Quadcopter-shop logo

Quadcopter-shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Quadcopter-shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5089
Quadcopter-shop logo
Website
quadcopter-shop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Quadcopter-shop

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Quadcopter-shop? Dan ben je hier aan het juiste adres! Quadcopter-shop is een webshop waar je terecht kunt voor alles wat te maken heeft met drones. Op deze pagina hebben wij de reviews van Quadcopter-shop voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn van klanten die eerder bij Quadcopter-shop hebben gekocht en neem een weloverwogen beslissing om bij Quadcopter-shop te kopen.

Over Quadcopter-shop

Quadcopter-shop is een webshop gespecialiseerd in drones. Het bedrijf is opgericht in 2011 en sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse drone-markt. Het assortiment bestaat uit een breed scala aan drones van verschillende merken en voor verschillende doeleinden. Quadcopter-shop onderscheidt zich door de verkoop van drones van hoge kwaliteit, snelle levering en uitstekende klantenservice. Het bedrijf is gevestigd in Bunschoten en heeft een showroom waar klanten drones kunnen bekijken en uitproberen voordat ze tot aankoop overgaan.

Waarom kiezen voor Quadcopter-shop

Bij Quadcopter-shop vind je een breed scala aan drones voor verschillende doeleinden en van verschillende merken. Of je nu op zoek bent naar een drone voor professionele doeleinden of gewoon voor de lol, bij Quadcopter-shop vind je het allemaal. Het assortiment bestaat uit drones van topmerken zoals DJI, Yuneec, en Parrot. Daarnaast biedt Quadcopter-shop ook accessoires en onderdelen aan voor drones. Je kunt er dus terecht voor alles wat je nodig hebt op het gebied van drones.

Is Quadcopter-shop betrouwbaar?

Ja, Quadcopter-shop is een betrouwbare webshop. Het bedrijf is aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg, wat betekent dat het aan de strenge eisen van deze keurmerkorganisatie voldoet. Dit keurmerk staat voor veilig en betrouwbaar online winkelen. Daarnaast heeft Quadcopter-shop een uitstekende klantenservice en wordt er snel gereageerd op vragen en klachten van klanten. Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd in de drone-markt en heeft veel positieve reviews en ervaringen van klanten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Quadcopter-shop is uitstekend. Het bedrijf is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 18:00 uur. Daarnaast kun je ook per e-mail contact opnemen met de klantenservice. Het bedrijf heeft een duidelijk beleid als het gaat om klachten. Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan kun je deze indienen via het contactformulier op de website. Het bedrijf zal zo snel mogelijk reageren op je klacht en er alles aan doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaring met Quadcopter-shop en wil je graag je ervaring delen? Laat dan een beoordeling achter op onze website.

Reviews over Quadcopter-shop

Gerelateerde bedrijven

Manutan logo
Manutan
2 beoordelingen
9
JBL logo
JBL
3 beoordelingen
7
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Quadcopter-shop

Quadcopter-shop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Quadcopter-shop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Quadcopter-shop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Quadcopter-shop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van quadcopter-shop.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van quadcopter-shop.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Quadcopter-shop.

Geplaatst op: 08-05-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Quadcopter-shop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Manutan logo
Manutan
2 beoordelingen
9
JBL logo
JBL
3 beoordelingen
7
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Quadcopter-shop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Quadcopter-shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Quadcopter-shop actief?

Quadcopter-shop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Quadcopter-shop reviews? Dan kunt u naar de website van Quadcopter-shop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie