JBL logo

JBL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
JBL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2233
JBL logo
Website
be.jbl.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen JBL

Een doordachte beslissing maak je nooit alleen. Je rekent steeds op beoordelingen en weerklank van zij die je voorgingen. Vandaag nemen we je mee doorheen alles wat je altijd al wilde weten over JBL. Bij JBL vind je een brede waaier aan geluidsapparatuur. Mogelijks zit je met enkele vragen — in welke mate is JBL betrouwbaar? Hoe werkt hun service? Waarin maakt JBL het verschil? Om je te helpen het overzicht te bewaren, lijstten we de belangrijkste specificaties én levensechte ervaringen voor je op.

Over JBL

JBL staat voluit gekend als James Bullough Lansing, of met andere woorden: de oprichter van het bedrijf. Lansing was een Amerikaanse designer en technicus, gespecialiseerd in geluid en alles wat erbij komt kijken. Daarnaast lanceerde hij Altec Lansing, gesitueerd binnen de branche van audio-elektronica. Overkoepelend moederbedrijf Harman werd omstreeks 2017 opgekocht door Samsung. Vandaag de dag straalt JBL een modern, aantrekkelijk karakter uit en is het bedrijf actief op internationale basis.

Waarom kiezen voor JBL

JBL biedt een uitgebreid scala aan geluidsapparatuur en dit zowel voor particuliere als professionele doeleinden. Ook bij grootschalige evenementen zoals festivals of bijeenkomsten rekent men op JBL’s kwaliteiten. Het aanbod gaat uit van drie voornaamste producten — luidsprekers, koptelefoons en gamingapparatuur. Een team van experts streeft te allen tijde naar een aangescherpte waarde. Headsets worden nauwgezet ontworpen en dit in combinatie met een innovatieve software. Ruimtelijk geluid — waarmee je je middenin de magie van je muziek of game bevindt — wordt hoog aangeschreven door huidige gebruikers.

Is JBL betrouwbaar?

Wanneer je rondvraag doet binnen je nabije omgeving, bots je ongetwijfeld op enthousiasme. Wie aan muziek en gaming denkt, denkt onmiddellijk aan JBL. JBL zet zich actief in op Sociale Media en werkt nauw samen met bekendere namen; denk hierbij aan Tomorrowland, Martin Garrix en meer. Daarnaast wordt er ingezet op het betrekken van zowel ”˜kleinere’ als ”˜grotere’ influencers — op deze manier trekt JBL een breder publiek aan. Bij JBL vindt werkelijk iedereen wat wils, aangezien het gamma op alle wensen inspeelt.

Klantenservice en klachten

JBL biedt een uitstekende klanten- en klachtenservice. Vanuit jarenlange ervaring en vooruitgang staan experts je met een glimlach bij. Zit je met een vraag, opmerking, suggestie of klacht? Een lijst met veelgestelde vragen brengt wellicht meer duiding. Vind je niet onmiddellijk waar je naar zoekt? Je bereikt JBL’s ondersteunende afdeling telefonisch of via mailverkeer, zeven dagen op zeven. Navigeer je je vragen liever via de website? Ook een chatfunctie staat je bij tijdens werkdagen en weekends.Je bestelstatus houd je doorlopend bij via je persoonlijke login.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kreeg je een helder beeld van JBL’s kwaliteiten. Mogelijks ging je ondertussen in zee met het bedrijf, en ben je erg tevreden. Misschien botste je op een complicatie, en deel je graag hoe JBL's klantenservice hiermee omging. Wens je anderen graag verder te helpen, hun keuze te vergemakkelijken? Dit kan zeker — aarzel niet en leg vandaag nog een eigen beoordeling vast.

Reviews over JBL

Gerelateerde bedrijven

Alibaba logo
Alibaba
2 beoordelingen
9,5
Microsoft logo
Microsoft
5 beoordelingen
8,6
Camerabeveiligingkopen.nl logo
Camerabeveiligingkopen.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over JBL

Het bedrijf JBL is geverifieerd door ons. De webshop be.jbl.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. JBL is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. JBL maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

JBL is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van be.jbl.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van JBL.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede service voor een goede koptelefoon.

Ik heb onlangs een Bluetooth-koptelefoon van JBL gekocht. De aankoopervaring was snel en gemakkelijk en het product werd vrij snel geleverd. Al met al een redelijk goede site. Ik raad JBL altijd aan voor entertainment!

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mats V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over JBL


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alibaba logo
Alibaba
2 beoordelingen
9,5
Microsoft logo
Microsoft
5 beoordelingen
8,6
Camerabeveiligingkopen.nl logo
Camerabeveiligingkopen.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is JBL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over JBL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is JBL actief?

JBL is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de JBL reviews? Dan kunt u naar de website van JBL gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie