Tix logo

Tix reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Tix reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Tix logo
Website
Tix
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Tix

Voordelig vliegen? Het kan dankzij Tix. Wil jij ook naar de bestemming van je dromen vliegen? Lees dan gauw verder voor meer informatie over deze online ticket aanbieder, maar lees ook vooral de ervaringen van hun klanten. Klant van Tix mogen hier reviews schrijven met hun ervaringen.

Over Tix

Tix is een online aanbieder en vergelijker van vliegtickets. Bij Tix kun je de bestemming naar keuze invullen en jouw verwachte reisdata. Je krijgt van Tix dan een aantrekkelijk aanbod aan vluchten die beschikbaar zijn. Je kiest zelf weke vlucht het beste past bij jouw reis of budget.

Tix werkt dagelijks aan het updaten van hun aanbod en kan altijd de beste deals voor je vinden. Het missie van Tix is dan ook om het meest voordelige vliegaanbod te bieden.

Waarom kiezen voor Tix

Het vinden van de juiste vliegtickets kan behoorlijk wat tijd kosten. Wanneer je meerdere maatschappijen bekijkt, ben je al gauw heel wat tijd kwijt. Bespaar jezelf wat tijd en laat Tix het zware uitpluiswerk voor je regelen. Zij zoeken het meest voordelige aanbod en jij kunt zelf kiezen welke vlucht het beste bij jouw reis past.

Door te vergelijken, kun je heel wat geld besparen. Het is daarom altijd verstandig om dit te doen. Maar door dit te laten doen, ben je altijd verzekerd van de beste prijs. Tix biedt namelijk de laagste prijs garantie en heeft met regelmaat extra korting en aanbiedingen beschikbaar. Zo vlieg je nog voordeliger. Meld je ook gratis aan voor de nieuwsbrief van Tix om geen enkele actie, korting of aanbieding te hoeven missen.

Bij Tix kun je gratis een account aanmaken, genaamd MijnTix. Hier kun je jouw tickets bekijken, aanpassen en eenvoudig online downloaden of thuis uitprinten. Dit account is helemaal gratis en eenvoudig in gebruik.

Je ontvangt standaard omruilgarantie bij Tix. Deze garantie houdt in dat je jouw ticket nog altijd kosteloos kunt omruilen voor een andere datum of bestemming. De enige voorwaarde voor het omruilen is dat dit binnen 24 uur na aankoop van de tickets moet gebeuren. Heb je per ongeluk een verkeerde reisdatum ingevuld? Dan betekent dit niet dat je nog een ticket moet kopen. Je kunt altijd kosteloos binnen 24 jouw tickets nog omruilen.

Is Tix betrouwbaar?

Tix is een veilige webwinkel voor vliegtickets en staat bekend als veilige website. Ze doen er alles aan om een veilige service aan te bieden en werken ook samen met McAfee, Ingenico payments en Comoda. Op deze manier kunnen ze een veilige site en een veilige online betaling garanderen aan hun klanten.

Over de veiligheid qua betaling hoe je dus niet in te zitten. Dit gebeurt altijd veilig. Je mag zelf een betaalmethode kiezen en kunt deze opslaan bij MijnTix. Denk bijvoorbeeld aan veilige betaalmethodes als Ideal, Bancontact, Visa of Paypal.

Klantenservice en klachten

Je kunt genoeg informatie vinden bij de ‘meest gestelde vragen’. Hier kun je snel een kwalitatief antwoord verwachten op jouw vraag. Zit jouw vraag aan Tix hier niet tussen? Neem dan zelf contact op met de klantenservice. Je kunt de klantenservice van Tix op werkdagen bereiken per telefoon of mail. Voor extra gemakkelijk contact kun je ook het online chatvenster openen en chatten met de klantenservice van Tix.

Lukt het bestellen niet, heb je een probleem met betalen of een klacht over de tickets? Wanneer je niet tevreden bent en een klacht hebt, kun je dit gelijk melden bij Tix. De klantenservice is er namelijk ook voor alle klachten en problemen die klanten ondervinden. Ze gaan altijd gelijk voor je op zoek naar een oplossing en denken altijd met je mee.

Wil jij ook beoordelen?

Vergelijk jij ook altijd eerst het vliegaanbod bij Tix, voordat je een vliegticket boekt? Dan kun je hier een review schrijven over jouw ervaringen met Tix. Was het eenvoudig om een ticket te bestellen en wat kun je vertellen over het verschil in prijs met de concurrent(en) van Tix? Jouw mening telt en het plaatsen van een beoordeling kan nieuwe klanten van Tix extra informatie bieden. Laat ook weten of je voortaan vaker gebruik zult maken van Tix en of je deze vergelijker aanraadt aan anderen.

Reviews over Tix

Gerelateerde bedrijven

Barcelo Hotels & Resorts logo
Barcelo Hotels & Resorts
1 beoordeling
10
TAP Air Portugal logo
TAP Air Portugal
2 beoordelingen
9,5
The Student Hotel logo
The Student Hotel
2 beoordelingen
9,5
4,4
27% zou hier weer kopen
20 beoordelingen
Onze beoordeling over Tix

Ons team van experts heeft Tix geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Tix bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Tix is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Tix is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Tix te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tix.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede service & veel airlines

Laatst voor het eerst geboekt bij Tix.nl.
Ik ontving snel mijn vliegticket. Daarna moest ik een wijziging doorvoeren en heb dit gelukkig snel kunnen regelen via de telefoon medewerker. Verwacht mijn volgende vlucht ook hier te boeken! Helemaal top.

Geplaatst op: 20-08-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gerard

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Saved by text!

Het reserveren van de tickets ging heel makkelijk.

Ik vond het zeer prettig dat ik 1 dag van te voren een bericht op mijn telefoon kreeg dat ik goed naar mijn vlucht van de dag erna moest kijken ivm weersomstandigheden.
Dit heb ik gedaan en mijn vlucht was idd geannuleerd. Door het berichtje van TIX kon ik tijdig mijn vlucht opnieuw boeken waar ik heel erg blij mee ben!!!

Geplaatst op: 10-01-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Krish

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zoek en boek zoals het hoort

Ik ben zeer teverden over tix.nl. Het zoeken naar hotels gaat erg goed waardoor ik snel een geschikt hotel had. Een verbeter puntje is wel dat de voucher ook in de taal van het hotel kan zijn. Nu ging ik naar indonesie en daar wist ze dus niet meteen wat het was. Met een voucher in de goede taal was dit wat makkelijk voor mij geweest. Uiteindelijk was er geen enkel probleem en heb ik een fantastische tijd gehad!

Geplaatst op: 08-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Boeken & zoeken makkelijk

Boeken en zoeken is echt super super simpel. Hier kan echt iedereen zijn hotel/vlucht boeken

Geplaatst op: 14-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Linda

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Ze verzieken je vakantie al voor hij goed en wel begonnen is

bestel bevestiging met fouten ontvangen, hierop mail gestuurd met correcties, helft van de correcties zijn door gevoerd maar niet de fout in mijn naam... boom met 3 O`s ...... van t kasje naar de muur gestuurd telefoon niet bereikbaar wegens corona...????????? mag nu een nieuwe ticket kopen maar GEEN restitutie...
never nooit meer ...

Geplaatst op: 13-09-2021
Laatst bewerkt op: 13-09-2021
Geschreven door: Martin

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet goed.

Slechte service.

Geplaatst op: 26-08-2021
Laatst bewerkt op: 26-08-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht service

Beste mensen,
Hun service is 0,0, Arrogante niet behulpzaam, onbeleefd service medewerkers achter de chat, ze geven ook zelfs hun naam NIET!!!
Na terug reis 2 koffers niet aangekomen, na 2 dagen zijn bezorgd, maar gebroken en beschadigd beide koffers, ik heb met Tix.nl contact opgenomen, ze willen mij niet eens helpen, ze sturen mij naar vliegmaatschappij Australia Airlines om zelf op te lossen, en met hun moet zelfs in Engels communiceren!
Dus ze laten passagier in steek wanneer passagier zit met een probleem!!
Volgens consumentenbond moet reisbureau deze probleem zelf voor klant regelen!!
Contact genomen met Australia Airlines, maar ze willen ook geen schadevergoeding betalen want ik heb geen bon!!, ik heb deze koffers 2 jaar geleden gekocht en beide kost mij 200 euro, ze mij verwijzen naar mijn eigen verzekering, ik heb geen reis verzekering, dus beide koffer weg gegooid, want is niet meer te gebruiken!
Ik ga nooit meer bij Tix een reis of ticket regelen en ook niet meer met Australia Airlines vliegen(trouwens ze hadden ook slechte service, waarde losse vliegtuig!)

Geplaatst op: 24-10-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: H G.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

zoon zat vast in firenze omdat ze vergeten zijn van een terugvlucht te boeken. volgens hun heeft de maatschappij de vlucht geannuleerd, maar ze hebben het nagelaten om een andere vlucht te boeken. ook al is de terugvlucht betaald, we hebben dus betaald voor iets wat we niet hebben gekregen. de zogezegde mail die ze hierover zouden gestuurd hebben , hebben we echter nooit ontvangen. als je dus met een gerust hart op vakantie wil vertrekken koop je hier best geen tickets.

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 01-11-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos en respectloos

Ik boekte 2 retourtickets Amsterdam - Budapest voor een stevig tarief. Tijdens het boeken was er tot 3 maal toe een storing, waardoor ik gegevens steeds opnieuw moest invoeren. Uiteindelijk is de boeking gelukt, maar stond het tweede ticket op een verkeerde naam. Na contact met de helpdesk werd mij doodleuk geadviseerd om een nieuw ticket te boeken. Enige moeite om de tenaamstelling te wijzigen zat er niet in. Uiteindelijk heb ik voor mijn vrouw een nieuw ticket moeten boeken voor een hogere prijs en op een andere vlucht. Wat een vreselijke ervaring en wat een beroerde service van Tix.nl.
Boek dus nooit bij Tix.nl

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 27-10-2021
Geschreven door: Harrie

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een fiasco.

Nooit meer !!@

Geplaatst op: 26-09-2021
Laatst bewerkt op: 26-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kleine lettertjes zetten je in 't zak

Bij het maken van een boeking wordt een prime abonnement automatisch toegevoegd tussen de kleine lettertjes waarna je tijdens de betaling van de tickets ook een domiciliëring toelaat van +50 euro per maand. De klantenservice stuurt je door naar jouw Tix account om dit stop te zetten, terwijl ik helemaal geen account heb aangemaakt noch iets aankrijg via 'wachtwoord vergeten' via het e-mail adres van de boeking. Afzetterij.

Geplaatst op: 17-09-2021
Laatst bewerkt op: 17-09-2021
Geschreven door: A V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Oneerlijke praktijken !!

Geplaatst op: 26-08-2021
Laatst bewerkt op: 26-08-2021
Geschreven door: Christine W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Oplichters!!!
Smeren je ongewenst een abonnement aan. .
Geld nog steeds niet terug

Geplaatst op: 22-08-2021
Laatst bewerkt op: 22-08-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring, had eerst de recenties moeten lezen

Het boeken 5 uur voor vertrek online verliep soepeltjes. Ik kreeg een boekingsbevestiging, maar geen ticket. Er is geen communicatie mogelijk, enkel email, maar dan krijg je zo'n geautomatiseerd mailtje terug. 1 uur en 48 minuten voor vertrek werd de reis geanuleerd door Tix. Daar sta je dan....er is niemand die je kunt bellen, dus je wordt aan je lot overgelaten. Heb daarna op de airport moeten overnachten en een heel duur ticket moeten aanschaffen.

Geplaatst op: 18-08-2021
Laatst bewerkt op: 18-08-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Nog altijd mijn geld niet terug gekregen die ze ongewenst van mijn rekening hebben afgehouden.
Klacht bij de ombudsman neergelegd. !!

Geplaatst op: 15-08-2021
Laatst bewerkt op: 15-08-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Grote fraude bende. Oplichters!!!!!

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 10-08-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oppassen als je met creditcard betaald. Ze halen gewoon geld van je rekening!!!!!

Ze halen gewoon geld van je creditcard zonder je toestemming!!

Geplaatst op: 07-08-2021
Laatst bewerkt op: 10-08-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Onwijs slechte service! Tickets geboekt en door een wijziging in mn afspraak op vakantie moest ik mijn ticket omboeken. Via de site kon ik dit makkelijk aanvragen. tix moest het eerst goedkeuren. Maar helaas heb ik niks van hun gehoord, via mail niet en via telefoon zijn ze niet bereikbaar. Op de dag van vertrek (1e boeking) word ik dus pas gebeld om mijn omboeking te bespreken sorry maar dit is echt belachelijk laat. Toen ik dat aangaf zei ze ja mevrouw ik snap u helemaal maar ondertussen kunnen ze niks doen en ben ik mijn geld van mn tickets kwijt! Never nooit meer boeken hier!!!!

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 20-07-2021
Geschreven door: Amberley P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Standaard reactie op mail

In okt 2019 een ticket gekocht bij TIX voor naar de Azoren op 17/7/2020. Bij mijn gegevens staat niets vermeld als zijnde een annuleren oid. Op de site van TAP AIR waar ik mee vlieg staat de vlucht als geannuleerd en dat er een mail naar TIX is verstuurd. Ik heb TIX gemaild maar helaas een standaard replay dat het erg druk is en een verzoek om niet te blijven mailen. Tja wat moet je nu met zo'n reactie terwijl er allang bekend is bij de maatschappij dat ie gecancelled is maar je kan niets doen omdat het via TIX is geboekt...

Geplaatst op: 05-06-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Minie

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Tix


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Barcelo Hotels & Resorts logo
Barcelo Hotels & Resorts
1 beoordeling
10
TAP Air Portugal logo
TAP Air Portugal
2 beoordelingen
9,5
The Student Hotel logo
The Student Hotel
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tix een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 20 beoordelingen geplaatst over Tix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,4 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tix actief?

Tix is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders , hotels , verre reizen , vliegticket aanbieders , zonvakanties en autos.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de Tix reviews? Dan kunt u naar de website van Tix gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie