Expert logo

Expert reviews, ervaringen en beoordelingen

Expert reviews, ervaringen en beoordelingen
80
Expert logo
Website
Expert
Categorie
Webshops

Expert

Net als veel andere bedrijven is Expert tegenwoordig ook op het internet te vinden. Hier zijn ze al enige tijd actief en ze moeten ook wel want online wordt er met de dag steeds meer verkocht. Steeds meer mensen kiezen er voor om online elektronica te kopen en niet onlogisch, want het is vaak veel voordeliger dan in de winkel en meestal is het ook binnen een aantal werkdagen geleverd. Bij Expert kun je terecht voor veel verschillende elektronica producten. Van computers tot televisies en van witgoed tot audio. Het is allemaal verkrijgbaar bij Expert. Als je het eens met echte ogen wilt bekijken kun je langzaam bij de vele winkels van Expert in Nederland. Zo weet je direct of je een bepaald product wel of niet moet kopen.

Vindt hier Expert ervaringen

Ben jij op zoek naar producten zoals beeld, geluid, computer, telecom, huishoudelijke artikelen, keuken, inbouw of verzorgingsartikelen? Dan is het mogelijk om bij Expert deze, en nog vele andere, producten aan te schaffen. Zij zijn echter niet de enige aanbieder op het gebied van deze producten. Welke aanbieder is het beste op het gebied van kwaliteit, service en verzending? Met Expert ervaringen kun je bekijken of deze webshop de juiste webshop is. Natuurlijk is het verstandig om te kijken of Expert wel de juiste aanbieder is. Je wilt namelijk wel een betrouwbare aanbieder en daarnaast wil je het liefst ook niet te veel geld betalen. Dat kan door een beroep te doen op de Expert ervaringen.

Expert ervaringen

Heb jij goede, of slechte, ervaringen met Expert? Ben jij al eens klant geweest bij Expert? Dan horen wij graag wat jouw expert ervaringen waren. Was de service goed? Zijn de producten van een goede kwaliteit? Deze en nog vele andere vragen kunnen door jou beantwoord worden. Hiermee kun je veel mensen helpen bij het beslissen over deze webshop.

Gerelateerde bedrijven
Xbox logo
Xbox
0 beoordelingen
10
Allekabels logo
Allekabels
122 beoordelingen
8,5
Krefel logo
Krefel
25 beoordelingen
4,4
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Expert is mijn winkel

Ik word er altijd vriendelijk en netjes geholpen. Al mijn spullen koop ik bij mijn Expertwinkel om de hoek.

Geplaatst op: 14-03-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Simone

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Expert
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Xbox logo
Xbox
0 beoordelingen
10
Allekabels logo
Allekabels
122 beoordelingen
8,5
Krefel logo
Krefel
25 beoordelingen
4,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Expert een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Expert. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Expert actief?

Expert is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , elektronica , smarthome , verlichting en witgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Expert reviews? Dan kunt u naar de website van Expert gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie