Shoefresh.eu logo

Shoefresh.eu reviews, ervaringen en beoordelingen

Shoefresh.eu reviews, ervaringen en beoordelingen
3181
Shoefresh.eu logo
Website
Shoefresh.eu
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Shoefresh.eu

Wil je anti stinkvoeten producten bestellen bij Shoefresh.eu, maar wil je eerst graag wat meer betrouwbare informatie over deze online onderneming en weten of Shoefresh.eu daadwerkelijk te vertrouwen is? Neem dan eerst een kijkje op deze pagina en lees meer over Shoefresh.eu en de verschillende reviews van het bedrijf. Op deze pagina lees je meer over het bedrijf, wat het bedrijf zoal aanbiedt, waarom je voor het bedrijf zou moeten kiezen, of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is en wat andere over het bedrijf denken. Na het lezen van deze pagina kun je vervolgens zelf een heldere weloverwogen keuze maken om wel of niet bij Shoefresh.eu te bestellen.

Over Shoefresh.eu

Shoeresh.eu is een bedrijf dat zich specialiseert in het aanpakken van stinkende schoenen en sokken. Het bedrijf heeft dan ook diverse producten die hiervoor zorgen. Inmiddels is Shoefresh te koop bij meer dan 400 winkels, waaronder onder andere sportwinkels, motorwinkels en diverse bouwmarkten. Daarnaast zijn de producten ook bij pedicures te koop en is er dus vrijwel altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Ook kunnen de producten besteld worden via de webwinkel van Shoefresh.eu. Op deze webwinkel krijg je een goed beeld van de producten die het bedrijf aanbiedt en kun je producten bestellen die snel bij je thuis worden bezorgd.

Waarom kiezen voor Shoefresh.eu?

Heb je last van zweetvoeten of geurende sokken? Dan is een bezoekje aan de webwinkel van Shoefresh.eu wellicht een goede optie voor jou. Shoefresh.eu is dé expert op het gebied van stinkende schoenen. Het bedrijf heeft dan ook verschillende producten die nare geuren verminderen en verhelpen. Zo kun je bij de webwinkel van Shoefresh.eu terecht voor ventilerende sokken, inlegzolen, speciale sprays en schoenenverfrissers. Kort om, alle producten die de kans op stink voeten kunnen verminderen. Met de producten van het bedrijf zorg je ervoor dat je nooit meer last hebt van vieze schoenen of sokken. Het merk richt zich tot een brede doelgroep, van sporters tot aan dagelijks gebruikers. Het bedrijf levert een goede kwaliteit en biedt daarnaast ook goede algemene voorwaarden, zoals een snelle levering en verzending binnen geheel Europa.

Is Shoefresh.eu betrouwbaar?

Shoefresh.eu is een succesvol bedrijf met een grote naamsbekendheid. Je kunt het bedrijf dan ook zeker vertrouwen. Het bedrijf werkt samen met vele externe verkooppunten en is verkrijgbaar over heel Europa. Daarnaast is de webwinkel van de onderneming ook uiterst betrouwbaar. Zo voldoet de webwinkel aan alle voorwaarden waaraan een goede en betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Het bedrijf heeft haar contactgegevens duidelijk gecommuniceerd, het COC nummer genoteerd en het bedrijf heeft diverse betrouwbare positieve recensies op haar webwinkel. Je kunt dus veilig en zonder problemen een bestelling plaatsen bij deze onderneming.

Klantenservice en klachten

Indien je de klantenservice van Shoefresh.eu wilt benaderen voor vragen, klachten of opmerkingen kan dit eenvoudig via de telefoon of mail. Doorgaans word je snel en goed geholpen door Shoefresh.eu. Ook is het bedrijf actief op diverse sociale mediakanalen, zoals Facebook, Instagram en YouTube. Indien je niet geheel tevreden bent over de producten van Shoefresh.eu heb je ook de mogelijkheid om producten te retourneren. Dit kan doorgaans binnen 30 dagen na ontvangst van de producten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij onlangs een product van Shoefresh.eu gekocht? Laat dan een recensie achter en beschrijf hoe jouw ervaring met het product en met Shoefresh verlopen is. Beschrijf bijvoorbeeld of de producten van Shoefresh.eu van goede kwaliteit zijn, welk product jij besteld hebt, of het product aan jouw verwachtingen voldeed en of je snel werd geholpen door de medewerkers van Shoefresh indien je de klantenservice hebt benaderd. Schrijf daarnaast ook of je het bedrijf aan andere zou aanraden en of je wellicht nog vaker bij de onderneming een bestelling zou plaatsen. Met jouw eerlijke review help je potentiële kopers met het maken van een goede weloverwogen beslissing om wel of niet bij Shoefresh.eu te kopen.

Reviews over Shoefresh.eu
Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Converse logo
Converse
4 beoordelingen
7,3
Senioren Smartphone logo
Senioren Smartphone
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Shoefresh.eu

Shoefresh.eu is geverifieerd door ons expert team. De webshop Shoefresh.eu bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Shoefresh.eu lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Shoefresh.eu. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Shoefresh.eu is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Shoefresh.eu. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Shoefresh.eu.

Geplaatst op: 21-09-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
ABSOLUUT NIET tevreden over retourgarantie en valse retourvoorwaarden !

In de retourvoorwaarden staat duidelijk dat je gedurende lange termijn kosteloos kan retourneren .
Er staat bij de retourvoorwaarden : ”˜het product kan alleen in nieuwstaat , en indien mogelijk , in originele verpakking geretourneerd worden .’
Wij sturen de shoefresh in nieuwstaat terug enkel niet meer in de originele verpakking omdat deze al weg was met het oude papier ! Bij deze krijg ik dus NIET het ganse aankoopbedrag terug terwijl ze dit wel in ALLE retourvoorwaarden schrijven en mee uitpakken ! Valse retourvoorwaarden dus !!!

Geplaatst op: 17-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lieve C.

5 / 10
4/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede kwaliteit

Ik hou van mijn sneakers schattig en authentiek heb het nog niet gedragen, maar ik heb het eerder besteld, dus ik weet dat het van een goede kwaliteit is!

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Judith V.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Shoefresh.eu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Converse logo
Converse
4 beoordelingen
7,3
Senioren Smartphone logo
Senioren Smartphone
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shoefresh.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Shoefresh.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shoefresh.eu actief?

Shoefresh.eu is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Shoefresh.eu reviews? Dan kunt u naar de website van Shoefresh.eu gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie