Muurteksten.nl logo

Muurteksten.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Muurteksten.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
884
Muurteksten.nl logo
Website
muurteksten.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Muurteksten.nl

Muurteksten.nl is een webshop waar je muurversiering kan kopen. Het is vooral de plaats om te vertoeven als je je interieur op een goedkope en makkelijke manier een boost wilt geven. Wil je Muurteksten.nl graag ontdekken? Ontdek dan eerst de Muurteksten.nl ervaringen die je terugvindt op onze site. Zo weet je wat je kan verwachten!

Over Muurteksten.nl

Muurteksten.nl is een bedrijf dat kwalitatieve en mooie teksten verkoopt op zelfklevende folie. De teksten zijn perfect om te kleven op voertuigen, ramen en muren en hebben verschillende doelen. Zo komen ze niet alleen goed van pas voor persoonlijke en decoratieve doeleinden, maar ook voor professionele doelstellingen. Denk bij professioneel gebruik bijvoorbeeld aan reclame voor op voertuigen. Het bijzondere is dat de webwinkel een eigen ontwerpstudio heeft met de beste apparatuur, waardoor je kan genieten van een uitstekende kwaliteit én een snelle levering.

Naast goede kwaliteit profiteer je bij Muurteksten.nl van scherpe prijzen. Wil je liever niet je eigen ontwerp gebruiken? Geen probleem, want het is ook mogelijk om te kiezen voor voorgemaakte muurstickers met tekst. Er zijn er nu al veel verschillende ontwerpen in het assortiment, maar wekelijks komen er nog heel wat nieuwe bij.

Waarom kiezen voor Muurteksten.nl

Er zijn verschillende momenten waarop shoppen bij Muurteksten.nl een goed idee is. Als je je interieur op een goedkope en eenvoudige manier wilt vernieuwen bijvoorbeeld. In dat geval kan je een muursticker op je muur kleven en de ruimte herleeft. Er zijn voor alle kamers van je woning leuke stickers in het assortiment. Zo vind je muurstickers speciaal voor de kinderkamer en heb je ook voor je eigen slaapkamer en woonkamer meer dan keuze genoeg.

Muurteksten.nl is daarnaast het bezoeken waard als jij een eigen bedrijf hebt. Je kan er namelijk muurstickers laten ontwerpen met je bedrijfslogo op. Deze kan je dan kleven op je wagen om zo op een goedkope manier reclame te maken. Een sticker met je bedrijfsgegevens om te kleven op je raam of voordeur is natuurlijk ook een optie. Met welke reden je ook muurstickers koopt bij Muurteksten.nl, je geniet er altijd van een vlotte verzending en de beste kwaliteit.

Is Muurteksten.nl betrouwbaar?

Muurteksten.nl is een betrouwbare webshop. Dat merk je direct aan de vele positieve recensies van klanten. De webwinkel heeft ook meer dan één keurmerk en biedt je tal van veilige manieren om te betalen. Eén van de mogelijkheden is betalen via Afterpay, wat als voordeel heeft dat je je artikelen kan zien voordat je ze moet betalen.

Klantenservice en klachten

Heb jij klachten in verband met een eerdere aankoop bij Muurteksten.nl? Dan kan je het bedrijf het best zo snel mogelijk contacteren. Dit is mogelijk door hen te bellen, een e-mail te sturen, het contactformulier op de website in te vullen of te appen via WhatsApp.

Wil jij ook beoordelen?

Wees niet verlegen om je beoordelingen achter te laten als jij al aankopen gedaan hebt bij Muurteksten.nl. Het betekent veel voor anderen, omdat ze zo kunnen zien of shoppen bij Muurteksten.nl voor hen de beste optie is. Een review schrijven is ook erg eenvoudig en neemt nauwelijks tijd in beslag!

Reviews over Muurteksten.nl
Gerelateerde bedrijven
Tenstickers logo
Tenstickers
14 beoordelingen
4,7
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Zeer goede service

Echt een goede service. Toen de stickers geleverd werden bleven er een aantal wat minder goed plakken. De stickers werden kosteloos vervangen en er werd ook altijd snel gereageerd op mijn mail!

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kirsten H.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Muurteksten.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tenstickers logo
Tenstickers
14 beoordelingen
4,7
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Muurteksten.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Muurteksten.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Muurteksten.nl actief?

Muurteksten.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Muurteksten.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Muurteksten.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie