Gezondmarkt.nl logo

Gezondmarkt.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Gezondmarkt.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
415
Gezondmarkt.nl logo
Website
Gezondmarkt.nl

Reviews en Ervaringen Gezondmarkt.nl

Wil je graag bij Gezondmarkt.nl gezonde producten bestellen voor een goede gezondheid, maar wil je eerst wat meer informatie over deze onderneming voordat je een bestelling plaatst? Bekijk dan eerst de reviews en ervaringen van Gezondmarkt.nl en kom alles te weten over deze onderneming. Nadat je de reviews en ervaringen hebt doorgenomen kun je vervolgens zelf een goede weloverwogen keuze maken om wel of niet bij Gezondmarkt.nl te bestellen.

Over Gezondmarkt.nl

Gezondmarkt.nl is een webwinkel waar je producten kunt bestellen die een goede gezondheid bevorderen. De Gezondmarkt.nl is onderdeel van het moederbedrijf Holisan Health Products BV, dat al in 1985 opgericht is en zich sindsdien ontwikkeld heeft tot een zeer succesvolle leverancier tal van gezondheidsproducten. Gezondmarkt.nl is enkel online actief en heeft een ruim assortiment aan zowel bekende als de wat onbekendere gezondheidsproducten. Ook heeft Gezondmarkt.nl nog andere webwinkels die zich ook richten tot het optimaliseren van je gezondheid. .

Waarom kiezen voor Gezondmarkt.nl

Indien je op zoek bent naar producten voor een goede gezondheid, zoals voedingssupplementen, verzorgingsproducten, huishoudelijkeproducten of beauty producten, dan is een bezoekje aan de online winkel van Gezondmarkt.nl een goede keuze voor jou. Bij Gezondmarkt.nl vind je een zeer ruim assortiment aan producten die zowel duurzaam, als gezond zijn. Het merk werkt samen met tal van leveranciers, en kan hierdoor een zeer ruim aanbod aanbieden. De producten worden snel verzonden en indien je boven de 50 euro besteld worden de producten gratis bij je thuisbezorgd.

Ӭ

Is Gezondmarkt.nlbetrouwbaar?

Voordat je een aankoop doet in een webwinkel is het altijd raadzaam om te kijken of de webwinkel betrouwbaar is. Bij Gezondmarkt.nl is dat zeker het geval. De webwinkel voldoet aan alle criteria waaraan een betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Zo heeft de onderneming haar bedrijfsgegevens duidelijk genoteerd op de webwinkel, beschikt de webwinkel over een thuiswinkel waarborg en biedt de onderneming meerdere betrouwbare betaalmogelijkheden. Ook beschikt de webwinkel over vele betrouwbare klantenbeoordelingen. Je kunt dus zonder problemen een bestelling plaatsen bij deze online onderneming.

Klantenservice en klachten

Indien je graag de klantenservice van Gezondmarkt.nl wilt spreken kan dit eenvoudig via de telefoon. Doorgaans word je snel geholpen door een medewerker van Gezondmarkt.nl. Daarnaast biedt het bedrijf gunstige algemene voorwaarden, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid tot retourneren binnen 14 dagen na het ontvangst van de bestelde producten, en een snelle levering.

Wil jij ook beoordelen?

Indien je onlangs een bestelling geplaatst hebt bij Gezondmarkt.nl kun je een recensie achterlaten voor andere kopers. Met jouw eerlijke recensie kun je hun helpen met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of niet bij Gezondmarkt.nl te kopen. Beschrijf bijvoorbeeld hoe jouw aankoop bij Gezondmarkt.nl is verlopen, zoals hoe snel de producten bij je thuis geleverd werden, of de producten van hoge kwaliteit zijn en of je snel werd geholpen door de klantenservice indien je deze wellicht hebt benaderd. Beschrijf daarnaast ook of je het bedrijf wellicht aan andere zou aanraden en of je in de toekomst bij het bedrijf zou terugkeren voor een herhaal aankoop.

Reviews over Gezondmarkt.nl
Gerelateerde bedrijven
Tennis-Point logo
Tennis-Point
2 beoordelingen
8,5
Foreo logo
Foreo
1 beoordeling
9
Fitnessking logo
Fitnessking
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Gezondmarkt.nl

Het bedrijf Gezondmarkt.nl is geverifieerd door ons. De webshop Gezondmarkt.nl is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. Gezondmarkt.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Gezondmarkt.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Gezondmarkt.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Gezondmarkt.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Gezondmarkt.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede dienstverlening

Ik had hier iets besteld maar helaas zat er een kleine fout in de bestelling. Toen ik dit had doorgegeven werd er snel naar een oplossing gezocht en hebben ze snel geholpen!

Geplaatst op: 12-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Milou V.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gezondmarkt.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tennis-Point logo
Tennis-Point
2 beoordelingen
8,5
Foreo logo
Foreo
1 beoordeling
9
Fitnessking logo
Fitnessking
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gezondmarkt.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Gezondmarkt.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gezondmarkt.nl actief?

Gezondmarkt.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen , sport & fitness , verzorging & gezondheid en huishouden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Gezondmarkt.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Gezondmarkt.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie