Voyage privé logo

Voyage privé reviews, ervaringen en beoordelingen

Voyage privé reviews, ervaringen en beoordelingen
5065
Voyage privé logo
Website
Voyage privé
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Voyage privé

Wil je meer weten over de ervaringen van anderen met Voyage privé? Wij hebben reviews van klanten die al eerder zaken hebben gedaan met dit bedrijf voor je verzameld. Lees wat anderen vinden van de producten en diensten van Voyage privé, en maak zo een weloverwogen keuze.

Over Voyage privé

Voyage privé is een online reisorganisatie die exclusieve reizen en vakanties aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 2006 in Frankrijk en is inmiddels actief in verschillende Europese landen, waaronder België. Bij Voyage privé vind je reizen en vakanties naar luxe bestemmingen, zoals vijfsterrenhotels en privévilla's, tegen gereduceerde prijzen.

Waarom kiezen voor Voyage privé

Voyage privé biedt exclusieve reizen en vakanties aan tegen gereduceerde prijzen. Het bedrijf werkt samen met verschillende luxe hotels en villa's en biedt een uitgebreid aanbod aan reizen en vakanties. Daarnaast heeft Voyage privé een uitstekende klantenservice en kun je rekenen op persoonlijke aandacht tijdens het boekingsproces en tijdens je verblijf op de bestemming.

Is Voyage privé betrouwbaar?

Voyage privé is een betrouwbare reisorganisatie met een goede reputatie onder klanten. Het bedrijf heeft geen keurmerk, maar heeft wel een uitstekende klantenservice en biedt exclusieve reizen en vakanties aan tegen gereduceerde prijzen. Daarnaast is Voyage privé actief in meerdere Europese landen en heeft het een groot klantenbestand.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Voyage privé is goed bereikbaar en staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Het bedrijf streeft ernaar om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen en heeft een klachtenafdeling waar klachten worden behandeld. De bereikbaarheidstijden van de klantenservice zijn duidelijk aangegeven op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaring met Voyage privé en wil je jouw beoordeling delen? Laat dan een review achter op onze website. Zo help je andere mensen met hun keuze en kun je Voyage privé helpen om hun dienstverlening nog verder te verbeteren.

Reviews over Voyage privé
Gerelateerde bedrijven
GiuseppeZanotti logo
GiuseppeZanotti
2 beoordelingen
9,5
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Cheaptickets logo
Cheaptickets
39 beoordelingen
3,9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Voyage privé

Het bedrijf Voyage privé is geverifieerd door ons. De webshop Voyage privé is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Voyage privé is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Voyage privé maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Voyage privé is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Voyage privé. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Voyage privé.

Geplaatst op: 21-04-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Voyage privé
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
GiuseppeZanotti logo
GiuseppeZanotti
2 beoordelingen
9,5
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Cheaptickets logo
Cheaptickets
39 beoordelingen
3,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voyage privé een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Voyage privé. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voyage privé actief?

Voyage privé is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) landenspecialist en luxury.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Voyage privé reviews? Dan kunt u naar de website van Voyage privé gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie