Vavato logo

Vavato reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vavato reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Vavato logo
Website
vavato.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vavato

Bij Vavato scoor je voor een zeer klein prijsje faillissementsgoederen, industriële goederen en overstock. Het online veilinghuis maakt het jou wel heel eenvoudig om van de allerbeste deals te profiteren. Vavato heeft een duidelijk doel: bieden eenvoudig, plezierig en toegankelijk maken voor iedereen. Door mee te doen aan online veilingen hoef je nergens naartoe te reizen en kom je er achter dat bieden helemaal niet complex hoeft te zijn. Wil jij voordat jij meedoet aan een veiling eerst meer weten over Vavato? Dan raden wij je aan om de ervaringen met Vavato te lezen. Wij hebben echte klanten gevraagd om hun mening te delen op deze pagina, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Over Vavato

Vavato is opgericht in 2015 als een high-end, online veilinghuis dat gespecialiseerd is in industriële goederen, overstock en faillissementsgoederen. Je kunt meedoen aan veilingen in allerlei verschillende categorieën. Zo koop jij voor een klein prijsje antiek, keukenapparatuur, gereedschap en nog veel meer. Vavato bewijst dat het niet moeilijk is om mee te doen aan een veiling. Alle klanten profiteren van een buitengewone online belevenis. Ook voor ondernemingen is het aantrekkelijk om overstock te verkopen via Vavato. Als ondernemer kom je snel van je overstock af en zet je dit om in cash, waardoor je sneller nieuwe investeringen kunt maken. Het hoofdkantoor van Vavato is gevestigd in Sint-Niklaas, België. Het bedrijf organiseert hier regelmatig opendeurdagen waardoor je de veilingen van dichtbij kan bezichtigen.

Waarom kiezen voor Vavato

Het innovatieve platform van Vavato is niet alleen te gebruiken via jouw laptop of computer, maar is ook compatibel met mobiele toestellen. Hierdoor kun je waar en wanneer jij maar wilt jouw biedingen plaatsen en volgen. Het platform is zeer overzichtelijk, waardoor je gemakkelijk zoekt in verschillende categorieën. Biedt bijvoorbeeld op een partij horloges, elektra en witgoed of koop gebruikte auto's op. Als ondernemer profiteer je ook van dit praktische platform als jij af wilt van afgeschreven goederen, overstock of machines waar je geen gebruik meer van maakt. Je verkoopt deze snel en tegen een goede prijs. De gerealiseerde omzet ontvang je al 14 dagen na de veiling en er zijn geen verborgen kosten.

Is Vavato betrouwbaar?

Vavato is zeer actief op social media en is onder andere te vinden op Facebook en Instagram. Het veilinghuis heeft honderdduizenden volgers. De allerbeste manier om er achter te komen of Vavato een betrouwbare partij is, is door ervaringen met Vavato te lezen op deze pagina. Er zijn meer dan 350.000 bieders actief op het online platform. Daarnaast is er een hoofdkantoor in Sint-Niklaas, België en is er in 2020 een filiaal in Nederland opgericht. Vavato heeft daarnaast grote plannen om de komende jaren nog verder internationaal door te breken. In 2020 eindigde Vavato op de 17e plek op de Deloitte Fast50 Award. Deze prijs wordt gegeven aan de 50 snelst groeiende tech bedrijven in België.

Klantenservice en klachten

De antwoorden op veelgestelde vragen vind je op de website van Vavato. Heb je na het lezen toch nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met Vavato op te nemen. Dit kan zowel per e-mail als telefonisch. Ook is het mogelijk om via social media in contact te komen met een medewerker van Vavato.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens deelgenomen aan een online veiling via Vavato? Dan horen we graag wat jouw ervaring met Vavato is. Vind je het platform eenvoudig in gebruik? Wat vind je van de veilingen waar je uit kunt kiezen? En hoe verloopt het als je een veiling hebt gewonnen? Zou je anderen aanraden om een account aan te maken bij Vavato? Of maak jij als ondernemer gebruik van het platform om jouw overstock te verkopen? Door jouw review achter te laten help je anderen bij het maken van hun keuze.

Reviews over Vavato

Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
34 beoordelingen
5,9
Banggood logo
Banggood
3 beoordelingen
9,7
Dealsforwomen logo
Dealsforwomen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Vavato

Vavato is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vavato bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vavato lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vavato. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vavato is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van vavato.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vavato.

Geplaatst op: 17-11-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Vavato


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
34 beoordelingen
5,9
Banggood logo
Banggood
3 beoordelingen
9,7
Dealsforwomen logo
Dealsforwomen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vavato een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Vavato. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vavato actief?

Vavato is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) veiling en actiesites , koopjes en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de Vavato reviews? Dan kunt u naar de website van Vavato gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie