor Pokémon. Het idee bestond al lang maar werd in 2014 ten uitvoer gebracht met DePokemonShop.nl. Als je vragen hebt over één van de kaarten of collectibles op de website of als je op zoek bent naar advies dan kan je altijd terecht bij de klantendienst van DePokemonShop.nl. Bij DePokemonShop.nl kan je er alleszins zeker van zijn dat alle kaarten en producten die verkocht worden 100% authentiek zijn en in nieuwstaat verkeren. Ben je op zoek naar korting of naar nieuwtjes en aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van DePokemonShop.nl.

Waarom kiezen voor DePokemonShop.nl?

DePokemonShop.nl is één van de marktleiders in het verkopen van pokémonkaarten en aanverwanten. Je vindt er dan ook een indrukwekkende selectie aan producten in de wereld van pokémon terug. De hoofdcategorieën op de website zijn de volgende: mappen & blikken, accessoires, Pokémon kaarten en jumbokaarten. Je kunt ook losse kaarten aankopen op de website of leuke producten zoals sfeerlampen in de vorm van pokémon. Heb je hulp nodig met het zoeken? Dan kan je via de zoekbalk op de website op trefwoorden zoeken. Zo heb je meteen gevonden wat je zocht. Heb je een goede kaart of een item naar zin gevonden? Dan hoef je niet te lang wachten op jouw bestelling. Alle aankopen worden meteen opgestuurd via PostNL en kan je dan ook binnen de twee werkdagen aan huis verwachten. Ben je na jouw aankoop toch niet helemaal tevreden of twijfel je plots? Dan heb je tot dertig dagen na ontvangst de tijd om jouw producten retour te sturen.

Is Koffershop betrouwbaar?

Online kopen is altijd een klein beetje een gok en zeker als het gaat om verzamelitems zoals Pokémonkaarten en aanverwanten. Toch kan je bij DePokemonShop.nl vrij zeker zijn van de betrouwbaarheid. Zo bestaat de webshop al wel enkele jaren. Bovendien vind je op de website zelf heel wat informatie over de onderneming terug (bijvoorbeeld het adres van hun hoofdzetel) en kan je ook reviews van echte klanten erop nalezen. Wil je betalen? Dan kan dat achter de veiligheid van een SSL-verbinding via onder andere PayPal, Visa, iDeal, Maestro, AfterPay of Mastercard.

Klantenservice en klachten

Een echte verzamelaar is ook iemand die duizend vragen heeft. Heb je een vraag die de website niet op kan lossen? Dan kan je nog altijd even richting de klantendienst van DePokemonShop.nl sturen. Dat kan je doen door het contactformulier op de website in te vullen, door een mail te sturen of door een afspraak te maken op het bezoekadres. Een antwoord krijg je in principe binnen de werkdag. Heb je een klacht? Dan vind je bij DePokemonShop.nl een speciaal daarvoor gemaakt klachtenformulier. Vul dit in voorzien van alle relevante gegevens. Op klachten opgestuurd via het klachtenformulier krijg je in de regel binnen de paar werkdagen een antwoord terug. Dit antwoord kan ten laatste 14 dagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

De belangrijkste methode voor surfers om na te gaan of een webshop betrouwbaar is of niet is het lezen van reviews van echte klanten. Ben jij iemand die ervaring heeft met DePokemonShop.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw mening over en jouw beoordeling van DePokemonShop.nl. Is het aanbod aan kaarten groot genoeg? Is de prijs voor de pokémonkaarten aanvaardbaar? Is de service goed? Kan je op de website meteen je weg vinden? Zou je DePokemonShop.nl aanraden of niet?

Reviews over DePokemonShop.nl
Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
LEGO logo
LEGO
3 beoordelingen
7,5
Mijn Hummeltje logo
Mijn Hummeltje
110 beoordelingen
2,7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Zeer betrouwbaar

Door wat misverstanden liep de bestelling in het begin niet zo vlot, maar is daarna heel goed opgelost! Zeer goede service!

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Riny V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DePokemonShop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
LEGO logo
LEGO
3 beoordelingen
7,5
Mijn Hummeltje logo
Mijn Hummeltje
110 beoordelingen
2,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DePokemonShop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over DePokemonShop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DePokemonShop.nl actief?

DePokemonShop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de DePokemonShop.nl reviews? Dan kunt u naar de website van DePokemonShop.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie