Koopjedeal.nl logo

Koopjedeal.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Koopjedeal.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1399
Koopjedeal.nl logo
Website
Koopjedeal.nl
Categorie
Webshops

Koopjedeal.nl ervaringen

Ben jij niet zeker of Koopjedeal.nl de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Koopjedeal.nl ervaringen, reviews en beoordelingen van Koopjedeal.nl van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook ervaringen met Koopjedeal.nl en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan een review en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Koopjedeal.nl!

Over Koopjedeal.nl

Koopjedeal.nl is een dagaanbiedingen website wat elke dag de leukste en goedkoopste dagaabiedingen aanbied. Dit houdt dus in dat er elke dag nieuwe aanbiedingen zijn! Het motto van Koopjedeal.nl is dat zij alleen verkopen wat zij zelf zouden kopen. Volgens deze filosofie zou Koopjedeal.nl dus alleen producten verkopen waar echt vraag naar is!

Spaaractie

Bij Koopjedeal krijgt je bovenop de minimale korting van 50% ook nog eens korting via de spaaractie. Zodra je je aanmeld krijg je al 50 punten waar neerkomt op een extra korting van 2,50. Bij iedere besteden euro krijg je vervolgens nog 2 punten. Bij aankopen doen spaar je dus voor je volgende aankoop!

Gratis retourneren

Koopjedeal.nl heeft een uitstekende policy als het aankomd op producten retourneren. Doordat er toch altijd wat twijfel is bij dit soort websites kan je bij Koopjedeal.nl gratis retourneren. Is het product dus niet goed of voldoet het niet aan de kwaliteit dan kunt u het product gerust terugsturen. Je krijgt dan het volledig bedrag + verzendkosten binnen 7 dagen terug gestord! Let wel op dit geld niet op producten welke om hygienische reden niet geruild kunnen worden zoals oordopjes en ondergoed enzo.

Wat is een dagaanbieding nou precies?

Koopjedeal streeft ernaar om elke dag een nieuwe top aanbieding aan te kunnen bieden aan hun klanten. Doordat Koopjedeal producten extreem goedkoop weet in te kopen en elke dag maar 1 aanbieding heeft, hebben zij geen hoge vaste lasten waardoor zij al hun producten ook echt voor bodemprijzen kunnen aanbieden. De producten welke worden aangeboden worden dan ook maar een keer ingekocht en voor elk product geldt dan ook OP = OP! Ben je dus te laat dan zal de dagaanbieding ophouden en overgaan in een nieuwe dagaanbieding!

Gerelateerde bedrijven

SierbetonOnline logo
SierbetonOnline
4 beoordelingen
7,8
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
1 beoordeling
10
DeMatrassenGigant logo
DeMatrassenGigant
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

5,2
41% zou hier weer kopen
60 beoordelingen
Lees onze review over Koopjedeal.nl

Koopjedeal.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Koopjedeal.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Koopjedeal.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Koopjedeal.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Koopjedeal.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Koopjedeal.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Koopjedeal.nl.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte klantenservice.

Bestelde een dieren verjager omdat ik marters bij de kippen heb. Snelle levering maar hij werkt niet. Maar Koopjedeal doet geen enkele moeite om het probleem op te lossen. Er zijn inmiddels 3 kippen vermoord! En nasr je geld kun je fluiten. En ze blijven een paar keer per dag reclame sturen. Ik zoek wel een beter bedrijf!

Geplaatst op: 23-09-2022
Laatst bewerkt op: 23-09-2022
Geschreven door: Tineke W.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Trap niet in de term 5-pack, je betaalt per stuk

Eigenlijk weet je het al zodra je iets goedkoops koopt, dan klopt er eigenlijk iets niet.

Je kunt het formeel geen oplichting noemen, want slinks geformuleerd klopt het wat je koopt. Maar je voelt je wel genept.

Wat gebeurt als je 5 keer op een 5-pack batterijen klikt? Dan krijg je gewoon 5 batterijtjes. In totaal. Want 5 = 5, toch?

Bespaar jezelf de teleurstelling, en koop bij een gewone winkel, dan krijg je wat je wilt hebben zonder dat nare gevoel met oplichters te maken te hebben.

Geplaatst op: 27-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arjan

4 / 10
2/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

De levertijd van 1 tot 5 dagen klopt niet. Wacht nu al 8 dagen. Telefonisch niet te bereiken. Per mail standaard antwoorden waar je helemaal niks mee kunt.

Geplaatst op: 28-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Miranda H.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Shit

Kachel besteld na 4 x bellen is klaar voor Transsport na 4 dagen nog niets gehoord en weergevend nu 4 x gebeld staat klaar wordt opgehaald ect ect na weer een week wachten nog steeds niets gehoord of gezien
Telefonisch niet te bereiken nu al 3 dagen
Kort om 3 weken verden nog steeds niets

Geplaatst op: 30-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arie G.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet doen

Duurt lang voordat je hem heb. Uit de doos bleek er een groot gat in de airfryer te zitten. Dan duurd het 8 werkdagen voordat je een reactie van je verzoek krijg. Na telefonisch contact te horen gekregen dat er een nieuwe zou komen mogelijk 2 dagen later. Dan ineens moet je hem retour sturen voordat je een ander krijg. 3 dagen na retour nog niets vernomen.

Geplaatst op: 08-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering,mooie laarsjes

Kreeg geen bevestigingsmail van bestelling,maar via de chat gevraagd en kreeg er toen meteen een toegestuurd.De chelsealaarsjes waren er binnen drie dagen,top!en ze zijn erg leuk! Vind koopjedeal een aanrader.

Geplaatst op: 21-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Pas je moet zelf je retourkosten betalen

Hallo

Pas op je moet zelf de retourkosten betalen als het product (en dat is vrij vaak zoals hier te zien is) niet werkt.

Niet hier kopen! Je krijgt niets terug!

Let op ze zijn al eerder door de ACM onder dreiging van een boete op de vingers getikt voor hun retour beleid. Google maar op acm en koopjedeal.

Ik raad iedereen aan om alsnog een klacht in te dienen bij de ACM.

1. Kapot product ontvangen
2. Retour aangemeld onder de vermelding van 'defect'
3. Klantenservice schrijft wel terug maar komt met onzin argumenten als " wij hebben niet als klacht opgepakt" en "je had foto's toe moeten voegen".

Ik vind dit schandalig want voor een maandag morgen product hoef ik toch niet de kosten voor terug sturen te betalen?

Ik zou zeggen koop niets meer bij koop je deal.

Want dan doet koop je deal niet thuis.

Geplaatst op: 03-02-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wesrfsdfsdf

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mijn bestelling is na 1 maart nog niet geleverd en ik hoor maar niets

Na een maand en het sturen van enkele mails nog steeds niets gekregen en hoor maar niets. Verder zijn ze niet te bereiken. Waardeloze zaak. Ga hier niet mee in zee want ze zijn niet te vertrouwen. Hoop ooit nog mijn bestelling te krijgen maar het liefst mijn geld terug. Kan hier ws ook naar fluiten.

Geplaatst op: 13-05-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Theade_wit@hotmail.com

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Shit!

Bestelling én betaling gedaan. Wel bevestiging van bestelling maar geen levering en op e-mail of gebruik van hun vraagformulier geen enkele reactie! Zelfs na drie reminders. Zal moeten accepteren dat het betaalde in hun zakken verdwenen is.

Geplaatst op: 24-03-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roger

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Al twwe keer geen terugbetaling na retourzending

goedkope materialen

Geplaatst op: 09-12-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Folkert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze club. Geen enkele reactie op de verstuurde e-mails en nog steeds wacht ik op mijn bestelling.

Bestelling geplaatst op 22-augustus en betaald. Er is aangegeven dat de bestelling 26-augustus is verstuurd. Niets ontvangen via e-mail. Het zijn praktijken van leugen en bedrog (Oplichters). Wat niet begrijp er zijn veel klachten over het leveren of sterker het niet nakomen van afspraken. Geen enkele reactie. De site moet van het Internet. Zeer boze klant.

Geplaatst op: 01-09-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aad

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Bestelling nog steeds niet binnen op mail wordt niet gereageerd duidelijk oplichting

Geplaatst op: 29-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ria

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top!!

Heb 2 vloerkleden hier besteld voor mijn ouders en voor mezelf. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en de lage prijs! Werd ook snel geleverd

Geplaatst op: 26-06-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Miranda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zwaar teleurstellend

op 6 april een Professionele LED Projector - Optioneel met 100 inch Projectiescherm
Projector
heeft een te klein afspeel bereik nr 8719325402186 e 69,99
gekocht
en deze nog steeds niet kunnen retourneren omdat er op mijn VELE emails niet meer gereageerd wordt!!
Voor het email verkeer vele malen in de wachtrij telefonisch gestaan!

Geplaatst op: 03-05-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kaatje

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koopjedeal levert NIET wat het belooft, c.q. produkt lijkt niet op produkt op foto.

Eind februari 2019 bestelde ik een plant bij Koopjedeal.
De aflevering vond niet op de beloofde datum plaats!
De plant (Hawaiiaanse palm) is veel kleiner dan op de foto van koopjedeal.
Ik heb meteen contact opgenomen en gemeld dat ik de plant niet meer wilde, maar mocht het produkt niet terugsturen.
Veel over en weer gemaild.

Nu blijkt dat de plant helemaal rot is, het middelste deel van het kleine stammetje is helemaal bruin en rot. Er zouden ook bloemen in komen...., niet dus.

€ 20,= voor betaald, € 20,= weggegooid geld!!!

Geplaatst op: 11-04-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M.Vogten

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Garantie 0,0 en retour onmogelijk

ontbrekende onderdelen, telefonisch niet bereikbaar, retouradres niet te vinden en na het het verzenden van een email met verzoek om terug te bellen, hetgeen via hun computer automatisch wordt beloofd. niets meer gehoord. Kortom; volstrekt onbetrouwbare leverancier / adres.

Geplaatst op: 05-03-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: TOM

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen levering, contact nauwelijks mogelijk

Ze leveren niet! Ik heb 3 gordijnen betaald, 1 is binnengekomen en de rest niet. Nauwelijks contact mogelijk, telefonisch een bandje met wachttijd van een half uur en als je mailt krijg je een standaardmail terug. Nooit meer bestellen hier! Ze zouden een brand hebben gehad en deze week alles oplossen... het is nu donderdag dus ik ben benieuwd.. not

Geplaatst op: 23-11-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nog steeds geen terug betaling order : 202959397

Vandaag opnieuw met klantenservice gebeld had geluk dat ik vandaag geen nummer 30 in de rij was had op 8 november mail gekregen dat ik creditnota zou ontvangen en het bedrag binnen 2 uiterlijk 5 werkdagen op de rekening zou staan dus niet de mail was ook weer niet terug te vinden ? medewerkster gaat dit uitzoeken en zal mij vandaag een mail sturen ik ben benieuwd of dit ook gebeurd heb er nog weinig vertrouwen in sinds 26 september

Geplaatst op: 16-11-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: E ..

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Besteld op 25 september jl met levertijd 3 dagen op de site, nu vandaag 6 november! nog steeds niets ontvangen!

Besteld op 25 september jl met levertijd 3 dagen op de site, nu vandaag 6 november! nog steeds niets ontvangen! Geen antwoord op mijn mails, beloften via de telefoon (wachttijden van minimaal 20 minuten) worden niet nagekomen, uitstel via de teleffon duurt altijd een week, 1 keer de foute bestelling geleverd via DPD wat ook al geen pretje is, direct retourgezonden, ze vertikken het om de retourgezonden artikelen in ontvangst te nemen! Ik heb er een heel draaiboek van, overweeg om naar de Politie te gaan wegens oplichting!

Geplaatst op: 06-11-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cor

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leveringsklacht niet behandeld

Op 7 nov. 6 mutsen besteld. Op 13 nov. levering AHB Hilversum van 4 mutsen. 13 nov. email aan Koopjedeal. Automatisch antwoord: "pas over 7 werkdagen geven we bericht. Benader ons niet voor die tijd" Op 23 nov. telefonisch contact gezocht. "U bent nummer 31 in de wachtrij". Na 70 minuten wachttijd deelt Naomi mee, dat een email aan AHB wordt gezonden met opdracht restant bestelling te verzenden. Zal berichten ov
er reactie AHB. 3 dec. geen reactie. AHB telefonisch via 1812 (90 ct per min.) Ïk ben even niet aanwezig ......
Telefoon aan Koopjedeal : U bent nummer 51 in de wachtrij"
Conclusie: Waardeloos: Beter : KoopjeNIETdeal

Geplaatst op: 03-12-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte bereikbaarheid, geen levering

Wacht inmiddels al sinds de uitgestelde levering van 5 oktober op mn bestelling. Inmiddels 3 keer gemaild, een tweet bericht gestuurd maar geen enkele reactie. Bellen ga ik maar niet eens aan beginnen gezien de idioot lange wachttijden. Kortom nooit meer koopjedeal.nl

Geplaatst op: 30-10-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dit nooit meer wat een slecht bedrijf

Bestelling van 26 september zou op 3 oktober geleverd worden dus niet klantenservice gebeld nummer 31 in de rij afgesproken bestelling annuleren geld zou spoedig terug gestort worden later via mail was niet te achterhalen op 18 oktober mail bestelling kon niet meer geannuleerd worden levering binnen 5 a 10 dagen pakket weigeren nu 2 november nog steeds niets via mail verzoek gedaan geld terug te storten

Geplaatst op: 02-11-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: E ..

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dhr

wat een klote bedrijf!!!!! bestelling geplaatst, op 22 october 2018 afleverdatum zou zijn 23 october natuurlijk niet bezorgd !!klantenservice niet bereikbaar... er staat gewoon een bandje op met er zijn nog 40 wachtende voor u... 2 x mail verstuurd geen reactie vandaag 29 october wederom gebeld weer hetzelfde er zijn nog 35 wachtende voor u en wederom mail gestuurd geen reactie.. vrijdag j.l uiteindelijk contact er werd verzekerd wordt opgestuurd.. echt niet dus..

Ga niet met deze firma in zee!!!!!!! echt klote firma

Geplaatst op: 29-10-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service en fluiten naar je centen

Vloerkleed gekocht via dit bedrijf. Kleed is geleverd doch kleur was niet wat we zochten. Dezelfde week geretourneerd, binnen termijn en in originele verpakking met verzoek terugbetaling. Na ruim 3 maanden nog geen geld retour. Bellen en mailen. Krijgen een mail dat we het kleed vuil en niet in de originele verpakking hebben geretourneerd en daarom maar 75% retour krijgen. Nou weten we natuurlijk hoe we het kleed hebben geretourneerd, schoon en in originele verpakking. Vraag ik of ze dat willen aantonen omdat ze ons niet geloven. Krijg ik een foto van een heel ander kleed in een vuilniszak. Dit is niet mijn kleed. Jawel volgens de leverancier is dit wel uw kleed. Nee dat is niet ons kleed, niet onze vuilniszak en dat is ook niet onze vloer op de foto. Nee dat kan, want deze foto is in het magazijn van de leverancier gemaakt. Wie dat is kunnen we niet zeggen want wij beroepen ons op geheimhouding. Graag wil ik mijn geld terug want het kleed is dezelfde dag terug gegaan in originele verpakking, geretourneerd, en we wonen in een mooie villa dus kleed kan hier in ieder geval niet vies zijn geworden want je kunt hier van de vloer eten en bovendien is het ons kleed niet op de foto. Jawel zegt de zoveelste dame van Koopjedeal, de leverancier zegt dat het uw kleed is. Waarom zie ik dan geen adres etc op dit kleed staan van mij ? Daar hebben ze geen antwoord op. Tot op heden worden we voor leugenaars uitgemaakt. Het gaat om een paar tientjes, maar deze service is te triest voor woorden. Nooit iets gehoord in 4 maanden tijd op onze mails, ook geen aanbod om het kleed alsnog te houden conform de voorwaarden en nog steeds ons geld niet terug. Kijk uit voor dit soort praktijken van koopjedeal. Zaak aangespannen via onze rechtsbijstand. Triest voor een paar tientjes, maar we laten ons als klant niet uitmaken voor leugenaars als we dat niet zijn. Wij houden van eerlijk zaken doen.

Geplaatst op: 09-09-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Lavendelboompjes

Op 12 mei 2018 heb ik een bericht gestuurd naar Koopjedeal met de mededeling dat ik niet tevreden was over de kwaliteit van 2 lavendelboompjes. Betreft Bestelnr: 202686199.

Verschillende mails over en weer gestuurd en ontvangen. Men ging contact opnemen met de leverancier.

Niets meer gehoord. Slechte service!

Geplaatst op: 06-08-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Y. H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mijn bestelling

OP 19/10/2018 HEB IK EEN BATERIJOPLADER BESTELD EN 2X 4ZONE ENERGIE LAMPEN BESTELD MAAR DIE HEB IK NOG NIET GEKREGEN HET nr IS8715342012032????

Geplaatst op: 26-10-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: WILLEMS E.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Retour zending

Product wat ik besteld heb voldoet niet aan mijn verwachting.
ingelogd op mijn accaunt om te retouneren staat er dat ik geen bestellingen heb gedaan duskan ik geen formulier en retour sticker uit printen al div mails gestuurd maar krijggeen antwoord.
Dit heb ik bij andere web shops nog nooit meegemaakt.
Ik zal hier dus nooit meer iets bestellen.

Geplaatst op: 19-06-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: R.Kloos

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top service

Goed geregeld,
Je kan zelf uitzoeken wanneer het geleverd word.
Bij vragen krijg je vrijwel direct antwoord.
Kortom helemaal top

Geplaatst op: 30-05-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top geregeld

Hele goede service,
Je kan zelf bepalen wanneer het geleverd word.
Goede prijs kwaliteit.
Kortom: helemaal top

Geplaatst op: 30-05-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen

2 bestellingen samengevoegd,daardoor 1x verzendkosten gecrediteerd gekregen.

Geplaatst op: 24-05-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kees B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koopjedeal.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

SierbetonOnline logo
SierbetonOnline
4 beoordelingen
7,8
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
1 beoordeling
10
DeMatrassenGigant logo
DeMatrassenGigant
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koopjedeal.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 60 beoordelingen geplaatst over Koopjedeal.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koopjedeal.nl actief?

Koopjedeal.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires , schoenenwinkels , sportkleding , elektronica , gereedschap , speelgoed , voordeelshops , slaapcomfort en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Koopjedeal.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Koopjedeal.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie