MijnAutoonderdelen logo

MijnAutoonderdelen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
MijnAutoonderdelen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
223
MijnAutoonderdelen logo
Website
mijnautoonderdelen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

MijnAutoOnderdelen ervaringen

Er is iets kapot aan je auto en je bent van plan om het zelf te repareren. Dit is vaak een stuk voordeliger dan het laten uitvoeren door een garage. Voordat je een onderdeel wil gaan bestellen ben je benieuwd naar MijnAutoOnderdelen ervaringen. Hoe is het om hier een bestelling te plaatsen? Krijg je echt de juiste auto onderdelen? Als je uiteindelijk besluit een onderdeel te bestellen dan kan je hier natuurlijk zelf terugkomen om je eigen MijnAutoOnderdelen ervaringen te delen. We horen natuurlijk graag of je het juiste onderdeel ontvangen hebt en je tevreden bent over de service en kwaliteit.

Over MijnAutoOnderdelen.

In de webshop MijnAutoOnderdelen kan je terecht om alle onderdelen voor je auto te kopen. Het maakt niet uit wat je wilt vervangen alles is mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is het kenteken en je kan direct alle onderdelen vinden die je nodig hebt. Dankzij het uitgebreide assortiment kan je eigenlijk alles wel vinden. De onderdelen zijn voordelig te bestellen en dit maakt het interessant om gewoon lekker zelf aan je auto te knutselen. Standaard krijg je altijd een hoge korting als je hier op zoek gaat naar een paar auto-onderdelen.

Groothandelskorting op auto-onderdelen.

In de garage maken ze altijd een flinke winst op je reparatie. Naast de uren die ze voor de monteur rekenen hebben ze ook nog groothandelskorting op de onderdelen. Uiteraard rekenen ze voor jouw gewoon de normale prijs. Bij MijnAutoOnderdelen kan je online rekenen op groothandelskortingen. Je krijgt zo altijd een flinke korting op je bestelling. Volgens de MijnAutoOnderdelen ervaringen zijn de onderdelen van dezelfde kwaliteit als bij de garage alleen nu tegen een groothandelsprijs.

Auto-onderdelen standaard op voorraad.

MijnAutoOnderdelen heeft meer dan 2 miljoen verschillende auto-onderdelen standaard op voorraad. Je kan de onderdelen direct bestellen en binnen één dag al geleverd krijgen. De MijnAutoOnderdelen ervaringen zijn dan ook super positief over deze snelle levertijd en hoge voorraad. Voor iedere auto zijn de juiste onderdelen gewoon online te vinden. Het enige wat je hoeft in te voeren is je kenteken en je hebt direct een overzicht van de beschikbare onderdelen.

Reviews over MijnAutoonderdelen
Gerelateerde bedrijven
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
4 beoordelingen
9,8
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
auto-onderdelen24.nl logo
auto-onderdelen24.nl
16 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen
4,7
23% zou hier weer kopen
53 beoordelingen
Het zijn oplichters

Onderdeel besteld via ferwert autorecycling maar verkeerde ontvangen wat ze bewust doen. De website doet niets en spelen onder 1 hoedje met de verkopers. NIETS BESTELLEN VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN.

Geplaatst op: 14-02-2024
Laatst bewerkt op: 14-02-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Wat een drama bedrijf mensen vestel aub hier nooit meer.prijzen kloppen niet verzendkosten komen er als laatst bij en besteld voor 23 uur volgende dag thuis kan je dromen.Ik kreeg niks opgestuurd ze gaan een onderzoek instellen zogenaamd.Niks meer gehoord.Gelukkig viel het bedrag mee 16.95€.laat je niet oplichten door deze malafiede bedrijven.oplichters oplichters.

Geplaatst op: 14-01-2024
Laatst bewerkt op: 14-01-2024
Geschreven door: Yasin K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters.. koop hier niet!!!

In december 2022 remschijven bestel.op chassisnummer.. snel geleverd maar verkeerde maat??
Retour gestuurd volgens hun specifieke informatie.
Weken later vraag ik via mail waar mijn terugbetaling blijft. Geen antwoord, dan maar gebeld.. ik krijg te horen dat dij niets ontvangen hebben terwijl de koeriersdienst de levering bevestiging heeft met naam en handtekening. 7 maanden later blijven zij nog steeds ontkennen . Ik heb het opgegeven.
Maar nooit meer bij deze firma.

Geplaatst op: 17-06-2023
Laatst bewerkt op: 17-06-2023
Geschreven door: Patrick L.

5 / 10
3/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters praktijken bestel hier niet

Remschijven besteld, verkeerde toegestuurd gekregen.

Uiteindelijk op tijd met 14 dagen bedenktijd door te bellen naar hun en door te geven dat ze de verkeerde geleverd hebben.

Remschijven retour gestuurd, kreeg vandaag een mail dat de retour geweigerd is omdat hij na 2 weken binnen gekomen is.

Dom zinnetje erbij of ik ze terug wil of ze anders vernietigd worden..

Al bij al smerige oplichters en dom personeel.

Geplaatst op: 09-05-2023
Laatst bewerkt op: 09-05-2023
Geschreven door: Bryan L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Geplaatste bestelling zou volgende dag geleverd worden. Niet dus. Als antwoord op mijn vraag waarom de bestelling niet was geleverd: de externe vervoerder had het extreem druk. Wat een bullsh** verhaal. Dan moet je een stevig gesprek met die vervoerder aangaan en eens vragen of ze nog wel de juiste partij zijn als ze JULLIE klanten niet optijd kunnen voorzien van een bestelling en niet je klanten met deze onzin afschepen, daar heb ik echt geen boodschap aan.

Aanbevelen? Echt niet

Geplaatst op: 16-03-2023
Laatst bewerkt op: 16-03-2023
Geschreven door: Pascal

6 / 10
4/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel erg slecht!

BESTEL HIER NIET!

Bumper van 36 euro besteld + 20 euro verzend kosten. Ze hebben de verkeerde 3 dagen te laat opgestuurd. Nu moet ik zelf de retour kosten betalen. Dus 40 euro verzend kosten voor een bumper van 36. De medewerker met wie ik sprak wou ook zijn of haar naam niet geven.

Geplaatst op: 02-05-2023
Laatst bewerkt op: 02-05-2023
Geschreven door: Youssef N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting doen aan dark patterns met verzendkosten

Als je besteld lijkt verzending gratis, pas op de stap waar je betaald komt er 9 euro aan verzendkosten tussen gedumpt. Dit mag niet in Europa het is walgelijk en gelukkig verboden. Ik zou stoppen met dit gedrag want de boete is hoog.

Geplaatst op: 18-02-2023
Laatst bewerkt op: 18-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Raar bedrijf, service is ruk, aanbieding op de site komen niet overeen met wat je besteld.

Aanbieding niet nakomen en vervolgens word je gevraagd om gewoon nog een er bij te bestellen.

Geplaatst op: 13-02-2023
Laatst bewerkt op: 13-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima

Zondag was het glas van de linkerbuitenspiegel gesneuveld. Meteen besteld. Zou woensdag komen. Maandag nog even gebeld en gecheckt. Dinsdag track en tracé en woensdag inderdaad bezorgd. Top!

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Kitty G.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte communicatie te laat geleverd

Voor 9 uur besteld vandaag geleverd (donderdag. Vrijdag nog steeds niks geleverd.
Zaterdag telefonisch contact maandag word geleverd werd gezegd
Woensdag 5 werkdagen later eindelijk aangekomen.
1e en laatste x dat ik daar bestel.

Geplaatst op: 14-12-2022
Laatst bewerkt op: 14-12-2022
Geschreven door: Anoniem K.

6 / 10
4/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
2 weken ergernis voor een besteld product

Heel slechte klantenservice, ik koop hier niets meer.
Na 2 weken eindelijk de accu gekregen die ik heb besteld. Door een fout bij hen zelf ontving ik een totaal andere accu dan besteld.
Men blijft vasthouden aan standaardprocedures en geven de klant de indruk dat hij de vervelende persoon is. Meermaals contact opgenomen met de klantendienst, maar geen enkele flexibiliteit. De verkeerde accu moest eerst opgehaald worden (waarvoor men nog eist dat iemand de ganse dag thuis blijft), om vervolgens na 5 dagen bij hen toe te komen, pas daarna wordt een nieuwe accu opgestuurd.
Conclusie: van zodra er een fout gebeurt is de klant de dupe, ook al ligt de fout niet bij de klant.
Bedrijf die geen enkel risico wil nemen om hun eigen fouten op te lossen ten dienste van de klant. Vertrouwen komt van beide kanten, als de klant betaalt wil men ook een correcte service en stipte levering van de bestelde goederen.

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Boudewijn D.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
8,95 vrachtkosten

Bekijk goed je eindbestelling want je betaald 8,95 bezorgkosten ( vrachtkosten ) concurrenten zijn daar bij veel goedkoper

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Henk

5 / 10
1/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service.

Ik heb twee schokdempers gekocht een bleek defect te zijn. Dit bedrijf wou het niet omruilen. Je moet gewoon een nieuwe kopen. Een hele slechte service. Met andere woorden je hebt gewoon geen garantie niks. Nooit meer koop ik een onderdeel bij dit bedrijf

Geplaatst op: 21-10-2022
Laatst bewerkt op: 21-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
WAARSCHUWING - BESTEL HIER NIKS!!

ÈCHT NIKS BESTELLEN HIER!!!!
GEEN ENKELE STER WAARD!!!!
ONBESCHOFT PERSONEEL, zijn er ook maar 4 of 5 ofzo, Sercan, Aiman en Fakur, oja en een Alex, allen zonder achternaam.
Willen onbekend blijven.....snap ik wel! Staan onder druk. Wisselen elkaar af en zijn alleen maar druk hele dagen met het versturen van nep-vriendelijke standaard mailtjes naar mensen die met het zelfde probleem te maken hebben. Alle recensies, zoals deze verwijderen ze, zodat ze toch op een 8.3 waardering blijven staan. TRAP ER NIET IN MENSEN!!
Ze doen net alsof ze heel groot zijn, maar ze hebben niks en zijn abnormaal brutaal!!
Leveren niet het product waar je om vraagt. Leveren veel te laat, dus niks voor 9.00u besteld, vandaag nog binnen!
LET OP: Ze doen net alsof ze de goedkoopste zijn met nep hoge kortingen, SLA DEZE SITE OVER AJB!! Op veel andere sites artikels stukken goedkoper.
Keuren gewoon meteen je retour zending af. SABOTEREN HET HELE PROCES!! Blokkeren je mail. Vervolgens kun je fluiten, en naar het juiste artikel en naar je geld!
Ben idd klant GEWEEST helaas, 1X maar NOOIT MEER!!

Geplaatst op: 07-01-2023
Laatst bewerkt op: 07-01-2023
Geschreven door: Marie G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Grote oplichters

Bestelling verkeerd, terug gestuurd track en trace verteld mij dat het pakketje bij hun is afgeleverd maar ze zeggen niks te hebben gehad en ben ik mijn paar honderd euro kwijt, ik raad iedereen af om bij deze oplichters ook maar iets te bestellen

Geplaatst op: 01-08-2022
Laatst bewerkt op: 01-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima service

Wellicht door mijn eigen fout heb ik tot twee keer toe een verkeerd spiegelglas toegestuurd gekregen. Door kundigheid en flexibiliteit van de klantenservice (Alex) is uiteindelijk alles prima afgehandeld en heb ik de juiste spiegel ontvangen. Dik en dik tevreden!

Geplaatst op: 19-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik

Een accu besteld maar niet geleverd op mijn adres.hele slechte service van hun kant.mijn fout toegegeven ik de trackmail te laat had gezien ivm email adres ik wijzig gebruik.2weken lang gemailt en constant verwezen naar de reactie binnen 10dagen.zelf alle deuren afgelopen .blijkt de accu op een ander nummer te zijn geleverd volgens een medewerker. Gebeld met de manager en uitgelegd.u bent te laat..aar dat had ik al eerder gehoord.ik zou zeggen succes met de service ik bestel nooit meer.win...p..auto...do..c betere Service!!

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niks bestellen bij mijnautoonderdelen.nl

Niks bestellen op hun site www.mijnautoonderdelen.nl je bestelt producten je verwacht dat ze de volgende dag of dag erna thuis komen, maar niks is waar. Als je klantenservice belt dan krijg je die finnen aan de telefoon met hun grote mond. Dan beschulden ze je ervan dat het fout bij de klant ligt en niet bij hun. Erg onprofessioneel bedrijf nooit meer zal ik bij deze bedrijf nog bestelling plaatsen en ook andere mensen pas op want ze zijn niet te vertrouwen.

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: KEES V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit iets kopen hier, oplichters.

Koop hier nooit iets. Pakket teruggestuurd, maar "nooit" aangekomen bij dit bedrijf. Pure oplichting dus. Pakket weg en geld weg. Bedrijf geeft niet thuis.

Geplaatst op: 17-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling is niet geleverd.

De website en het bestelproces is in orde. Na het plaatsen van de bestelling en het verrichten van de betaling krijg ik een melding dat de order is geplaatst.
Per mail wordt daarna de track&trace code doorgegeven.
Via DHL krijg ik diverse mails. Rondom het aangegeven tijdstip dat het pakket zou worden geleverd krijg ik opeens een melding dat het pakket geleverd is. Ik heb echter geen koerier gezien , er zit geen briefje in mijn brievenbus en bij de buren is ook niets afgeleverd. Ik heb inmiddels 3x naar de klantenservice gemaild dat ik het pakket niet heb ontvangen en DHL verwijst naar de webwinkel.
De klantenservice van MijnAutoonderdelen pakt m.i. niet door. Het duurt te lang voordat er met een oplossing wordt gekomen.

Geplaatst op: 14-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht door fouten op website van mijnautoonderdelen.nl

Volgens de website zou een achterlicht passen op mijn auto. Dit blijkt niet zo te zijn. Dit was een fout van mijnautoonderdelen.nl Maar ze willen het achterlicht niet terugnemen en niet het geld retourneren. Dit moet binnen 14 dagen, zeggen ze. Natuurlijk klopt dat niet, want het is hun fout en dan telt deze termijn niet. Geld kwijt en ik voel mij opgelicht door mijnautoonderdelen.nl

Geplaatst op: 07-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Niet 1 maar 2 koplampen stuk binnen gekregen, vervolgens duurt het Ruim een week om nieuwe koplampen binnen te krijgen. Probleem is op dat moment op vakantie te zijn. Vraag is of deze wel heel binnen komen!

Geplaatst op: 28-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ray S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opgelicht

Product zonder opgave van reden niet geleverd. Helpdesk helpt niet en verschrikkelijk onbeleefd. Koop ongedaan maken wordt geweigerd. Kortom, 200 Euro armer, geen product geleverd. Ik ben opgelicht.

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Olivier V.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

ik denk dat de onderdelen wel goed zijn maar ik heb een gevoel dat ik opgelicht ben ik ben al dagen bezig om mijn onderdeel te krijgen en heb nog niets, zo heb ik ook een idee dat ze de transport bedrijf de schuld geven door dit heb ik al dagen geen rijdende auto en het doet hun niets als ik bel en zeg de waarheid zien ze dat als bedreiging

Geplaatst op: 12-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Malafide zaak

Bestelling van een autobatterij (scherp geprijsd) liep vlot.
Pakket is mij nooit aangeboden geweest door de koerier, hij zei dat ik twee pakketjes zou moeten krijgen (ik bestel wel eens mee via webshops dus nog andere bestellingen lopen bij andere webshops).
Via track and trace zag ik dat het pakket als beschadigd werd aangeduid en dat ik contact op moest nemen met de afzender. Ik nam contact op met de klantendienst maar daar werd initieel gesteld dat ik moest wachten tot het pakket terug bij hen was. Dat duurt nogal lang dus ik vraag of ze contact kunnen opnemen met de koeriersdienst (in dit geval Bpost en DHL). Willen ze niet doen dus ik doe het zelf. Bpost (zeer vriendelijke dame, laat mij weten dit er geen contract is tussen hen, maar dat ze wel een contract hebben met DHL (en dat ze dat zelf ook wel weten maar hun klanten voorliegen). Ik neem dus contact op met DHL en verneem dat ik mijnautoonderdelen best aanmaan een klacht neer te leggen, waar ze aan verzaken. Na een maand heb ik nog steeds niets, wordt ik aan het lijntje gehouden door die zogezegde klantendienst. Steeds vragen ze je ordernummer (alsof ze dat ondertussen nog niet weten) en verder geen feedback meer. Ik ga er mijn tijd in steken om mijn centen terug te krijgen, gebeurt dat niet gaan ze nog last krijgen met deze domme Belg...

Geplaatst op: 09-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tim D.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Didn't get my money back

Beginning of February i have ordered a car battery. Before they send it i asked if it's possible to change the shipping address and name. They said thwy did. I checked and they changed the address but not the name so I've asked again to change it cause it won't be able to be delivered. They said they did but didn't so when the courier came hw couldn't deliver cause there wwasno correct name. The battery went back on the 28/02 till now i didn't gwt my money back although they said they send it. Do not buy here cause if something you won't gwt your money back!!!

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Magdalena J.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Totaal frivool, ik heb besteld dat ik heb betaald, maar ze hebben de bestelling niet verzonden, ik heb 134 e voor niets betaald

Ik heb auto-onderdelen besteld, ze hebben deze nooit met de juiste informatie verzonden, dus ze hebben mij, de onderdelen, niet bereikt of teruggestuurd, ik heb het geld niet teruggekregen

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Toma P.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product biet ingepakt en defect, koop bij AUTODOC

Voorscherm besteld, bestelling kwam niet ingepakt aan en werd dus geleverd als enkel een voorscherm met een verzendlabel erop. Hierdoor was het product volledig beschadigd! (Krassen en krom)

Zelf snap ik niet hoe je het in je hoofd haalt om een paneel zonder verpakking te versturen... maar goed.

Ik raad deze webshop dus NIET aan!! Service is slecht aangezien ik meteen belde en zij telefonisch niks kunnen regelen... zelf mag je dus aan de slag via de mail.

Ik raad AutoDoc aan, aangezien deze webshop altijd alle producten heel leveren, mocht er iets niet naar wens zijn dan wordt dit met alle snelheid verholpen en een nieuw product zo spoedig mogelijk verzonden!

Helaas..

Geplaatst op: 05-02-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Émile (.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbeschoft, onlogisch, en onbehulpzaam! ZEER onprofessioneel.

De meest onbeschofte helpdesk ooit. Tot 3x toe smijten ze de telefoon neer omdat we boos zijn dat we om de tuin worden geleid. "REPARATIE SET (L

Geplaatst op: 25-02-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dgfhgjy455

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Jokkebrokken, oplichters en niet klantvriendelijk

Dag 1 (woe): 15:20 uur 2x koplampen besteld met kenteken-check op site. Op voorraad, voor 20:00 uur besteld, volgende dag in huis. Bevestigingsmail ontvangen: morgen in huis. Top.

Volgende dag (dag 2, dond.):
”˜s ochtends een mail van Mijnautoonderdelen.nl: Uw bestelling is onderweg! (Onderwerp) En dat de bestelling is overgedragen aan de pakketdienst. Verwachte leverdatum: morgen (vrijdag.) ok. Niet volgens afspraak maar kan gebeuren. Detail: Bezorg app: pakket nog niet ontvangen door bezorgdienst. Verwachte afleverdag: vrijdag.

Dag 3 (vrijdag): App: Pakket nog niet ontvangen door bezorgdienst. Verwachte afleverdag: zaterdag

Dag 4 (zat.) App: Pakket nog niet ontvangen door bezorgdienst. Verwachte Afleverdag: maandag.

Dag 6, maandag: App: Pakket nog niet ontvangen door bezorgdienst. Geen verwachte afleverdag, alleen “Bezorgtijd nog niet bekend.”

Gebeld met klantenservice:
Antwoord: Ja meneer, de bezorgdienst haalt al vanaf begin vorige week geen pakketten meer bij ons op ivm de sinterklaasdrukte. Dat had u gewoon op NOS kunnen lezen hoor!
Ik: Maar ik heb een mail van jullie ontvangen dat jullie het pakket aan de bezorgdienst hebben overgedragen en dat de bestelling onderweg is.
Klantenservice: Alle pakketten van vorige week staan in ons magazijn, klaar om opgehaald te worden.
Ik: Das mooi. Ik woon hier 25 min. rijden vandaan, dus ik spring in de auto, kom ik mijn pakket ophalen.
Klantenservice: Dan ga ik u teleurstellen, alle pakketten zitten in rolkarren dus als wij uw pakket moeten zoeken... Daar beginnen we dus niet aan. Deze week gaat de bezorgdienst onze pakketten ophalen dus ik hoop dat u deze week nog uw bestelling binnen krijgt.

Dag 7, di.: Pakket afgeleverd. Helaas, ondanks de kentekencheck met passende onderdelen, paste de koplampen niet. Met blote oog zichtbaar, koplampen leken in de verste verte niet op de originele. Waren zelfs 10 cm in lengte te kort, dus de kentekencheck is niet betrouwbaar.
Gelukkig vermeld de site dat ze 2 miljoen onderdelen op voorraad hebben, dus gebeld met klantenservice:
Ik: Onderdelen passen niet, ik kom ze morgen omruilen voor de goede.
Klantenservice: Helaas. Is niet mogelijk. We hebben geen voorraad in Rotterdam.
Ik: Maar op de site staat dat jullie wel voorraad hebben. En als ik andere koplampen bestel die op voorraad zijn, kan ik ze morgen al afhalen.
Klantenservice: Nee, aanvraag doen voor foute onderdelen. Binnen 24 uur een bevestiging en dan pas terug sturen. Oh ja. Kosten voor rekening klant.

Actie: foute onderdelen retour aanvraag gedaan en goede onderdelen bestelt. Wel afhalen, de auto staat nl. al 1 week onbruikbaar wn gedemonteerd. Gelukkig gaf de winkelmand aan dat ik ze morgen, woensdag, in Rotterdam kan komen ophalen. Dus betaald.

Bevestigingsmail van nieuwe bestelling: U kunt de onderdelen donderdag (overmorgen) ophalen in Rotterdam.

Wacht eens even, dan had ik ze dus net zo goed thuis kunnen laten afleveren!

Gemaild dat ik de onderdelen morgen, woensdag, in Rotterdam kom omruilen.

Dag 8 (woensdag): Mail ontvangen dat zodra de artikelen klaar liggen, ik hier een mail van ontvang.

12:00 uur: Gebeld met klantenservice met de vraag hoe laat ik langs kan komen, ik wil vandaag de auto repareren.
Antwoord: Tussen 20:00 en 22:00 uur!!!!

Wat!? Dat kan toch niet? Als je op de site vermeld dat je de volgende dag je bestelling kan komen ophalen, maak je daar toch geen 20-22 uur van?

Antwoord: Meneer, ook tussen 20-22 uur is het nog steeds woensdag hè?

Ik verwacht dus vanavond een mail maar mijn vermoeden zegt dst deze mail helemaal niet gaat komen.

Kortom: Slechte klantenservice, spreekt veel te luid aan de telefoon en is hierdoor bijna niet te verstaan. Ook emailverkeer wordt met foutieve grammaticale zinnen en uitroeptekens naar de klant verstuurd.
Nadenken over hoe iets op te lossen voor de klant is er niet bij.
Verkeerde info op de site vwb kentekencheck, levertijden, ophaaltijden.

Verschrikkelijke zaak die zorgt voor irritatie en hoge bloeddruk.

Wordt vervolgd, maar volgende bestelling wordt niet meer bij deze malafide oplichters geplaatst. Tevens schrijf ik zoveel mogelijk reviews over dit bedrijf en vertel het mondeling aan een ieder die het horen wil.

Geplaatst op: 09-12-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leon W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over MijnAutoonderdelen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
4 beoordelingen
9,8
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
auto-onderdelen24.nl logo
auto-onderdelen24.nl
16 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MijnAutoonderdelen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 53 beoordelingen geplaatst over MijnAutoonderdelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MijnAutoonderdelen actief?

MijnAutoonderdelen is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de MijnAutoonderdelen reviews? Dan kunt u naar de website van MijnAutoonderdelen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie