Quadcopter-shop logo

Quadcopter-shop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Quadcopter-shop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5089
Quadcopter-shop logo
Website
quadcopter-shop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Quadcopter-shop

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Quadcopter-shop? Dan ben je hier aan het juiste adres! Quadcopter-shop is een webshop waar je terecht kunt voor alles wat te maken heeft met drones. Op deze pagina hebben wij de reviews van Quadcopter-shop voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn van klanten die eerder bij Quadcopter-shop hebben gekocht en neem een weloverwogen beslissing om bij Quadcopter-shop te kopen.

Over Quadcopter-shop

Quadcopter-shop is een webshop gespecialiseerd in drones. Het bedrijf is opgericht in 2011 en sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse drone-markt. Het assortiment bestaat uit een breed scala aan drones van verschillende merken en voor verschillende doeleinden. Quadcopter-shop onderscheidt zich door de verkoop van drones van hoge kwaliteit, snelle levering en uitstekende klantenservice. Het bedrijf is gevestigd in Bunschoten en heeft een showroom waar klanten drones kunnen bekijken en uitproberen voordat ze tot aankoop overgaan.

Waarom kiezen voor Quadcopter-shop

Bij Quadcopter-shop vind je een breed scala aan drones voor verschillende doeleinden en van verschillende merken. Of je nu op zoek bent naar een drone voor professionele doeleinden of gewoon voor de lol, bij Quadcopter-shop vind je het allemaal. Het assortiment bestaat uit drones van topmerken zoals DJI, Yuneec, en Parrot. Daarnaast biedt Quadcopter-shop ook accessoires en onderdelen aan voor drones. Je kunt er dus terecht voor alles wat je nodig hebt op het gebied van drones.

Is Quadcopter-shop betrouwbaar?

Ja, Quadcopter-shop is een betrouwbare webshop. Het bedrijf is aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg, wat betekent dat het aan de strenge eisen van deze keurmerkorganisatie voldoet. Dit keurmerk staat voor veilig en betrouwbaar online winkelen. Daarnaast heeft Quadcopter-shop een uitstekende klantenservice en wordt er snel gereageerd op vragen en klachten van klanten. Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd in de drone-markt en heeft veel positieve reviews en ervaringen van klanten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Quadcopter-shop is uitstekend. Het bedrijf is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 18:00 uur. Daarnaast kun je ook per e-mail contact opnemen met de klantenservice. Het bedrijf heeft een duidelijk beleid als het gaat om klachten. Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan kun je deze indienen via het contactformulier op de website. Het bedrijf zal zo snel mogelijk reageren op je klacht en er alles aan doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaring met Quadcopter-shop en wil je graag je ervaring delen? Laat dan een beoordeling achter op onze website.

Reviews over Quadcopter-shop
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Quadcopter-shop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Quadcopter-shop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Quadcopter-shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Quadcopter-shop actief?

Quadcopter-shop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Quadcopter-shop reviews? Dan kunt u naar de website van Quadcopter-shop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie